Banker i Egypten - Oversigt og guide til top 10 banker i Egypten

Central Bank of Egypt (CBE) blev oprettet i 1961 som landets centrale monetære myndighed. Ud over regulering af banker i Egypten inkluderer de andre funktioner i landets centralbank:

  • Formulering og gennemførelse af indenlandsk bankpolitik, pengepolitik og kreditpolitik
  • Udstedelse af pengesedler
  • Forvaltning af landets valuta- og guldreserver
  • Tilsyn med de nationale betalingssystemer
  • Styring af landets offentlige og private gæld

Banker i Egypten

Ifølge Moody's er det egyptiske banksystem stabilt på grund af landets forbedrede økonomi. Ratingbureauet forventer, at den indenlandske økonomiske vækst vil stige, og lånepræstationen forbliver stort set modstandsdygtig. Banker i Egypten vil også drage fordel af en stabil indskudsbase.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Egypten, er denne liste over de bedste banker i Egypten en nyttig guide til, hvor man skal starte. For at lære mere, se alle vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De største banker i Egypten er:

Kredit Agricole

Credit Agricole blev grundlagt i 1977 og tilbyder detail-, virksomheds- og investeringsbanktjenester. Banken opererer gennem forskellige segmenter: Investment, Retail og Asset and Liability Management. Baseret i Kairo er det et datterselskab af Crédit Agricole Group. Det beskæftiger omkring 2.340 medarbejdere og fører tilsyn med 79 filialer.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 2,62 mia. USD, og ​​nettoresultatet var 101,20 mio. US $.

HSBC Bank Egypten

HSBC Bank Egypt blev stiftet i 1982 og er et datterselskab af HSBC Holdings Plc. I 2001 skiftede det navn til HSBC Bank Egypt SAE fra Egyptian British Bank. Banken udfører sine aktiviteter gennem Small, Medium. og store virksomheder, investeringer, enkeltpersoner og andre aktiviteter. Det administrerer 60 filialer og syv små enheder. Baseret i Kairo beskæftiger det omkring 1.800 medarbejdere.

Fra og med 2016 udgjorde HSBC-gruppens samlede aktiver 857 milliarder dollars. I 2017 var nettoresultatet af HSBC Bank Egypt 305 millioner dollars.

Alex Bank

Grundlagt i 1957, fungerer Alex Bank som et datterselskab af Intesa Sanpaolo SPA med hovedkontor i Kairo, banken beskæftiger omkring 4.700 medarbejdere og administrerer 210 filialer i Egypten.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 3,91 mia. US $ og en nettovinst på 85,88 mio.

Qatar National Bank (QNB)

Qatar National Bank er et datterselskab af Qatar National Bank (QPSC). Banken blev grundlagt i 1978 og opererer gennem fire segmenter: Virksomheder, investeringer, enkeltpersoner og andre virksomheder. Det fører tilsyn med et netværk med 215 filialer og 450+ pengeautomater og 17.000+ POS-maskiner over hele landet. Det beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere og betjener omkring 970.000 kunder.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 10,70 mia. $ Og nettoresultatet 238,68 mio.

Kommerciel International Bank

Inkorporeret i 1975, Commercial International Bank er en af ​​de største private banksektorer i Egypten. Banken leverer detail-, virksomheds- og investeringsbanktjenester i landet. Det fortsætter sine aktiviteter gennem fire segmenter - Corporate Banking, Investment Banking, Retail Banking og andre. Baseret i Giza, det driver 174 filialer beskæftiger omkring 6.000 ansatte.

I 1987 skiftede det finansielle serviceselskab, tidligere kendt som Chase National Bank of Egypt, navn til Commercial International Bank (Egypt) SAE

Fra og med 2016 udgjorde bankens aktiver USD 14,96 mia., Og nettoresultatet udgjorde USD 337,72 mio.

National Bank of Egypt

National Bank of Egypt blev grundlagt i 1898 og er den ældste bank i Egypten. Banken tilbyder detail-, virksomheds- og investeringsbanktjenester. Med omkring 16.200 medarbejdere har hovedkontoret i Kairo. Det fører tilsyn med 413 filialer og 3.823 pengeautomater over hele landet. Det har også filialer i New York og Shanghai samt repræsentationskontorer i Johannesburg, Dubai og Addis Abeba.

I 2016 bogførte banken samlede aktiver på 63,20 mia. Dollars og en nettovinst på 595 mio.

Arab Banking Corporation

Arab Banking Corporation var tidligere kendt som Egypt Arab African Bank (SAE). Banken blev grundlagt i 1982 og er ansvarlig for at udstede og administrere opsparingsbeviser til regeringen. Det driver 28 filialer og 94 pengeautomater i landet. Baseret i Kairo beskæftiger det omkring 500 ansatte.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 713 millioner dollars og nettoresultatet 7,42 millioner dollars.

Banque du Caire

Banque de Caire er baseret i Kairo og fungerer som et datterselskab af Banque Misr og tilbyder detail- og kommercielle banktjenester i landet. Banken blev oprettet i 1952 og fører tilsyn med 150 filialer i landet. Da det fungerer som et datterselskab, er aktiver og indtægtsoplysninger ikke tilgængelige.

Banque Misr

Banque Misr blev grundlagt i 1920. Banken leverer forretnings-, detail-, investerings- og islamisk banktjenester i Egypten. Det administrerer 511 filialer over hele landet og beskæftiger omkring 14.000 personer.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 20 mia. Dollars og en nettovinst på 592 mio.

Bank Audi

Bank Audi blev grundlagt i 1978 og fungerer som et datterselskab af Bank Audi SAL. Tidligere kendt som Cairo Far East Bank SAE skiftede banken navn til Bank Audi SAE i 2008 efter overtagelsen af ​​Bank Audi SAL Audi Saradar Group. Det administrerer et netværk med 45 filialer og 128 pengeautomater i hele Egypten.

Fra 2016 udgjorde bankens samlede aktiver USD 36,39 millioner, og nettoresultatet nåede USD 1,24 millioner.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Egypten. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Du kan også overveje Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-udpegning for at øge dit CV og din karrierevej!

Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Saudi-Arabien Topbanker i Saudi-Arabien Der er 24 banker med licens i Saudi-Arabien, der består af 12 lokale banker og 12 filialer af udenlandske banker. Den saudiarabiske monetære myndighed (SAMA) er kongedømmets centralbank, der fører tilsyn med driften af ​​kommercielle banker i Saudi-Arabien.
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere