Private Equity vs Hedge Fund Guide - Risiko, likviditet, tidshorisont

Der er flere vigtige punkter at vide om lighederne og forskellene mellem private equity vs hedgefond. Denne vejledning beskriver de vigtigste punkter nedenfor for alle, der planlægger deres karrierevej inden for virksomhedsfinansiering.

Begge karriereveje kræver omfattende viden og færdigheder inden for finansiel modellering, værdiansættelsesmetoder, værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes der tre hovedvurderingsmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering og detaljeret finansiel analyse.

Private Equity vs Hedge Fund

De vigtigste forskelle mellem private equity og hedgefonde er anført og diskuteret nedenfor:

# 1 Investeringstid Horisont

Med hensyn til private equity vs hedgefond er den første forskel på investeringens tidshorisonter . Hedgefonde investerer ofte i aktiver, der kan give dem et godt investeringsafkast (ROI) inden for en kortsigtet tidsramme. Hedgefondforvaltere foretrækker likvide aktiver, så de hurtigt kan skifte fra en investering til en anden.

I modsætning hertil leder Private Equity-fonde ikke efter kortsigtet afkast. Deres fokus er at investere i virksomheder, der har potentiale til at levere betydelige overskud over en langsigtet tidsramme. De er dog ikke interesseret i at erhverve eller drive virksomheder eller at investere i virksomheder, der har brug for en turnaround.

Private Equity firmaer Top 10 Private Equity firmaer Hvem er de 10 bedste private equity virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital. erhverver generelt en kontrollerende kapitalinteresse i de virksomheder, de investerer i. En kontrollerende aktie opnås ofte ved hjælp af en gearet buyout (LBO) LBO Buy-Side Denne artikel handler specifikt om LBO'er på buy-side af corporate finance. I en gearet buyout (LBO) bruger et private equity-selskab så meget gearing som muligt for at erhverve en virksomhed og maksimere den interne afkast (IRR) til aktieinvestorer. LBO-købsenheder inkluderer private equity-virksomheder, livsforsikringsselskaber, hedgefonde,pensionsfonde og investeringsfonde. . Efter erhvervelse af kontrol tager PE-fonde skridt til at forbedre virksomhedens resultater. Dette kan opnås ved at ændre ledelse, udvidelse, strømlining eller andre metoder. Deres ultimative mål er at sælge deres interesse for en betydelig fortjeneste, når virksomheden er en rentabel forretningsvirksomhed.

Mens en hedgefondinvestering kan vare alt fra et par sekunder til et par år, er de fokuseret på bankoverskud så hurtigt som muligt og går videre til den næste lovende investering. Den gennemsnitlige investeringshorisont for en private equity-fond er fem til syv år.

For at lære mere, start vores gratis corporate finance-kursus.

# 2 Kapitalinvestering

Den næste forskel er den måde, hvorpå kapital investeres . En investor, der investerer i en private equity-fond, forpligter den kapital, han ønsker at investere. Så pengene skal kun investeres, når de kaldes på. Manglende overholdelse af kapitalindkaldelsen hos en kapitalfondsforvalter kan dog resultere i alvorlige sanktioner.

En investor i en hedgefond investerer deres penge på én gang.

På grund af investeringerne foretaget af en private equity-fond er investorer forpligtet til at forpligte kapitalen i en bestemt periode, som typisk er tre til fem år eller syv til ti år. Denne begrænsning gælder ikke investeringer i hedgefonde, som til enhver tid kan afvikles.

Lær mere om investeringsteknikker Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance. .

# 3 Juridisk struktur

Investeringernes juridiske struktur er forskellig for Private Equity vs Hedge Fund. Hedgefonde er typisk åbne investeringsfonde uden begrænsninger for overførbarhed. Private equity fonde er derimod typisk lukkede investeringsfonde med begrænsninger for overførbarhed i en bestemt periode.

# 4 Gebyrstruktur og kompensation

Hedgefonde og privat kapital er også forskellige på den måde, de kompenseres på. Private equity-investorer opkræves normalt 2% som et administrationsgebyr sammen med 20% som et incitamentsgebyr. For hedgefondinvestorer er gebyret baseret på konceptet med et højt vandmærke. Nettoaktivværdien (NAV), som er forskellig for hver investor afhængigt af tidspunktet for hans / hendes investering sammenlignes med stigningen, og faldet år-over-år (ÅÅÅÅ) ÅÅÅÅ (år over år) ÅÅÅ står for året over År og er en type finansiel analyse, der bruges til at sammenligne tidsseriedata. Nyttigt til måling af vækst, afsløring af tendenser.

F.eks. Investerede Mr. A i Hedge Fund ABC. NAV var $ 200 på investeringstidspunktet. Hvis NAV steg i løbet af året til $ 210, ville hedgefonden have ret til et incitament på $ 10. Hvis fondens NAV faldt til $ 150 og derefter steg tilbage til $ 190, ville hedgefonden ikke have ret til noget incitament, da det høje vandmærke på $ 200 ikke blev brudt.

I tilfælde af private equity er der en forhindringsrate i stedet for et højt vandmærke. Private equity-fondene tjener kun incitamentsgebyrerne, når denne forhindringsrate er krydset. For eksempel, hvis forhindringsgraden er 8%, og hvis den årlige afkast er 5%, opkræves der ikke noget incitamentsgebyr for investorer. Hvis det årlige afkast på den anden side er 10%, opkræves investorerne incitamentsafgiften på det fulde 10% afkast.

For at lære mere, start vores gratis corporate finance-kursus.

# 5 Risikoniveau

Hedgefonde og private equity-fonde adskiller sig også markant med hensyn til risikoniveau. Begge udlignede deres højrisikoinvesteringer med sikrere investeringer, men hedgefonde har tendens til at være mere risikable, da de fokuserer på at tjene højt afkast på korte tidsrammer.

Det er svært at foretage en generalisering på risikoniveauet, da de enkelte fonde varierer så meget baseret på deres investeringsstrategier.

# 6 Skatter

Hvert år skal både hedgefonde og private equity-fonde generere og underkaste sig IRS-skema K-1. Skema K-1 bruges til at rapportere indkomst, tab, udbytte for hver investor, der er partnerne i fonden.

Hedgefonde såvel som private equity-firmaer, der er struktureret på begrebet partnerskab, skal rapportere andelen af ​​kortsigtede gevinster versus langsigtede gevinster til IRS ved hjælp af formular K-1.

Langsigtede og kortsigtede indkomst- eller kapitalgevinstskatter opstår for hedgefonde- og private equity-investorer, afhængigt af hvor længe investeringer afholdes, før de sælges. På grund af private equity-investeringers langsigtede karakter er de ikke underlagt kortsigtede skattesatser for kapitalgevinster.

Flere ressourcer

Vores mission er at hjælpe dig med at fremme din karriere. Vi håber, at denne vejledning om Private Equity vs Hedge Fund har været nyttigt, og med vores mission i tankerne har vi skabt disse yderligere ressourcer til at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse:

  • Private Equity Karriere Profil Private Equity Karriere Profil Private equity analytikere og associerede virksomheder udfører lignende arbejde som i investment banking. Jobbet inkluderer finansiel modellering, værdiansættelse, lange timer og høj løn. Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at "gradere" til købssiden,
  • Liste over top 10 private equity-virksomheder Top 10 private equity-firmaer Hvem er de 10 bedste private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital.
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til økonomisk modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere