Top online læringswebsteder - Oversigt, vejledning, liste over top 10 websteder

Denne guide giver et overblik over de bedste rene online læringswebsteder i verden, deres trafik og nogle vigtige oplysninger om de typer kurser, de tilbyder. Denne guide vil være nyttig for alle, der ønsker at lære en ny færdighed online, fremme deres karriere og lære næsten alt online!

top online læringswebstederKilde: similarweb.com

Liste over top 10 online læringswebsteder

Nedenfor er en liste over de bedste rene eLearning-sider baseret på offentligt tilgængelige oplysninger fra SimilarWeb. Alle tal repræsenterer det samlede månedlige webstedsbesøg i maj 2018. Kun virksomheder, der driver 100% online, er inkluderet.

De 10 bedste eLearning-websteder efter trafik er:

 1. Udemy 74.5M
 2. Khan Academy 51.8M
 3. Coursera 37.2M
 4. edX 22.4M
 5. Udacity 16.2M
 6. Lynda 15.2M
 7. FutureLearn 4.5M
 8. MasterClass 2.5M
 9. Corporate Finance Institute® 1.6M
 10. Open2Study 0.7M

Top eLearning-websteder - Guide og lister online kurser

# 1 Udemy

Trafik: 74,5 millioner

Udemy er den bedste online læring wesbite målt ved trafik. Det driver en platform, hvor enkeltpersoner eller virksomheder kan oprette deres egne kurser og markedsføre dem på Udemys platform. Populære emner inkluderer: udvikling, forretning, it, personlig udvikling, design, markedsføring, musik, sundhed og mere.

Udemy er kendt som en prisnedsættelse, og mens kurser er opført i $ 100 - $ 2000-serien, er de næsten altid 90% i rabat. Kvaliteten af ​​kurser på Udemy varierer betydeligt, da de fleste af lærerne laver kurser som en hobby.

# 2 Khan Academy

Trafik: 51,8 millioner

Khan Academy er et nonprofit online læringswebsted, der tilbyder gratis kurser om en bred vifte af emner. Det blev grundlagt i 2006 af Salman Khan, og organisationen producerer lektioner i form af YouTube-videoer. Emnerne inkluderer: matematik, naturfag, computing, kunst, økonomi, testforberedelse og universitetsundervisning.

Khan-akademiet blev berømt for at tilbyde gratis kurser og modtage $ 1,5 millioner i donationer fra Bill Gates (læs mere her).

# 3 Coursera

Trafik: 37,2 millioner

Coursera er et af de bedste online læringswebsteder og har en model for samarbejde med universiteter og professorer. Virksomheden tilbyder kurser, specialiseringer og online grader. Populære emner inkluderer kunst, forretning, datalogi, datalogi, fysik, samfundsvidenskab, sprog og meget mere.

Meget af Coursera's læring kan tages gratis, men studerende skal betale for certificeringer og grader, som kan koste op til $ 25.000.

# 4 edX

Trafik: 22,4 millioner

edX blev startet i 2012 og tilbyder massive åbne online kurser (MOOC'er) med fokus på kurser på universitetsniveau. edX er en nonprofit og tilbyder gratis og betalte kurser og certificeringer via sin online platform.

Partnerskoler på edX-platformen inkluderer Harvard (grundlægger), MIT (grundlægger), Berkeley, Brown, Colombia, Dartmouth, McGill, University of Pennsylvania og mange flere.

# 5 Udacity

Trafik: 16,2 millioner

Udacity driver et eLearning-websted, der tilbyder MOOC'er og selvstændige kurser om en bred vifte af emner med stort fokus på datalogi. Udacity tilbyder individuelle kurser og nano-grader. Populære emner er: kunstig intelligens (AI), datalogi, programmering og udvikling, autonome systemer og forretningsemner.

Kursuspriser varierer fra gratis til omkring $ 2.000 for en nano-grad.

# 6 Lynda

Trafik: 15,2 millioner

Lynda var en pioner inden for eLearning-branchen, der blev grundlagt i 1995. Webstedet tilbyder hundredvis af kurser om en bred vifte af emner, herunder: softwareudvikling, design, forretning, webudvikling, fotografering og meget mere.

Lynda blev erhvervet af LinkedIn for $ 1,5 mia. I 2015.

# 7 FutureLearn

Trafik: 4,5 millioner

FutureLearn er en onlineuddannelse, der ejes af The Open University i England. Det er en Massive Open Online Course (MOOC) eLearning-platform, der samarbejder med både universiteter og branchefolk. Populære kursuskategorier inkluderer forretning og ledelse, sundhed og psykologi, teknologi og kodning og undervisning.

Platformen tilbyder kurser, programmer og grader, der spænder fra gratis til ca. £ 15.000 GBP.

# 8 MasterClass

Trafik: 2,5 millioner

MasterClass er en platform, hvor studerende undervises af eksperter (eller "berømthedsinstruktører") inden for forskellige områder. Klasserne har en høj produktionsværdi og kan føle sig tættere på en dokumentar eller en type underholdning sammenlignet med mere traditionelle kurser.

Kendisinstruktører inkluderer: Martin Scorsese, Malcolm Gladwell, deadmau5, Steve Martin, Samuel L. Jackson, Christina Aguilera, Serena Williams, bruger, Wolfgang Puck og mere.

# 9 Corporate Finance Institute® (økonomi)

Trafik: 1,6 millioner

Corporate Finance Institute® (Finance) blev grundlagt i 2016 som et joint venture med MDA Training Inc., et britisk-baseret finansielt uddannelsesselskab med over 20 års erfaring med at levere analytikere og associerede uddannelsesprogrammer i globale investeringsbanker. Finans kurser er baseret på programmer, der er leveret til BlackRock, Credit Suisse, HSBC, JP Morgan, Deutsche Bank, Merry Lynch, Bank of America, Citi og mere.

Finance leverer Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, den globale standard for karrierer, der kræver økonomisk modellering og analyse i Excel.

# 10 Open2Study

Trafik: 0,7 millioner

Open2Study tilbyder både gratis og akkrediterede online kurser og støttes af Open Universities Australia (OUA). De fleste studerende er baseret i Australien, men der tilbydes kurser til studerende globalt rundt om i verden. Kursusemner inkluderer: uddannelse, kunst, humaniora, videnskab og forretning.

Find den rigtige eLearning til dig online

Sådan vælges den rigtige online læring

I betragtning af de mange tilgængelige muligheder kan det undertiden være overvældende, når man prøver at vælge den rigtige udbyder af online kurser. Nedenfor er en simpel ramme, der hjælper dig med at beslutte, hvor du skal træne og træne, der passer bedst til dig personligt.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvorfor tager jeg onlinekurser?
  • Jeg vil bare lære
  • Jeg har brug for færdighedstræning
  • Jeg har brug for en certificering
  • Jeg har brug for en grad
 • Hvad er mit budget?
  • Nul
  • $ 10- $ 100
  • $ 100 - $ 500
  • $ 500 - $ 2.000
  • $ 2.000 +
 • Hvor meget tid har jeg?
  • 1-10 timer
  • 10-50 timer
  • 50-100 timer
  • 100+ timer
 • Hvor fleksibel er min tidsplan?
  • Jeg har brug for at lære i mit eget tempo
  • Jeg foretrækker at følge en fast tidsplan

Baseret på dine svar på ovenstående spørgsmål kan du indsnævre din søgning.

Beskrivelserne på listen over top 10 eLearning-virksomheder ovenfor skal hjælpe dig med at finde den rigtige pasform. For eksempel, hvis du ønsker at få et job som finansanalytiker, har du brug for en certificering, har et budget på $ 500 og foretrækker at lære i dit eget tempo, så ville Finans FMVA-program være en god pasform. I modsætning hertil, hvis du vil lære fysik, have et budget på $ 0 og vil bruge 20 timer på at lære, så kan Khan Academy være en god pasform.

Yderligere online læringsressourcer

Tak, fordi du læste denne guide til de 10 bedste online-læringswebsteder. Denne guide blev oprettet uden fordomme som en nyttig ressource for alle, der ønsker at lære mere om branchen og finde de rigtige kurser til dem online.

Disse yderligere ressourcer vil være nyttige for at fortsætte din uddannelsesrejse:

 • Interaktivt karrierekort
 • Lønvejledninger Kompensation Kompensations- og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, FMVA-kandidater,
 • Jobbeskrivelser Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investment banking, aktieforskning, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet
 • Interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview