Enhed - definition, antagelse om økonomisk enhed, typer

En enhed er en organisation oprettet af en eller flere enkeltpersoner til at udføre en virksomheds funktioner, og som opretholder en separat juridisk eksistens af skattemæssige årsager Regnskab for indkomstskatter Indkomstskat og dens regnskab er et nøgleområde for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere. . Det kan oprettes på lokalt eller statsligt niveau.

Enhed

Enheder henviser til virksomhedens struktur snarere end hvad virksomheden gør. De kan omfatte eneste iværksættere, selskaber Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. , partnerskaber, partnerskaber med begrænset ansvar eller selskaber med begrænset ansvar (LLC) Et selskab med begrænset ansvar (LLC) er en forretningsstruktur for private virksomheder i USA, en virksomhed, der kombinerer aspekter af partnerskaber og selskaber.

Antagelse om økonomisk enhed

Den økonomiske enheds antagelse er et regnskabsprincip, der adskiller de transaktioner, der udføres af virksomheden, fra dens ejer. Det kan også henvise til adskillelsen mellem forskellige divisioner i en virksomhed. Hver enhed fører sine egne regnskaber, der er specifikke for forretningsdriften.

Mange eksterne interessenter Interessent I forretning er en interessent enhver person, gruppe eller part, der har interesse i en organisation og resultatet af dens handlinger. Almindelige eksempler bruger de poster, der føres af en virksomhed. Regeringer og investorer bruger en virksomheds økonomiske poster til at vurdere dens præstationer. Derfor er det vigtigt, at transaktionerne afspejler enhedens aktiviteter nøjagtigt.

Ifølge den økonomiske enheds antagelse antager en person, der vurderer en virksomheds optegnelser, at alle de transaktioner, der vedrører virksomheden, gennemgås. En enkeltindehaver bør holde deres forretningstransaktioner adskilt fra deres egne personlige transaktioner. Antagelsen gælder også for virksomheder med forskellige typer aktiviteter.

For eksempel, hvis en virksomhed driver to forretningsafdelinger - den ene er en hotelkæde og den anden er en restaurantkæde - skal der oprettes separate konti for hver division. Udgifterne til den ene branche kan ikke kombineres med den anden. Vedligeholdelse af separate optegnelser hjælper virksomheden med at kende den virkelige værdi af hver forretningsgrænse.

Hvad er begrænset ansvar?

Begrænset ansvar skaber en sondring mellem en virksomhed og dens aktionærer. I lighed med princippet om økonomisk enhed adskiller begrænset ansvar forretningsfinansier fra ejernes personlige økonomi. De to begreber adskiller sig imidlertid på få måder. For det første gælder princippet om økonomisk enhed for alle forretningsenheder, uanset deres struktur, mens begrænset ansvar kun gælder for visse forretningsstrukturer (såsom et selskab med begrænset ansvar).

For det andet, mens økonomisk enhed er et regnskabsprincip, er begrænset ansvar en form for juridisk beskyttelse. Princippet om økonomisk enhed adskiller et selskabs finansielle transaktioner og dets ejere, men begrænset ansvar er en juridisk holdning, der forhindrer ejeren i at blive holdt ansvarlig for selskabets gæld og tab.

Typer af forretningsenheder

1. Enkeltmandsvirksomheder

Enmandsvirksomhed Enmandsvirksomhed Enmandsvirksomhed (også kendt som individuelt iværksætteri, enkeltmandsvirksomhed eller ejerskab) er en type ikke-registreret enhed, der kun ejes, er en virksomhed, der drives af en person til hans / hendes egen fordel. Det er den mest basale form for en forretningsorganisation. Ejendomsmægler er ikke adskilt fra deres ejere. Virksomhedens forpligtelser er en del af dens ejers personlige forpligtelser, og virksomheden ophører i tilfælde af ejerens død.

Selvom et enkeltmandsvirksomhed ikke er en separat juridisk enhed fra dets ejer, er det stadig en separat enhed til regnskabsmæssige formål. For en enkelt erhvervsdrivende, der opererer som enkeltmandsvirksomhed, er det for eksempel let at starte et sådant selskab med minimale juridiske begrænsninger, men forretningsejeren har potentielt ubegrænset ansvar for deres forretning. De hæfter personligt fuldt ud for alle virksomhedens økonomiske forpligtelser.

2. Partnerskaber

Et generelt partnerskab er en aftale mellem to eller flere personer, der går sammen om at drive en virksomhed. Hver partner bidrager med kapital i form af arbejdskraft, penge eller dygtighed, og overskud og tab deles. Partnerne er ansvarlige for virksomhedens gæld.

I et kommanditselskab er hver partners ansvar begrænset til det, de har investeret i virksomheden. Hvis en virksomhed går konkurs, kan de ikke miste deres personlige ejendele, som det er tilfældet med ubegrænset ansvar. For et partnerskab er der flere ressourcer og kapital til rådighed sammenlignet med en eneejer, men der er ofte konflikt i beslutningsprocessen, og overskuddet skal deles.

3. Firma med begrænset ansvar (LLC)

Ejere af et aktieselskab (LLC) kan drage fordel af operationel fleksibilitet og indkomstfordele, og de har også begrænset ansvar. LLC'er ligner et kommanditselskab; der er dog mange juridiske og lovbestemte forskelle med et selskab med begrænset ansvar. En LLC giver sine ejere betydelig fleksibilitet i at strukturere forretningen.

Mange steder har en LLC kun en ejer; de fungerer som en eneejer, men har fordelen ved begrænset ansvar. På grund af sin høje grad af fleksibilitet kan oprettelsen af ​​en LLC imidlertid være en ret lang og kedelig proces.

4. Corporation

Et selskabsselskab Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. er en enhed, der opererer i henhold til statslig lovgivning, er begrænset til omfanget af aktivitet, der er afgrænset i dens charter eller vedtægter. Vedtægter skal indgives til staten for at danne et selskab. Interessenterne har begrænset ansvar, og ansatte i et selskab kan nyde skattefrie fordele såsom sundhedsforsikring.

Investorer i virksomheder er underlagt det, der almindeligvis kaldes "dobbeltbeskatning". Den første skat betales af selskabet af dets overskud, og den anden skat betales af interessenter eller aktionærer på deres indkomst fra selskabets overskud, såsom udbetaling af udbytte. Fordelene ved et selskab inkluderer begrænset erstatningsansvar og et evigt liv i virksomheden, hvilket betyder, at virksomheden er oprettet til at eksistere vedvarende, ud over den oprindelige ejers (s) død. Ulemperne ved et selskab inkluderer de høje omkostninger ved etablering af virksomheden og de mange komplekse statslige regler, der skal følges.

Konklusion

Hver forretningsenhed har sine egne fordele og ulemper, såsom begrænset ansvar og øget bureaukrati. Når du vælger en forretningsenhed, skal skattereglerne, ansvaret og ledelsesbetingelserne tages i betragtning for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for din særlige forretningsmodel.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Vedtægter Vedtægter Vedtægter er et sæt formelle dokumenter, der fastslår eksistensen af ​​et selskab i USA og Canada. For en virksomhed at være
  • Virksomhedsvedtægter Virksomhedsvedtægter Virksomhedsvedtægter er de regler, der styrer, hvordan et selskab drives, og et af de første emner, der oprettes af bestyrelsen på det tidspunkt, hvor et selskab startes. Sådanne vedtægter oprettes normalt efter, at vedtægterne er indsendt
  • Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen
  • Generelt partnerskab Generelt partnerskab Et generelt partnerskab (GP) er en aftale mellem partnere om at etablere og drive en virksomhed sammen. Det er en af ​​de mest almindelige juridiske enheder at danne en virksomhed. Alle partnere i et generelt partnerskab er ansvarlige for virksomheden og er underlagt ubegrænset ansvar for forretningsgæld.