J Curve - Forståelse af hvordan J Curve fungerer i PE og økonomi

AJ Curve er et diagram, hvor den afbildede linje falder i begyndelsen og stiger gradvist til et punkt højere end startpunktet og danner formen af ​​bogstavet J. Det afspejler et fænomen, hvor en periode med ugunstige afkast efterfølges af en periode på gradvis opsving, der stiger til et højere punkt end udgangspunktet. Fænomenet gælder inden for en række områder, såsom private equity fonde Private Equity Funds Private equity fonde er puljer af kapital, der skal investeres i virksomheder, der repræsenterer en mulighed for et højt afkast. De kommer med en fast økonomi, medicin og statskundskab.

J Curve-diagramKilde: Wikimedia Commons

For eksempel, hvis du plotter effektiviteten og pengestrømmene Pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelsen (også kaldet pengestrømsopgørelsen) er et af de tre nøgletal, der rapporterer de genererede og brugte pengestrømme i en bestemt periode af tid (f.eks. en måned, et kvartal eller et år). Opgørelsen af ​​pengestrømme fungerer som en bro mellem resultatopgørelsen og balancen for private equity fonde, diagrammet følger formen af ​​et "J." Private equity-fonde fokuserer på forudsætningen om, at den interne forrentning Intern afkast (IRR) Den interne afkast (IRR) er den diskonteringssats, der gør nettonuværdien (NPV) af et projekt nul. Med andre ord er det den forventede samlede årlige afkast, der optjenes på et projekt eller en investering.af en investering falder i begyndelsen, indtil der opnås et niveau af stabilitet, hvorefter virksomheden kan komme ind i en rentabel tilstand.

J Kurve i privat kapital

I private equity repræsenterer J Curve private equity-fondens tendens til at bogføre negativt afkast i de første år og derefter bogføre stigende afkast i senere år, når investeringerne modnes. Det negative afkast ved investeringernes start kan skyldes investeringsomkostninger, forvaltningsgebyrer, en investeringsportefølje, der endnu ikke er moden, og underpresterende porteføljer, der afskrives i deres tidlige dage.

Typisk tager private equity fonde ikke deres investors fonde i besiddelse, før de har identificeret rentable investeringer. Investorerne forpligter sig bare til at levere midler til fondsforvalteren efter behov eller efter anmodning. Banker, der låner ud til private equity-fonde, forhandler om en pengestrømsfejning Cash Sweep En kontantfejning er enhver bevidst valgt og automatisk overførsel af en del af en virksomheds eller en persons pengestrøm, der skal bruges til et specifikt formål. der kræver, at fonden betaler sin gæld med noget eller hele det overskydende pengestrøm Værdiansættelse Gratis værdiansættelsesvejledninger for at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler vil lære dig bedste praksis for forretningsværdiansættelse, og hvordan man vurderer en virksomhed ved hjælp af sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret cash flow (DCF) modellering og præcedens transaktioner,som brugt i investeringsbank, genereret aktieforskning. I de indledende år genererer private equity-fonden ringe eller ingen pengestrøm for investorerne, og de oprindelige genererede midler bruges til at reducere virksomhedens gearing. Dette koncept kræver omfattende økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og en finansanalytiker i en PE-fond skal opbygge en LBO-model LBO-model En LBO-model er bygget i Excel for at evaluere en gearet buyout (LBO) -transaktion, erhvervelse af et selskab finansieret ved hjælp af en betydelig gæld. til aftalen Tilbud og transaktionsressourcer og vejledning til forståelse af aftaler og transaktioner inden for investeringsbank, virksomhedsudvikling,og andre områder inden for virksomhedsfinansiering. Download skabeloner, læs eksempler, og lær om, hvordan tilbud er struktureret. Ikke-afsløringsaftaler, aktiekøbsaftaler, aktivkøb og flere M & A-ressourcer.

Hvis fonden forvaltes godt, begynder den at opleve urealiserede gevinster efterfulgt af begivenheder, hvor gevinsterne realiseres. Leverede børsintroduktioner, fusioner og overtagelser og buyouts resulterer i øget afkast til fonden, der producerer J Curve-formen. Med de overskydende kontanter og efter, at gælden er betalt, går de ekstra kontanter til aktieinvestorerne. J Curve-hældningen bestemmes af de genererede afkast, og hvor hurtigt disse afkast kommer tilbage til investorerne. En stejl kurve repræsenterer en fond, der genererede det højeste afkast på kortest mulig tid, mens en kurve med lille stejlhed repræsenterer en dårligt forvaltet kapitalfond, der tog for lang tid at realisere afkast og kun genererede lavt afkast.

J Curve in Economics

I økonomi refererer en J-kurve til en ændring i landets handelsbalance ofte efter en valutadevaluering eller -afskrivning. En svag valuta betyder, at importen vil være dyr, mens det vil være mere rentabelt at eksportere varer. Ubalancen fører til et fald i betalingsbalancen, derfor et mindre overskud eller et større underskud.

Umiddelbart efter devalueringen af ​​en valuta vil der være et forsinket ændringer i forbruget af import. Efterspørgslen efter dyr import og efterspørgslen efter billigere eksport vil være uændret på kort sigt, da forbrugerne ser efter billigere alternativer.

Den langsigtede betydning af devaluering eller afskrivning af valuta er, at lokale forbrugere skifter til sammenlignelige lokalt producerede produkter. Også udenlandske handlende vil købe flere produkter, der eksporteres til deres land. De produkter, der eksporteres til deres land, er relativt billigere på grund af den svækkede valutaværdi. På dette stadium oplever landet det ønskede resultat af at forbedre saldoen på betalingsbalancen. J-kurven dannes, når landets valuta stiger, og eksportens værdi bliver dyrere end værdien af ​​importen.

Andre ressourcer

For at fortsætte med at lære og fremme din karriere, se følgende finansressourcer:

  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Markedsøkonomi Markedsøkonomi Markedsøkonomi defineres som et system, hvor produktionen af ​​varer og tjenester indstilles i henhold til markedets skiftende ønsker og evner
  • Pigou-effekt Pigou-effekt Pigou-effekten er en teori foreslået af den berømte anti-keynesianske økonom, Arthur Pigou. Det forklarer et forhold mellem forbrug, beskæftigelse og økonomisk produktion i tider med deflation og inflation.
  • XIRR vs IRR i Excel XIRR vs IRR Hvorfor bruge XIRR vs IRR. XIRR tildeler specifikke datoer til hver enkelt pengestrøm, hvilket gør det mere nøjagtigt end IRR, når man bygger en finansiel model i Excel.