Banker i Portugal - Guide til top 10 banker i Portugal

Den centrale monetære myndighed, der fører tilsyn med banker i Portugal, er Banco de Portugal. Det er medlem af det europæiske system for centralbanker (ESCB). Portugal, et medlem af Den Europæiske Union, driver et moderne banksystem, der tilbyder avancerede finansielle produkter. Faktisk fører det tilsyn med et af verdens mest avancerede interbanknetværk.

Banker i Portugal

Moody's Investors Service opretholder stabile udsigter for banker i Portugal. Ratingbureauet forudsiger, at aktivkvalitet og kapital i landets banksystem vil give en stabil, men svag vækst. Med stigningen i investeringer og eksport, der fremmer BNP-væksten, forventer Moody's dog at se en forbedring i bankerne i Portugal i løbet af udsigtsperioden.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed i Portugal, er denne liste over de bedste banker i Portugal en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De største banker i Portugal er:

Caixa Geral de Depósitos

Grundlagt i 1876 i Lissabon er den statsejede finansielle institution Caixa Geral de Depósitos (CGD) den største af bankerne i Portugal målt i samlede aktiver og landets største offentlige bankselskab. Det rangerer også 109. på listen over store banker i verden og er den 69. største europæiske bank.

Banken opererer gennem filialer, repræsentationskontorer og direkte kapitalandele i lokale finansielle institutioner i 23 lande beliggende på fire kontinenter.

Indtægter: 1,15 milliarder euro (2017)

Nettoresultat (tab): (49,9 millioner euro) (2017)

Aktiver i alt: 96 milliarder euro (2017)

Banco Santander Totta SA

Banco Santander Totta SA er den næststørste private bank i Portugal med hensyn til samlede aktiver. Med hovedkvarter i Lissabon beskæftiger det 6.300 medarbejdere i mere end 650 filialer.

Den portugisiske bank sporer sine rødder tilbage til 1843, da den tidligere blev kendt som Banco Totta & Açores og Banco Totta senere. Global Finance udnævnte Banco Santander Totta SA til den sikreste bank i Portugal, mens Euromoney anerkendte den som den bedste bank i Portugal.

Indtægter: 1,17 milliarder euro (2016)

Nettoindkomst: 380 millioner euro (2016)

Aktiver i alt: 45,73 milliarder euro (2016)

Banco Comercial Portugues

Med mere end 695 filialer i Portugal og servicerer næsten 4,3 millioner kunder over hele verden er Banco Comercial Portugues den største af private banker i Portugal med hensyn til markedsandel. Det blev etableret i 1985 af Jardim Gonçalves og investorer fra Porto-regionen. Bankens hovedkvarter er i Oeiras, Stor-Lissabon.

Indtægter: 2,2 milliarder euro (2017)

Nettoindkomst: 290 millioner euro (2017)

Aktiver i alt: 72,67 milliarder euro (2017)

Banco Internacional do Funchal

Banco Internacional do Funchal, SA blev grundlagt i 1988 og tilbyder en bred vifte af bank- og finansielle produkter og tjenester, herunder detail-, kommerciel og investeringsbank. Hovedkvarteret i Lissabon fungerer banken ikke kun i landet, men også i resten af ​​Den Europæiske Union, Latinamerika og Nordamerika.

Indtægter: 15,35 millioner euro (2016)

Nettoindkomst: 2,1 millioner euro (2016)

Aktiver i alt: 523 millioner euro (2016)

Banco Populær Portugal

Dannet i 1991, Banco Popular Portugal var tidligere kendt som BNC-Banco Nacional de Crédito, SA I 2005 skiftede banken navn til Banco Popular Portugal, SA Baseret i Lissabon er det et datterselskab af Banco Popular Español, SA

Banco Popular leverer tjenester til private borgere, selvstændige erhvervsdrivende, SMV'er, private velfærdsinstitutioner, store virksomheder, finansielle institutioner og den offentlige administration, der opererer gennem detail- og kommerciel bankvirksomhed samt andre segmenter i 118 filialer.

Novo Banco

Den portugisiske bank Nova Banco tilbyder detail- og investeringsbankvirksomhed, forsikring, kapitalforvaltning og venturekapitaltjenester. I 2014 blev det introduceret til Bank of Portugal for at redde Banco Espiritu Santo, en af ​​de ældste og mest hæderlige private banker i Portugal. Novo Bancos hovedkvarter er i Lissabon.

Fra 2017 ledede banken et netværk af 576 indenlandske filialer og 30 internationale filialer og beskæftiger i alt 6.325 personer i Portugal og andre lande.

Omsætning: 436,6 millioner euro (1. halvår 2017)

Nettoresultat (tab): (371,4 millioner euro) (H1 2017)

Aktiver i alt: 55,27 milliarder euro (1. halvår 2017)

Banco Português de Investimento (BPI)

Kommerciel bankkoncern Banco Português de Investimento (BPI) har specialiseret sig i boliglån gennem forskellige eksterne virksomheder. Det fører tilsyn med 674 filialer og betjener over 1,4 millioner kunder, enkeltpersoner, virksomheder og institutioner.

Banken opretholder ikke kun i Portugal og Spanien, men også i lande som Angola, hvor den er markedsleder inden for bankvirksomhed, og Mozambique, hvor den ejer 30% af aktierne i banken BCI Fomento. Det blev grundlagt i 1981 med hovedkvarter i Porto.

Omsætning (BPI Group): 716,6 millioner euro (2016)

Nettoresultat (BPI Group): 313,2 millioner euro (2016)

Aktiver i alt (BPI Group): 38,29 milliarder euro (2016)

Caixa Central de Crédito Agrícola Mútuo, CRL

Hovedkvarteret i Lissabon, Caixa Central de Crédito Agrícola Mútuo, CRL leverer en række bankprodukter og -tjenester, herunder kommerciel og detailhandel, investeringsfond og kapitalforvaltning, forsikring og konsulenttjenester. Banken består af forretnings- / detailbank-, investerings- og kapitalforvaltning, forsikring og rådgivning.

Banco Privado ATLANTICO - Europa

Grundlagt i 2009 fungerer den europæiske bank ATLANTICO Europa som et datterselskab af Atlantico Financial Group SA med base i Lissabon og tilbyder en bred vifte af bankprodukter og -tjenester til enkeltpersoner og virksomheder i mere end 50 lande.

ATLANTICO-mærket blev dannet i 2006. Det etablerede en tilstedeværelse blandt bankerne i Portugal som Banco ATLANTICO Europa i overensstemmelse med sit mål om at blive et globalt brand. Det betjener i øjeblikket omkring 10.156 kunder og beskæftiger cirka 129 personer.

Indtægter: 23,02 millioner euro (2016)

Nettoindkomst: 5,12 millioner euro (2016)

Aktiver i alt: 1,27 milliarder euro (2016)

Banco Finantia, SA

Hovedkvarter i Lissabon, Banco Finantia, SA er et datterselskab af Finantipar-SGPS, SA Banken leverer private, virksomheds- og investeringsbankløsninger i Portugal og i andre lande. Det driver også en filial i Spanien, et kontor i Brasilien og mæglervirksomheder i London og New York.

Koncernens private bankaktiviteter er fokuseret på den iberiske halvø, mens dens virksomheds- og investeringsbankløsninger er centreret i den iberiske halvø / Latinamerikanske korridor og på markederne i Tyrkiet, Rusland og Commonwealth of Independent States.

Indtægter: 79,9 millioner euro (2016)

Nettoindkomst: 30,7 millioner euro (2016)

Aktiver i alt: 1,81 milliarder euro (2016)

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Portugal. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Spanien Topbanker i Spanien Den spanske centrale monetære myndighed er Banco de España, der fungerer som den nationale tilsynsmyndighed for banker i Spanien inden for rammerne af euroområdets fælles tilsynsmekanisme (SSM). Grundlagt i Madrid i 1782 er Spaniens centralbank i øjeblikket medlem af Det Europæiske System af Centralbanker. Det spanske
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere