Allestedsnærværende - Definition, eksempler og betydning i erhvervslivet

I erhvervslivet er noget, der er allestedsnærværende, bredt vedtaget og kan findes næsten overalt. Mange typer teknologi og bedste praksis er allestedsnærværende i erhvervslivet, hvilket betyder, at alle virksomheder bruger dem, og de er ikke en kilde til konkurrencemæssige fordele Konkurrencemæssige fordele En konkurrencemæssig fordel er en egenskab, der gør det muligt for en virksomhed at overgå sine konkurrenter. Konkurrencemæssige fordele giver en virksomhed mulighed for at opnå.

Allestedsnærværende definition og tema

Eksempler på allestedsnærværende i erhvervslivet

Eksempler på allestedsnærværende teknologier inkluderer:

 • E-mail
 • Regnskabssoftware
 • MS Excel Excel for Finance Denne Excel for Finance-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • MS PowerPoint
 • Voice over Internet Protocol (VoIP)
 • Datastyringssystemer
 • Skype

Eksempler på forretningspraksis, der er meget udbredt, inkluderer:

 • Ydelsesanmeldelser
 • Virksomhedsmål Virksomhedsstrategi Virksomhedsstrategi fokuserer på, hvordan man styrer ressourcer, risiko og afkast på tværs af en virksomhed i modsætning til at se på konkurrencemæssige fordele i forretningsstrategi
 • Risikostyringsstrategier
 • Incitamenter til kompensation for ydeevne
 • SWOT-analyse SWOT-analyse En SWOT-analyse bruges til at studere en virksomheds interne og eksterne miljøer og er en del af en virksomheds strategiske planlægningsproces. Derudover er en

Implikationer

Da mange teknologier og bedste praksis i erhvervslivet er allestedsnærværende, skaber deres anvendelse ikke en konkurrencemæssig fordel. Faktisk ville det sandsynligvis være en alvorlig ulempe at ikke vedtage dem. Da virksomheder stræber efter at skabe konkurrencemæssige fordele, skal de sørge for, at de er unikke, svære at kopiere og derfor ikke er allestedsnærværende.

Konkurrencefordel

Hvordan kan en virksomhed vinde en konkurrencemæssig fordel Konkurrencemæssig fordel En konkurrencemæssig fordel er en egenskab, der gør det muligt for en virksomhed at overgå sine konkurrenter. Konkurrencemæssige fordele giver en virksomhed mulighed for at opnå? Hvad adskiller en virksomhed fra sine konkurrenter? I en stærkt konkurrencepræget industri er dette spørgsmål, som ejere har brug for at besvare regelmæssigt, da det er afgørende at altid være på udkig efter måder at øge ens fordel og drage fordel af den.

Her er nogle punkter at overveje:

1. Undersøg konkurrencen

Dette betyder ikke at kopiere alle bevægelser af konkurrenter. Hvis det er tilfældet, vil en virksomhed altid falde et skridt bagud. Det er vigtigt at analysere deres strategi og se, hvordan og hvorfor de gør tingene. Brug sociale medier til at finde ud af, hvad kunderne siger om konkurrencen. Ved at vide, hvad andre aktører i branchen gør, vil en virksomhed ikke gå glip af mulighederne for nye produkter og / eller tjenester.

2. Lever konsekvent og overgå forventningerne

Når en virksomhed altid går en ekstra mil, gør det det lettere for kunderne at tale om sine produkter og tjenester. Midt i dagens hurtigt skiftende markedsføringstendenser har en virksomhed brug for tilhængere og fortalere / påvirkere, der tager sig tid til at promovere virksomheden og dens produkter.

3. Placer dig selv som ekspert i branchen

Det er svært at lede efter potentielle kunder og kunder. Men når folk ser en virksomhed som den førende autoritet inden for feltet, behøver det ikke at jage kunder. I stedet begynder de at lede efter deres produkter og tjenester.

4. Fokus på ægte differentiering

Forsøg at udvikle teknologier, processer eller intellektuel ejendom, der er virkelig unikke og pr. Definition ikke allestedsnærværende. For at opnå dette investerer mange virksomheder meget i forskning og udvikling (F & U) Kapitalisering af F & U-udgiftsguide til F & U-kapitalisering versus F & U-udgift. I henhold til GAAP kræves det, at virksomhederne udgifter til forskning og udvikling (F&U) i det år, de bliver brugt. For mange virksomheder fører dette til omfattende volatilitet i beregninger af fortjeneste og afkast og til et utilstrækkeligt mål for aktiver eller investeret kapital. Praksis påvirker og fremmer en innovationskultur.

Synonymer til allestedsnærværende

En af de nemmeste måder at forstå betydningen af ​​ordet er at kende dets synonymer.

Synonymer inkluderer:

 • Overalt på én gang
 • Allestedsnærværende
 • Stødt konstant på
 • Udbredt
 • Meget udbredt

Yderligere ressourcer

Finance er den førende udbyder af Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

 • Absolut fordel Absolut fordel I økonomi henviser absolut fordel til enhver økonomisk agent, enten en enkeltperson eller en gruppe, til at producere en større mængde af et produkt end sine konkurrenter. Introduceret af den skotske økonom, Adam Smith, i sit arbejde fra 1776, "En undersøgelse af naturen og årsagerne til nationernes rigdom"
 • Omfangsøkonomier Omfangsøkonomier Omfangsøkonomier er et økonomisk begreb, der refererer til faldet i de samlede produktionsomkostninger, når en række produkter produceres sammen snarere end hver for sig.
 • Mulighedsomkostninger Mulighedsomkostninger Mulighedsomkostninger er et af nøglebegreberne i studiet af økonomi og er udbredt i forskellige beslutningsprocesser. Mulighedsomkostningerne er værdien af ​​det næstbedste alternativ.
 • Netværkseffekt Netværkseffekt Netværkseffekten er et fænomen, hvor nuværende brugere af et produkt eller en tjeneste på en eller anden måde drager fordel af, når produktet eller tjenesten vedtages af yderligere brugere. Denne effekt skabes af mange brugere, når værdien tilføjes deres brug af produktet. Det største og mest kendte eksempel på en netværkseffekt er Internettet.