VALUE-funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger VALUE i Excel

VALUE-funktionen er kategoriseret under Excel Tekstfunktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det konverterer en tekststreng, der repræsenterer et tal til et tal. Funktionen konverterer således tekst, der vises i et genkendt format (et nummer-, dato- eller tidsformat) til en numerisk værdi.

I økonomisk analyse bruges VALUE-funktionen ikke meget, da Excel automatisk konverterer tekst til numeriske værdier. Det er dog vigtigt for alle, der ønsker at mestre det fulde omfang af Excel-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker.

Formel

= VÆRDI (tekst)

  1. Tekst (krævet argument) - Dette er teksten indeholdt i anførselstegn eller en henvisning til en celle, der indeholder den tekst, du vil konvertere.

Hvordan bruges VALUE-funktionen i Excel?

VALUE-funktionen blev introduceret i Excel 2007 og er tilgængelig i alle efterfølgende Excel-versioner. For at forstå anvendelsen af ​​funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Lad os se, hvordan denne funktion opfører sig, når vi giver følgende formler:

VÆRDI Funktion

Vi får resultaterne nedenfor:

VALUE-funktion - Eksempel 1

Eksempel 2

Antag, at et HR-team ønsker at tildele et strafpoint til en medarbejder, der ankommer sent. For at tildele strafpoint baseret på et tidsrum, kan du bruge en indlejret IF-formel.

Antag, at vi får oplysningerne nedenfor:

VALUE-funktion - Eksempel 2

Formlen, der skal bruges, er:

VALUE-funktion - Eksempel 2a

Vi får resultaterne nedenfor:

VÆRDI Funktion - Eksempel 2b

Formlen kontrollerer først forsinkelsen efter tid i D5 for at se, om den er 0, så tildeles nul point. Hvis resultatet af den logiske test ovenfor er FALSK, kontrollerer formlen, om C3 er mindre end den næste tærskel, som er 5 minutter. Derefter tildeles 1.

Det samme mønster gentages ved hver tærskel. Da testene køres i rækkefølge, fra mindste til største, er der ikke behov for mere kompliceret parentes.

VÆRDI-funktionen bruges til at få Excel til at behandle tidsværdien ved hver tærskel som et tal i stedet for det næste.

Ting at huske på VALUE-funktionen

  1. I henhold til Microsoft bruges VALUE-funktionen til kompatibilitet med andre regnearkprogrammer.
  2. Funktionen konverterer tekst, der vises i et genkendt format (et nummer-, dato- eller tidsformat) til en numerisk værdi.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finansvejledning til denne vigtige Excel-funktion. Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje