Margenopkald - Oversigt, formel, hvordan man dækker margenopkald

Et marginopkald opstår, når værdien af ​​en marginkonto falder under kontoens krav til vedligeholdelsesmargen. Et margin call er et krav fra et mæglerfirma om at bringe marginkontokontoen op til minimumskravet til vedligeholdelsesmargen. For at imødekomme et marginopkald skal investoren på marginkontoen enten deponere yderligere midler, deponere ikke-marinerede værdipapirer Værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked. Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede. eller sælge aktuelle positioner.

Margenopkald

Formel til margenopkaldspris

Formlen for prisopkald på margin er som følger:

Margenopkald

Hvor:

  • Indledende købspris er købsprisen for et værdipapir;
  • Indledende margen er det mindste beløb, udtrykt i procent, som investoren skal betale for værdipapiret. og
  • Vedligeholdelsesmargen er det beløb af egenkapitalen, udtrykt i procent, der skal opretholdes på en marginkonto.

Eksempel på margenopkald

En investor ønsker at købe en sikkerhed for $ 100 med en indledende margin på 50% (hvilket betyder, at investoren bruger $ 50 af sine penge til at købe værdipapiret og låne de resterende $ 50 fra en mægler). Derudover er vedligeholdelsesmargenen 25%. Til hvilken sikkerhedspris vil investoren modtage et marginopkald?

Margenopkaldspris - prøveberegning

Investoren modtager et marginopkald, hvis sikkerhedsprisen falder til under 66,67 $ .

Fortolkning af eksemplet ovenfor

For yderligere at nedbryde eksemplet ovenfor kan vi fortolke det som:

  • Investoren køber en sikkerhed på $ 100 ved hjælp af $ 50 af sine egne penge og $ 50 fra en mægler; og
  • Mæglerens vedligeholdelsesmargen Vedligeholdelsesmargen Vedligeholdelsesmargen er det samlede kapitalbeløb, der skal forblive på en investeringskonto for at have en investering eller en handelsposition og undgå, at a er 25%, hvilket betyder, at investorens egne penge skal udgøre mindst 25% af sikkerhed.

Ved at bestemme margenopkaldsprisen bestemmer vi den minimumspris, værdipapiret kan handle til uden at falde under vedligeholdelsesmargenen. I eksemplet ovenfor er marginopkaldsprisen $ 66,67, fordi:

  • Da mægleren lånte $ 50 til investoren for at købe værdipapiret, og værdipapiret handles til $ 66,67, udgør mæglerens lånte penge 75% af investeringen ($ 50 / $ 66,67), og investorens egne penge udgør 25% af investeringen ($ 66,67 - $ 50 / $ 66,67).

Derfor til en pris af $ 66,67 holder mægleren en 75% position i værdipapiret, og investoren har en 25% position i værdipapiret: opkaldsprisen for margen.

Hvis sikkerhedsprisen falder under $ 66,67, siger $ 60, ville mægleren udgøre 83,33% ($ 50 / $ 60) af investeringen, og investoren ville udgøre 16,66% ($ 60 - $ 50 / $ 60) af investeringen. Da investoren nu kun har en egenkapitalposition på 16,66% i investeringen, ville han modtage et marginopkald.

Sådan dækkes et marginopkald

Hvis et marginopkald ikke er opfyldt, kan mægleren afvikle investorens position. For eksempel, hvis investoren i eksemplet ovenfor ikke opfyldte marginopkaldet, da prisen faldt til $ 60, ville mægleren afvikle investorens position på $ 60 og hente de $ 50, som investoren skyldte. Investoren ville have et realiseret tab på 80%, da han nu kun har $ 10 fra sit oprindeligt investerede beløb på $ 50.

Et marginopkald kan dækkes gennem:

  • Deponering af yderligere midler for at opfylde kontoens krav til vedligeholdelsesmargen
  • Deponering af ikke-marinerede værdipapirer for at imødekomme kontoens vedligeholdelsesmargenkrav eller
  • Sælger marginerede værdipapirer for at opfylde kontoens krav til vedligeholdelsesmargen.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Finansiel formidler Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser.
  • Marginhandel Marginhandel Marginhandel er handlingen med at låne penge fra en mægler med det formål at investere i finansielle værdipapirer. Den købte aktie tjener som sikkerhed for lånet. Den primære årsag til at låne penge er at få mere kapital til at investere
  • Kort rente Kort rente Kort rente refererer til antallet af solgte aktier, men endnu ikke tilbagekøbt eller dækket. Et selskabs korte interesse kan angives som et absolut antal eller som en procentdel af udestående aktier. Det ses af investorer for at hjælpe med at bestemme det fremherskende markedssentiment
  • 1933 Securities Act 1933 Securities Act 1933 Securities Act var den første største føderale værdipapirlov, der blev vedtaget efter aktiemarkedsnedbruddet i 1929. Loven omtales også som Truth in Securities Act, Federal Securities Act eller 1933 Act . Det blev vedtaget den 27. maj 1933 under den store depression. ... loven havde til formål at rette op på nogle af forseelserne