Faktureringscyklus - Oversigt, eksempel og beregning

Faktureringscyklussen er perioden mellem den sidste faktureringsdato og den aktuelle faktureringsdato for ethvert salg af varer eller levering af tjenester. Længden af ​​faktureringscyklusser varierer afhængigt af långiveren eller tjenesteudbyderen, men normalt varer den fra 20 til 45 dage.

Faktureringscyklus

For at tiltrække så mange kunder som muligt til service, finder banker en række nye produkter. Det gælder også for kreditkort Kreditkort Et kreditkort er et simpelt, men ikke-almindeligt kort, der giver ejeren mulighed for at foretage køb uden at frembringe noget kontantbeløb. I stedet ved at bruge en kredit med en rentefri periode med brug af bankpenge. Kreditkort med en afdragsfri periode (rentefri) udgør den største andel af markedet.

Afdragsperioden er brugen af ​​lånte penge uden at betale renter i den periode, der er specificeret i aftalens vilkår. Mange banker udvider afdragsfriheden til kun ikke-kontante transaktioner, mens andre inkluderer både kontantfri betaling og hævning af pengeautomater.

Hurtigt resume

  • Faktureringscyklussen er perioden mellem to på hinanden følgende betalinger for en given tjeneste, der ofte varer 20-25 dage.
  • Betalingsperioden afhænger af bankens vilkår og betingelser; det kan beregnes fra datoen for det første køb eller en fast kalenderdato.
  • Den periode, hvor alle kreditkortomkostninger tages i betragtning, kaldes beregningsperioden. Når beregningsperioden slutter, begynder faktureringscyklussen.

Eksempel på faktureringscyklus

Efter køb af et tv-abonnement skal kunden betale et aftalt beløb hver måned for at etablere og opretholde tjenesten. Et tv-selskab kan starte faktureringscyklussen den første dag i måneden og slutte den 30. dag. Tv-udbydere kan indstille fra den 15. i måneden til den 15. i den næste måned. Faktureringscyklusser varierer i længde fra 20 til 45 dage afhængigt af kreditkortudsteder eller tjenesteudbyder.

Den ovennævnte faktureringscyklus kan gøre det nemmere at vedligeholde regnskabsoptegnelser Generel hovedbog I regnskab er en hovedbog (GL) en registrering af alle tidligere transaktioner i en virksomhed, organiseret efter konti. General Ledger (GL) -konti indeholder alle debet- og kredittransaktioner, der påvirker dem. Derudover inkluderer de detaljerede oplysninger om hver transaktion samt tillader virksomheder at huske betalingsbetingelserne. De kan også bruge en rullende faktureringscyklus. En kabel-tv-udbyder kan indstille en kundes faktureringscyklus efter, hvornår kunden startede tjenesten.

Beregningsperiode og faktureringscyklus

Den periode, hvor alle kreditkortomkostninger tages i betragtning, kaldes beregningsperioden. Det inkluderer både ikke-kontante transaktioner og kontantudtag. Det varer fra det øjeblik kortopgørelsen genereres til betalingsdatoen. Når beregningsperioden slutter, begynder faktureringscyklussen.

Beregningsperioden er den periode, hvor kunderne har brug for at afvikle alle udgifter brugt på kortet uden renter eller foretage en obligatorisk betaling. Hvis kortgrænsen er fuldt genoprettet i løbet af betalingsperioden, og gælden er fuldt tilbagebetalt, modtager klienten ingen provision eller renter.

Sådan finder du din faktureringscyklus?

Det kan være svært at følge med i din betalingscyklus, da datoerne ikke falder sammen med begyndelsen og slutningen af ​​kalendermåneden. Kunden kan kontrollere deres seneste kreditkortopgørelse eller online-konto for at finde deres faktureringscyklus. Hvis de har brug for at beregne antallet af dage i betalingscyklussen, skal du tælle antallet af dage mellem begyndelsen og den sidste betalingscyklus.

For eksempel, hvis den sidste betalingscyklus var fra 5. januar 2020 til 1. februar 2020, vil betalingscyklussen være 27 dage. Ved hjælp af oplysningerne kan kreditkortbrugeren beregne slutningen af ​​den næste betalingscyklus. Tæl ned 27 dage fra 1. februar til 28. februar 2020.

Faktureringsperiode med en fast dato

I et forsøg på at forenkle deres arbejde og liv for klienten fastsatte nogle kreditinstitutter en fast dato for afslutningen af ​​betalingsperioden. Dermed overvejer de ikke datoen for registrering af kreditaftalen Kommerciel låneaftale En kommerciel låneaftale henviser til en aftale mellem en låntager og en långiver, når lånet er til forretningsformål. Hver gang der lånes et betydeligt beløb, skal en person eller organisation indgå en låneaftale. Långiver giver pengene, forudsat at låntager accepterer alle lånebetingelser samt begyndelsen på klientens brug af kortet.

Banker tager ofte den første dag i enhver måned som referencedato. Derfor slutter betalingsperioden i slutningen af ​​måneden, cirka 22-25 dage.

Bestemmelse af minimumsbetalinger

Når en kunde ikke er i stand til at tilbagebetale hele gælden til banken, skal de foretage en minimumsindbetaling på kortet efter den rentefrie periode.

I nogle banker beregnes betalingsbeløbet ud fra det brugte beløb på kreditgrænsen eller ca. 5% -10% af det samlede beløb. Andre banker definerer et specifikt bidrag i kontanter.

Kreditering af minimumsbetalingen giver kunden mulighed for at fortsætte med at bruge kreditpenge og beholde sin gode låntagerstatus for banken.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Dagesalg udestående dage Salgsudestående dages salg udestående (DSO) repræsenterer det gennemsnitlige antal dage, det tager kreditsalg at blive konverteret til kontanter, eller hvor lang tid det tager en virksomhed at indsamle sine kontofordringer. DSO kan beregnes ved at dividere det samlede tilgodehavende i en bestemt tidsramme med det samlede nettokreditsalg.
  • Lageromsætningsforhold Lageromsætningsforhold Lageromsætningsforholdet, også kendt som lageromsætningsforholdet, er et effektivitetsforhold, der måler, hvor effektiv lagerbeholdning styres. Formlen for omsætningsforhold for lager er lig med omkostningerne ved solgte varer divideret med den samlede eller gennemsnitlige beholdning for at vise hvor mange gange beholdningen "vendes" eller sælges i en periode.
  • Salgs- og opkrævningscyklus Salgs- og opkrævningscyklus Salgs- og opkrævningscyklussen, også kendt som indtægter, tilgodehavender og kvitteringer (RRR), består af forskellige transaktionsklasser. Salgs- og kvitteringsklasser for transaktioner er de typiske journalposter, der debiterer tilgodehavender og kreditsalg, og debiterer kontante og kreditregnskaber
  • Servicegebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes.