Carbon Credit - Definition, typer og handel med kulstofkreditter

En kulstofkredit er en omsættelig tilladelse eller et certifikat, der giver indehaveren af ​​kreditten retten til at udstede et ton kuldioxid eller en ækvivalent af en anden drivhusgas - det er i det væsentlige en modregning for producenter af sådanne gasser. Hovedmålet for oprettelsen af ​​kulstofkreditter er reduktionen af ​​emissioner af kuldioxid og andre drivhusgasser fra industrielle aktiviteter PP&E (ejendom, anlæg og udstyr) PP&E (ejendom, anlæg og udstyr) er en af ​​de vigtigste langfristede aktiver findes på balancen. PP&E påvirkes af Capex, afskrivninger og overtagelser / dispositioner af anlægsaktiver. Disse aktiver spiller en nøglerolle i den økonomiske planlægning og analyse af en virksomheds drift og fremtidige udgifter for at reducere virkningerne af den globale opvarmning.

Kulstofkredit

Kulstofkreditter er markedsmekanismer til minimering af drivhusgasemission. Regeringer eller tilsynsmyndigheder sætter loftet for drivhusgasemissioner. For nogle virksomheder Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængig af en virksomheds mål og branchen er den øjeblikkelige reduktion af emissionen ikke økonomisk bæredygtig. Derfor kan de købe kulstofkreditter for at overholde emissionsloftet. Virksomheder, der opnår kulstofudligningen (reducerer udledningen af ​​drivhusgasser), belønnes normalt med yderligere kulstofkreditter. Salg af kreditoverskud kan bruges til at subsidiere fremtidige projekter til reduktion af emissioner.

Indførelsen af ​​sådanne kreditter blev ratificeret i Kyoto-protokollen. Parisaftalen validerer anvendelsen af ​​kulstofkreditter og fastlægger bestemmelserne for yderligere lempelse af markederne for kulstofkreditter.

Typer af kulstofkreditter

Der er to typer kreditter:

  • Frivillig emissionsreduktion (VER): En CO2-offset, der udveksles i det over-the-counter eller frivillige marked for kreditter.
  • Certificeret emissionsreduktion (CER): Emissionsenheder (eller kreditter) oprettet gennem en lovgivningsmæssig ramme med det formål at udligne et projekts emissioner. Hovedforskellen mellem de to er, at der er et tredjepartscertificeringsorgan, der regulerer CER i modsætning til VER.

Typer af kulstofkreditter

Handelskreditter

Kulstofkreditter kan handles på både private og offentlige markeder. Nuværende handelsregler tillader international overførsel af kreditter.

Priserne på kreditter er primært drevet af niveauerne af udbud og efterspørgsel Udbud og efterspørgsel Lovene om udbud og efterspørgsel er mikroøkonomiske begreber, der siger, at på effektive markeder er den leverede mængde af en vare og den krævede mængde af den vare lig med hinanden . Prisen på det gode bestemmes også af det punkt, hvor udbud og efterspørgsel er lig med hinanden. på markederne. På grund af forskellene i udbud og efterspørgsel i forskellige lande svinger priserne på kreditterne.

Selvom kulstofkreditter er gavnlige for samfundet, er det ikke let for en gennemsnitlig investor at begynde at bruge dem som investeringsmidler. De certificerede emissionsreduktioner (CER'er) er det eneste produkt, der kan bruges som investeringer i kreditterne. CER'er sælges dog af specielle kulstoffonde, der er oprettet af store finansielle institutioner. Kulstoffondene giver små investorer mulighed for at komme ind på markedet.

Der er specielle børser, der specialiserer sig i handel med kreditterne, herunder den europæiske klimabørs, NASDAQ OMX Commodities Europe-børsen og den europæiske energibørs.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Finanspolitik Finanspolitik Finanspolitik henviser til regeringens budgetpolitik, som indebærer, at regeringen manipulerer sit udgiftsniveau og skattesatser i økonomien. Regeringen bruger disse to værktøjer til at overvåge og påvirke økonomien. Det er søsterstrategien til pengepolitikken.
  • Forsyningsloven Forsyningsloven Forsyningsloven er et grundlæggende princip inden for økonomi, der hævder, at hvis alt andet er konstant, vil en stigning i vareprisen have en tilsvarende direkte stigning i udbuddet af dem. Leveringsloven skildrer producentens adfærd, når prisen på en vare stiger eller falder.
  • Markedsøkonomi Markedsøkonomi Markedsøkonomi defineres som et system, hvor produktionen af ​​varer og tjenester indstilles i henhold til markedets skiftende ønsker og evner
  • Business Cycle Business Cycle En konjunkturcyklus er en cyklus af udsving i bruttonationalproduktet (BNP) omkring dens langsigtede naturlige vækstrate. Det forklarer den ekspansion og sammentrækning i økonomisk aktivitet, som en økonomi oplever over tid.