Sammendrag - Oversigt, komponenter og betydning

Et resumé er det første afsnit af en forretningsplan Non-profit forretningsplan En non-profit forretningsplan er simpelthen en køreplan for den non-profit organisation, der skitserer dens mål og mål, hvordan den kan nå sit erklærede formål eller forslag, der giver en kort oversigt over dokumentet og indeholder dets hovedpunkter. Med andre ord er det en kondenseret version af en komplet forretningsplan eller et forslag. Det bruges primært i erhvervslivet, men dets anvendelse i den akademiske verden er også mulig.

Resumé

Fordeling af resumé

Generelt er et resumé relativt kort med en gennemsnitlig længde på en til fire sider. Den skal skrives i korte afsnit, ved hjælp af et klart og kortfattet sprog Business Language - taler du det? På erhvervssproget er der tre nøgleord - regnskab, økonomi og økonomi. Mens der er mange andre discipliner i erhvervslivet, som det passer til målgruppen. Man skal kende dokumentets målgruppe godt for at formidle budskabet så tydeligt som muligt. Desuden skal resuméet have en lignende struktur og flow som hoveddokumentet.

Resuméet må ikke forveksles med et resumé af dokumentet. Abstraktet er et supplerende overblik over et større dokument, der ikke i sig selv giver meget værdi for læseren. På den anden side er resuméet en kortere version af hoveddokumentet og kan læses separat, fordi det indeholder alle nøglepunkterne i dokumentet.

Resuméets komponenter

På trods af at komponenterne i resuméet kan variere afhængigt af detaljerne i hoveddokumentet, er nogle vigtige dele stadig præsenteret i størstedelen af ​​resuméerne. Nøglekomponenterne inkluderer typisk:

  • Oversigt over en virksomhed / virksomhed Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur refererer til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen
  • Identifikation af et hovedproblem eller et forslag
  • Analyse af et problem eller et forslag med understøttende fakta, data og tal
  • Mulige løsninger og deres begrundelse
  • Klart definerede konklusioner

Betydningen af ​​et resumé

De primære mål med resuméet er at give en sammenfattet version af hoveddokumentet, såsom en forretningsplan, og at fange læsernes (e) opmærksomhed. Da læserne af forretningsplanerne og rapporterne (investorer, långivere og ledere på C-niveau) generelt ikke har tid til at læse alle de lange dokumenter, de modtager, kan et velskrevet sammendrag hjælpe dig med at få deres opmærksomhed og derefter opnå din forretningsmål.

Da resuméet er den oprindelige repræsentation af det komplette dokument, skal det dække hoveddelene af en plan eller et forslag og angive de punkter, der er uddybet i det endelige dokument.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Bedste skrifttype til genoptagelse Bedste skrifttype til genoptagelse Som et vitalt visuelt aspekt af et CV kan den valgte skrifttype spille en vigtig rolle i landingen af ​​en persons meget eftertragtede job. Den bedste skrifttype til et CV er en, der er læselig og behagelig for læseren at se. Lær hvorfor Times New Roman, Arial, Calibri, er de bedste skrifttyper at bruge
  • Cover Letter Cover Letter Et følgebrev er et officielt brev, der udtrykker interesse, og hvorfor du er egnet til en stilling i en virksomhed, når du ansøger om et job.
  • Professionelle referencer Professionelle referencer Professionelle referencer er personer, der kan stå inde for dine kvalifikationer til et job baseret på deres indsigt i din arbejdsmoral, færdigheder, styrker og præstationer. En professionel reference er typisk en tidligere arbejdsgiver, klient, kollega, lærer, vejleder osv.
  • Genoptag magtord Genoptag magtord Genoptag magtord er ord eller sætninger, der hjælper en jobansøgers CV med at skille sig ud fra resten. De er normalt handlingsord, der er slående og hjælper med at beskrive opgaver og ansvar, der blev håndteret i tidligere job.