Fund of Funds - Lær fordele / ulemper ved Multi-Manager-investeringer

A Fund of Funds (FOF) er et investeringsmiddel, hvor en fond investerer i en portefølje, der består af andele i andre fonde i stedet for at investere direkte i aktier Aktier Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. , obligationer Obligationsgæld Gældsobligationer genereres, når et selskab udsteder obligationer for at generere kontanter. Betalte obligationer henviser til det amortiserede beløb, som en obligationsudsteder besidder på sin balance. Det betragtes som en langsigtet forpligtelse eller andre værdipapirer.Strategien med at investere i en fondsfond har til formål at opnå bred diversificering og aktivallokering, hvor investorer kan få bredere eksponering med reducerede risici sammenlignet med at investere direkte i værdipapirer. En fond med fonde, også kaldet en multi-manager investering, giver små investorer bred diversificering for forhåbentlig at beskytte deres investeringer mod alvorlige tab forårsaget af ukontrollerbare faktorer som inflation og modparts misligholdelse.

Porteføljeforvaltere Porteføljeforvaltere Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en seks-trins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det mål at nå deres kunders investeringsmål. bruge deres ekspertise og erfaring med at identificere det bedste udvalg af fonde at investere i, baseret på deres tidligere præstationer og rentabilitet. Afhængigt af en porteføljeforvalters ekspertise har en FOF-investering potentialet til at tjene et højere afkast end gennemsnittet. En FOF kan betegnes som bundet eller uindskrænket. En FOF er klassificeret som bundet, hvis den kun investerer i fonde, der forvaltes af det samme selskab, der forvalter FOF, mens ubundne FOF'er har fleksibiliteten til at investere i fonde uden for deres virksomhedstilbud.

Fund of Funds

Fordele ved en fond af fonde (FOF)

Hedgefonde har tendens til at være uigennemsigtige med hensyn til deres aktivklassificering og investeringsstrategier, og hedgefondforvaltere gør det ofte vanskeligt for investorer at skelne mellem det gode og det dårlige. Dette er dog anderledes med en FOF, der fungerer som en investors proxy. Fund of Fund Manager udfører due diligence og styrer udvælgelsesprocessen og tilsynet med de midler, der er under deres virksomheds ledelse. Gennem en FOF drager investorer fordel af professionelle managementtjenester og også af større gennemsigtighed med hensyn til fondens beholdning og investeringsstrategi sammenlignet med en typisk hedgefond.

Den formelle due diligence-proces giver FOF'er mulighed for at ansætte ledere, der har velrenommeret erfaring med at styre en portefølje af investeringer. Processen indebærer baggrundskontrol af nye fondsforvaltere for at kende deres historie, og om de nogensinde har været involveret i aktiviteter, der kan påvirke afkastet i fonden. FOF'erne kan kontakte sikkerhedsfirmaer for at gennemføre baggrundskontrol sammen med gennemgang af lederens legitimationsoplysninger. Gennem denne proces kan en fond udrydde forvaltere med et dårligt omdømme eller en historie med underpræstation.

En FOF sigter mod at diversificere risikoen for en enkelt fond ved at investere i flere typer fonde. En investor med begrænset kapital kan investere i en FOF og få en diversificeret portefølje bestående af for eksempel obligationer, guld, egenkapital og gæld Markedsværdi af gæld Markedsværdien af ​​gæld refererer til den markedspris, investorer ville være villige til at købe en virksomhedens gæld pr., der adskiller sig fra den bogførte værdi på balancen. . En sådan porteføljekombination findes sjældent i den gennemsnitlige gensidige fond. FOFs mekanisme for allokering af aktiver reducerer risikoeksponeringen med det formål at beskytte investorer mod ukontrollerbare faktorer, der kan udslette deres investeringer. For eksempel, hvis en investor kun havde obligationer i et selskab, der senere blev nedgraderet af et ratingbureau, ville obligationen falde i værdi. Men hvis en investor havde en enkelt FOF,deres risiko ville være diversificeret på tværs af flere investeringer.

Ulemper og risici ved en fond af fonde (FOF)

Fund of Fund-investorer betaler typisk højere gebyrer end investorer i traditionelle investeringsfonde. Gebyret omfatter gebyrerne for de underliggende fonde og de professionelle forvaltningsgebyrer, der opkræves af FOF'erne. Efter at have betalt alle forvaltningsgebyrer og skatter på investeringen, kan investorer i FOF'er tjene lavere nettoafkast, end hvis de havde investeret i en enkelt regelmæssig gensidig fond. Den gennemsnitlige sats for administrationsgebyrer er 1,5% til 2% af aktiverne under forvaltning, mens performance gebyrer kan være 15% - 25% af overskuddet. Securities and Exchange Commission begrænser dog det gebyr, som en fond kan opkræve sine investorer.

Selvom diversificering betragtes som en gunstig strategi til reduktion af risikoeksponering, kan det muligvis ikke resultere i optimale gevinster, fordi processen med at vælge fonde, der forvaltes af en stor pulje af fondsforvaltere, er en vanskelig opgave. Investeringer med henblik på bred diversificering har en tendens til at underpræstere i tider, hvor kun en eller to markedssektorer eller aktivklasser klarer sig godt. Investorer bør også forstå, at fondens og dets forvalteres tidligere resultater ikke garanterer resultater i fremtiden.

FOF'ernes succes afhænger af fondsforvalterens evne til at vælge fonde, der giver et højt investeringsafkast. Fondsforvalteren modtager kompensation som en procentdel af aktiverne under forvaltning og som en procentdel af overskuddet. Afhængigt af størrelsen af ​​performance gebyrer, som en manager får, kan han tage højere risici med det formål at give højere afkast for sig selv og fondens investorer. Hvis lederen er en aktiv erhvervsdrivende, kan han foretage hyppige transaktioner for at tjene på midlertidige kursudsving. Som et resultat vil fondinvestorer være underlagt den højere skatteprocent, der gælder for kortsigtede kapitalgevinster, sammenlignet med den lavere skattesats, som de ville være underlagt ved hjælp af en "buy-and-hold" -strategi.

Nogle FOF'er kan pålægge begrænsninger for udbetalinger eller overførsler og er derfor vanskelige hurtigt at konvertere til kontanter, hvilket gør dem mindre likvide end nogle andre investeringer. Muligheden for at overføre penge kan f.eks. Være begrænset til kun en udbetaling eller overførsel pr. Kvartal eller pr. År. Nogle fonde indfører sådanne begrænsninger for at reducere variationen i investeringsporteføljer og for at beskytte mod masseafgangen fra fondens kapitaludbydere. I 2016 mistede fonde fra hedgefonde for eksempel mere end $ 100 mia. Dollars over en periode på 12 måneder på grund af markedsunderpræstationer og masseaftaler fra fondene af investorer. Som et resultat var fondene ude af stand til at generere godt afkast delvis på grund af tabet af enorme mængder investeringskapital, hvilket begrænsede fondenes mulighed for at erhverve nye, mere rentable investeringer.

Relaterede målinger

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance.
  • Alternativt investeringsmarked Alternativt investeringsmarked (AIM) Det alternative investeringsmarked (AIM) blev lanceret den 19. juni 1995 som et underudvekslingsmarked på London Stock Exchange (LSE). Markedet var designet til
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).