Netværdiskabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne skabelon med nutidsværdi hjælper dig med at beregne den aktuelle nutidsværdi i betragtning af diskonteringsrenten og udiskonterede pengestrømme.

Her er et skærmbillede af skabelonen til nutidsværdien:

Skærmbillede af skabelon for nutidsværdi

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Netto nutidsværdi (NPV) er værdien af ​​alle fremtidige pengestrømme Pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelsen (også kaldet pengestrømsopgørelsen) er en af ​​de tre nøgletal, der rapporterer de genererede og brugte pengestrømme i løbet af en specifik tidsperiode (f.eks. en måned, et kvartal eller et år). Pengestrømsopgørelsen fungerer som en bro mellem resultatopgørelsen og balancen (positiv og negativ) over hele en investeringsdiskonteret levetid til nutiden. NPV-analyse er en form for iboende værdiansættelse og bruges i vid udstrækning på tværs af økonomi Corporate Finance Oversigt Corporate finance beskæftiger sig med kapitalstrukturen i et selskab, herunder dets finansiering og de handlinger, som ledelsen tager for at øge værdien af ​​og regnskabsmæssig for at bestemme værdien af ​​en forretning, investeringssikkerhed, kapitalprojekt,nyt venture, omkostningsreduktionsprogram og alt, hvad der involverer pengestrøm.

Formlen for netto nutidsværdi er:

Netværdi (NPV) formel

hvor:

Z 1 = Pengestrøm i tid 1

Z 2 = Pengestrøm i tid 2

r = Rabatområde

X 0 = Kontantstrøm i tid 0 (dvs. købsprisen / initialinvestering)

NPV-analyse bruges til at bestemme, hvor meget en investering, et projekt eller en række pengestrømme er værd. Det er en altomfattende måling, da den tager højde for alle indtægter Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som en virksomhed modtager fra sit salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. , udgifter og kapitalomkostninger forbundet med en investering i dets Free Cash Flow (FCF) Free Cash Flow (FCF) Free Cash Flow (FCF) måler en virksomheds evne til at producere, hvad investorer bryr sig mest om: kontanter, der er tilgængelige, fordeles på en skønsmæssig måde måde.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.