Wall Street Survivor - aktiemarkedsspil for at lære handel med investering

Wall Street Survivor Stock Market Game er et fantastisk værktøj til at lære at investere og handle Knowledge Finance selvstudievejledninger er en fantastisk måde at forbedre teknisk viden om finansiering, regnskab, finansiel modellering, værdiansættelse, handel, økonomi og meget mere. i offentlige værdipapirer uden at risikere din personlige kapital. Vi synes, det er det ultimative aktiemarkedsimuleringsspil - både sjovt og meget lærerigt.

Vi anbefaler stærkt, at finansstuderende, der er interesserede i karriere inden for salg og handel Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) i en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / sælge). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om positioner er intens, kompensationen kan være meget høj, hedgefonde, investorrelationer Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder . Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet,eller aktieforskning Aktieforskningsoversigt Fagfolk inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesserede i. Aktieforskningsafdelingen er en gruppe analytikere og associerede virksomheder. Denne guide til aktieforskningsoversigt får eksponering for markedsaktivitet gennem et værktøj som Wall Street Survivor.

et wall street overlevende aktiemarkedsspil

Sådan fungerer aktiemarkedsspillet

Den måde, Wall Street Survivor Stock Market Game fungerer på, er enkel. Nedenfor er alt hvad du behøver at vide for at komme i gang med at spille ...

Trin 1

Registrer en konto her: //www.wallstreetsurvivor.com/register.

Du kan tilmelde dig med din e-mail-adresse eller med Facebook.

Trin 2

Få din virtuelle valuta på $ 100.000, og start handel.

Når du er oprettet og har dine virtuelle penge, kan du sende handler til platformen og se værdien af ​​din portefølje stige og falde baseret på effektiviteten af ​​de investeringer, du foretager.

Trin 3

Vind ægte USD kontantpræmier baseret på din præstation.

Du kan deltage i konkurrencer og konkurrere om at vinde præmier, der inkluderer e-bøger, abonnementer og ægte kontanter.

Trin 4

Netværk med andre handlende over hele verden.

Interagere med handlende med forskellig baggrund og oplevelser. Lær strategierne bag deres handler. Bliv en bedre investor!

Hvordan Wall Street Survivor kan hjælpe din karriere

Dette værktøj er sandsynligvis mest gavnligt for alle, der forfølger en karriere inden for salg og handel, hvor interviews Interviews Ace dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelser for at få fat i dit interview afhænger mindre af de typiske tekniske spørgsmål og mere af demonstration af lidenskab og erfaring i handel.

Bare det at bruge et virtuelt spil er muligvis ikke nok. Der er en enorm forskel, når der handles med reel kapital, da følelser som frygt og grådighed kan tage over. Det er en ting at være offside på en virtuel handel, og en anden at være offside med reel kapital. Vil du stadig roligt og rationelt evaluere situationen? Eller ville du gå i panik og reagere følelsesmæssigt?

Udnyt de muligheder, Wall Street Survivor Stock Market Game tilbyder for at teste forskellige investeringsstrategier og finpudse dine handelsfærdigheder. Hvis du prøver tingene ud i Wall Street Survivor-spillet, får du en fordel, hvilket gør dig bedre forberedt på at overleve og trives i den virkelige handel.

Tilmeld dig i dag og kom i gang!

Tilmeld dig for at oprette din personlige konto og begynd at spille her: //www.wallstreetsurvivor.com/register

Yderligere ressourcer

Yderligere relevante ressourcer til at hjælpe dig med at fremme din karriere inkluderer:

  • Hvad er økonomisk modellering? Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.
  • Top 3 aktiesimulatorer Tre bedste aktiesimulatorer De bedste aktiesimulatorer giver brugeren mulighed for at øve sig og forfine deres investeringsteknikker. Aktiehandelssimulatorer tillader handel med falske kontanter med realtidsdata, hvilket gør det muligt for handlende at teste forskellige handelsstrategier inden de risikerer rigtige penge på dem.
  • Finansielt visualiseringsværktøj FinViz Finansielt visualiseringsværktøj Finviz, en forkortelse for Financial Visualization, er et aktiemarkeds- og datawebsite, der giver finansiel analyse, forskning og datavisualisering. Hjemmesiden gør et godt stykke arbejde med at opsummere en stor mængde information i diagrammer og kort
  • Begyndervejledning til investering i investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering til begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.