Sådan skriver du et jobtilbud - Retningslinjer og skabeloner

Et jobstilbud eller et ansættelsesbrev er designet til formelt at tilbyde et job til en kandidat. Det giver en introduktion af stillingen, virksomheden og andre relevante joboplysninger, herunder startdato, kompensation Kompensationskompensation og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, FMVA-kandidater, , fordele og arbejdstid, der hjælper kandidaten med at beslutte, om han eller hun vil acceptere jobtilbudet.

Jobtilbud brev

Hvornår skal du sende et jobtilbud? Mens nogle virksomheder ansætter på stedet, tager andre noget tid, før de træffer en beslutning. Arbejdstilbudsbrevet sendes normalt efter udvidelse af et mundtligt tilbud til den kandidat, der har bestået baggrundskontrollen Medarbejderbaggrundskontrol Medarbejderbaggrundskontrol henviser til en gennemgang af en persons tidligere optegnelse for at udarbejde deres kriminelle, økonomiske og kommercielle optegnelser. Baggrundskontrol er, bevis for ansættelsesberettigelse, referencecheck Professionelle referencer Professionelle referencer er personer, der kan garantere for dine kvalifikationer til et job baseret på deres indsigt i din arbejdsmoral, færdigheder, styrker og præstationer. En professionel reference er typisk en tidligere arbejdsgiver, klient, kollega, lærer, vejleder osv. Osv.

Når du først har fundet din topkandidat, skal du handle hurtigt for at få ham / hende ud af jobmarkedet Arbejdsmarked Arbejdsmarkedet er det sted, hvor udbuddet og efterspørgslen efter job mødes, hvor arbejdstagerne eller arbejdskraften leverer de tjenester, der kræver arbejdsgivere. Arbejdstageren kan være enhver, der ønsker at tilbyde sine tjenester for kompensation, mens arbejdsgiveren kan være en enkelt enhed eller en organisation, og ved at sende dit jobtilbud vil det hjælpe dig. Husk, at topkandidater sandsynligvis vil få flere virksomheder, der ønsker at ansætte dem, så det er vigtigt at afgive et solidt tilbud med det samme.

Retningslinjer for skrivning af et jobtilbud

Her er de forskellige elementer, der skal inkluderes i dit jobtilbud. Der er ikke noget standardformat, så du kan vælge at omarrangere detaljerne afhængigt af firma og position:

 • Firmalogo - Sørg for at bruge det officielle brevpapir med dit firmalogo. Det gør dit brev professionelt og legitimt og tilskynder kandidaten til at læse det grundigt.
 • Dato og kontaktoplysninger - Inkluder datoen samt kandidatens fulde navn og fulde adresse.
 • Åbningslinje - Du kan gøre hilsen eller åbningslinje formel eller afslappet afhængigt af virksomhedskulturen. Start med "Kære [kandidatens navn]", så tilbud ham / hende et job på en positiv note som "Vi er glade for at kunne tilbyde dig en stilling hos [Firmanavn]!"
 • Specifikke detaljer om jobbet - Delen inkluderer jobtitel, forventet startdato, ansættelsesstatus (fuldtids eller deltid), kontoradresse, navn på vejleder eller leder og pligter og ansvar.
 • Løn - Forklar, hvor meget kandidaten tjener pr. År, måned eller time, hvor ofte får han / hun løn og betalingsform. Hvis det er relevant, kan du også dele bonus- eller provisionstrukturer.
 • Fordele - Giv et resumé af vigtige virksomhedsfordele, såsom forsikring, betalt fritid, 401 (k) plan, fleksibel arbejdstid og muligheder for fjernbetjening eller arbejde hjemmefra.
 • At-will-status - Det betyder, at virksomheden og dens medarbejdere kan opsige deres ansættelse uanset årsag og til enhver tid. Det kan være en god idé at søge juridisk vejledning, når du diskuterer status på vilje for at undgå problemer senere.
 • Udløbsdato - Det er op til dig, om du vil medtage en udløbsdato eller ej. Hvis du foretrækker at give kandidaten en deadline, når du overvejer dit jobtilbud, skal du gøre det mindst en uge. Ved at give en tidsfrist kan du med det samme finde andre kundeemner, hvis din foretrukne kandidat afviser dit tilbud.
 • Afslutningslinje - Inkluder detaljer om, hvordan kandidaten kan nå dig, hvis han / hun har spørgsmål om jobtilbudet.

Jobtilbud Brevskabeloner

Her er nogle skabeloner, der kan hjælpe dig med at skrive dit jobtilbud:

Formel jobtilbud brevskabelon

[Firmalogo]

MM / DD / ÅÅÅÅ

Kandidatens fulde navn

Kandidatens fulde adresse

Kære [kandidatens navn],

Vi er glade for at kunne tilbyde dig stillingen som [Jobtitel] i [Firmanavn]!

Vi mener, at din viden, færdigheder og erfaring er et fremragende match til stillingen [Heltid eller deltid] [Jobtitel]. I denne rolle forventes det, at du [diskuterer pligter og ansvar]. Du starter på [startdato] og rapporterer direkte til [Supervisorens navn] på [Office-adresse]. Du forventes at arbejde fra [arbejdstid og ugedage].

For denne stilling er startlønnen [beløb], der udbetales [månedligt, ugentligt osv.] Gennem [check, bankindskud osv.]. Den første betalingsperiode er den [dato]. Bortset fra lønnen tilbyder vi vigtige fordele såsom [forsikring, betalt fritid osv.]. Ydelsespakken vil blive forklaret mere detaljeret under medarbejderorienteringen.

Din ansættelse med [Firmanavn] vil have en vilje-status. Det betyder, at du og virksomheden kan opsige ansættelsen uanset årsag og når som helst.

Hvis du accepterer hans jobtilbud, skal du underskrive og returnere dette brev senest [udløbsdato].

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på [telefonnummer] eller sende en e-mail på [e-mail-adresse]. Vi er glade for at have dig med i vores team, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Med venlig hilsen,

[Din underskrift]

[Dit fulde navn]

[Din jobtitel]

Uformel jobtilbud brevskabelon

Kære [kandidatens navn],

Vi er glade for at kunne tilbyde dig stillingen som [Jobtitel] i [Firmanavn]!

Efter flere interviews med forskellige kandidater mener vi, at du er den bedste til stillingen.

[Virksomhedsnavn] tilbyder dig en [fuldtids- eller deltid] -rolle som [Jobtitel]. Du starter på [startdato] og rapporterer direkte til [Supervisorens navn] på [Office-adresse]. Du forventes at arbejde fra [arbejdstid og ugedage].

Du modtager en startløn på [beløb] pr. [År, måned osv.] Gennem [check, bankindskud osv.] Startende [dato for første betalingsperiode]. Bortset fra lønnen modtager du vigtige fordele inklusive [forsikring, betalt fritid osv.]. Ydelsespakken vil blive forklaret mere detaljeret under medarbejderorienteringen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på [telefonnummer] eller sende en e-mail på [e-mail-adresse].

Vi er glade for at have dig med i vores team, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Med venlig hilsen

[Dit fulde navn]

[Din jobtitel]

[Dato]

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til, hvordan du skriver et jobtilbud. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

 • Arbejdsbekræftelsesbrev Arbejdsbekræftelsesbrev Et beskæftigelsesbekræftelsesbrev er et brev, der fungerer som bevis for, at en medarbejder i øjeblikket er ansat i en bestemt virksomhed eller tidligere var ansat i en virksomhed. Brevet bruges ofte til at attestere en medarbejders oplevelse inden for et bestemt felt
 • Ikke-konkurrenceaftale Ikke-konkurrenceaftale En konkurrenceaftale er en pagt mellem en arbejdsgiver og en medarbejder, der forhindrer medarbejderen i at bruge oplysninger, der er lært under ansættelsen.
 • Tak efter e-mail til interview Tak efter e-mail til interview Selvom det ikke er "påkrævet", anbefales det stærkt at sende en tak efter e-mail-interview for at styrke din interesse for muligheden, fremhæve dine styrker og følge op på alt fra interviewet. Det anbefales at sende e-mailen inden for få timer efter interviewet, da ansættelsesledere ofte træffer deres beslutninger meget hurtigt
 • Hvornår skal man bruge "Til hvem det kan bekymre sig" Hvornår man skal bruge "Til hvem det kan bekymre sig" Selvom udtrykket "Til hvem det kan bekymre sig" var en populær introduktionshilsen på den traditionelle arbejdsplads, er udtrykket siden blevet forældet i den moderne indstilling . Fremkomsten af ​​nye kommunikationstendenser såsom internettet og online adressebøger har gjort det lettere at finde det specifikke navn