Escheatment - Definition, historie og proces, love

Escheatment er den proces, hvor ikke-krævede aktiver afleveres til staten. Hvert år forbliver mange bankkonti uafklarede, og ejendomme efterlades. Efter en periode overdrages aktiverne til staten.

Escheatment

Når ejendommen er overtaget af regeringen, kan ejeren stadig få adgang til den ved at indgive et krav. Ejendommen kan være enten materiel og immateriel med immaterielle aktiver Immaterielle aktiver I henhold til IFRS er immaterielle aktiver identificerbare, ikke-monetære aktiver uden fysisk substans. Som alle aktiver er immaterielle aktiver dem, der forventes at skabe økonomisk afkast for virksomheden i fremtiden. Som et langsigtet aktiv strækker denne forventning sig ud over et år. at være sværere at genvinde. Escheatment-love kan være generelle og variere efter stat. Da hver person har deres egne rettigheder til deres ejendom, er det op til staten at beslutte, hvad og hvornår forladt ejendom overdrages til staten.

Historien om Escheatment

Processen med undladelse går tilbage til det romerske imperium, skønt forskning har vist, at loven om forhindring måske har været en del af det engelske feudale system. I løbet af den tid, da nogen døde, og der ikke var nogen arvinger til den afdødes ejendom, ville den blive givet til suverænet. I dag overtager staterne og regeringen Suverænen.

Escheatment-processen

I henhold til statslige regler skal alle finansielle institutioner rapportere enhver ejendom, der er blevet forladt eller efterladt uanmeldt efter en periode på normalt fem år. Men inden de gør det, skal virksomheden gøre en aktiv indsats for at finde ejeren af ​​den forladte ejendom. Men hvis de ikke kan finde ejeren, og ejendommen efterlades uanmeldt i en periode, der er angivet af staten, er det virksomhedens pligt at rapportere det.

Under undgåelsesprocessen er en regnskabspost Journalindføringsguide Journalindgange er byggestenene i regnskabet, fra rapportering til revision af journalposter (som består af debiteringer og kreditter). Uden ordentlige journaloptegnelser ville virksomhedsregnskaber være unøjagtige og et komplet rod. er oprettet i bøgerne, som ejeren af ​​ejendommen kan gøre krav på. Når den forladte ejendom bliver statsejet, sælges ejendommen, og provenuet bliver statsmidler. Hvis ejeren derefter tilbagekræver ejendommen, får de normalt et kontantekvivalent af, hvad ejendommen var værd på det tidspunkt, den blev krævet af staten.

Staten kræver, at en person sender deres personlige oplysninger for at verificere ejerskabet af ejendommen. Når deres oplysninger er bekræftet, vil staten give ejeren en ansøgningsskema, som de har brug for at udfylde og indsende til staten.

Forvaltningslove for forladte bankkonti

Ejere af bankkonti og andre finansielle aktiver Finansielle aktiver Finansielle aktiver henviser til aktiver, der stammer fra kontraktmæssige aftaler om fremtidige pengestrømme eller fra at eje egenkapitalinstrumenter fra en anden enhed. En nøgle mister deres rettigheder til ejendommen, hvis den efterlades i fem til syv år. Uanset hvor længe ejendommen har været uanmeldt, skal virksomheden eller finansinstitutionen udøve en omhyggelig indsats for at spore ejeren af ​​ejendommen, inden der påbegyndes unddragelsesprocessen.

Der er mange virksomheder, som banker og virksomheder kan bruge til at spore ejendomsejere, såsom National Association of Unclaimed Property, som gør det muligt for enkeltpersoner at slå op på en ejendom under deres navne. Websteder, der beskæftiger sig med ikke-anmodede ejendomme, er normalt tilknyttet regeringen og overholder lovgivningen om undtagelser.

Escheatment-love for lejligheder og opbevaringsenheder

Når du forlader en lejlighed, er der en god chance for, at nogle ejendomme kan blive efterladt. Ejendomens udlejer skal forsøge at træffe foranstaltninger for at returnere varerne til ejeren. I løbet af denne periode kan varerne lagres, og den tidligere lejer opkræves for lagerpladsen.

Hvis ejeren ikke genvinder ejendommen efter en bestemt periode, overdrager ejeren ejendommen til politiet, som også vil forsøge at finde ejeren. Hvis ejeren af ​​varerne forbliver ubegrundet, får udlejer fuldt ejerskab af ejendommen.

Tidsramme for gennemførelse af lov om Escheatment

Det tidsrum, hvorefter undladelsesprocessen er indledt, kan variere efter tilstand og type ejendom, der opgives. For mindre genstande, der er efterladt i en lejlighed eller et lagerfacilitet, er den tid, der gives til at genvinde varerne, to til tre uger og en yderligere periode, når varerne overdrages til politiet, der forsøger at finde ejeren. For finansielle aktiver er den leverede tid længere, da undgåelsesprocessen er mere kompleks.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Betinget modtager Kontingentmodtager En betinget modtager er den alternative modtager, der er udpeget af kontohaveren, der er indstillet til at modtage provenuet eller fordelene ved en finansiel
  • Arv Arv Arv henviser til hele eller en del af aktiverne i en ejendom, der videregives til arvingerne efter boets ejer. Arven kan være i
  • Skifte Skifte Skifte er den juridiske og økonomiske proces, der finder sted efter en persons død og specifikt beskæftiger sig med den enkeltes vilje, ejendom og
  • Subrogation Subrogation Subrogation henviser til den praksis at erstatte en part i stedet for en anden i juridiske omgivelser. I det væsentlige giver subrogation en lovlig ret til en tredjedel