Serie C-finansiering - Oversigt, hvordan det fungerer, nøglespillere

Serie C-finansiering (også kendt som serie C-runde eller serie C-finansiering) er en af ​​faserne i kapitalindsamlingsprocessen Kapitalindsamlingsprocessen Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i industrien i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt. af en opstart. Serie C-runde er den fjerde fase af startfinansiering og typisk den sidste fase af risikovillig kapital. Imidlertid vælger nogle virksomheder at gennemføre flere runder, såsom serie D, E osv.

Serie C-finansiering

Hvordan fungerer serie C-finansiering?

I lighed med tidligere finansieringsniveauer er serie C-runden primært afhængig af kapitalindsamling gennem salg af præferenceaktier Foretrukne aktier Foretrukne aktier (præferenceaktier, præferenceaktier) er den klasse af aktieejerskab i et selskab, der har et prioriteret krav på selskabets. aktiver over almindelige aktier. Aktierne er mere senior end almindelige aktier, men er mere junior i forhold til gæld, såsom obligationer. . Aktierne er sandsynligvis konvertible aktier. De giver indehavere ret til at veksle dem til almindelige aktier i virksomheden på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

Strengt taget er virksomheder, der sigter mod at opnå serie C-finansiering, ikke længere startups. De er normalt etablerede, succesrige virksomheder i deres sene udviklingsstadier med solide indtægter og overskud. Deres kerneprodukter eller tjenester skaber stærk efterspørgsel på markedet og tiltrækker en betydelig kundebase.

Virksomheder søger finansiering af serie C for yderligere udvidelse for at styrke deres eksisterende succes. Efter en serie C-runde tilstræber en virksomhed at opskalere sin drift og fortsætte sin vækst. Indtægterne fra denne finansieringsrunde bruges mest til at komme ind på nye markeder, forskning og udvikling Forskning og udvikling (F&U) Forskning og udvikling (F&U) er en proces, hvor en virksomhed får ny viden og bruger den til at forbedre eksisterende produkter og introducere nye dem til dens aktiviteter. F&U er en systematisk undersøgelse med det formål at introducere innovationer til virksomhedens nuværende produkttilbud. eller opkøb af andre virksomheder.

Nøglespillere

Mange investorer fra tidligere finansieringsrunder (venturekapitalfirmaer og engelinvestorer Angel Investor En engelinvestor er en person eller et firma, der tilvejebringer kapital til nystartede virksomheder i bytte for egenkapital eller konvertibel gæld. De kan give en engangsinvestering eller en løbende kapitalindsprøjtning for at hjælpe virksomheden med at komme igennem de vanskelige tidlige stadier.) har også tendens til at deltage i serie C-finansieringsrunden. Spillerne kan vælge at indsprøjte yderligere kapital i virksomheden og tiltrække nye investorer.

Denne finansieringsrunde tiltrækker ofte også nye spillere. I modsætning til de tidligere stadier af finansiering, hvor de fleste investorer er venturekapitalister og engelinvestorer, er store finansielle institutioner som investeringsbanker og hedgefonde villige til at deltage i serie C-runden. Dette kan forklares med den lavere risiko forbundet med investeringen, da virksomheden allerede er etableret og relativt succesrig. Chancerne for virksomhedens misligholdelse på dette stadium er relativt lave.

Bemærk, at virksomheder i de senere stadier af udviklingen generelt har høje værdiansættelser. Således vil potentielle nye investorer sandsynligvis betale høje priser for selskabets aktier.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Gæld vs. egenkapitalfinansiering Gæld vs egenkapitalfinansiering Gæld vs egenkapitalfinansiering - hvilket er bedst for din virksomhed, og hvorfor? Det enkle svar er, at det afhænger. Beslutningen om egenkapital versus gæld er afhængig af et stort antal faktorer som det nuværende økonomiske klima, virksomhedens eksisterende kapitalstruktur og forretningens livscyklusfase for at nævne nogle få.
  • Kapitalmarkeder Aktiekapitalmarked (ECM) Aktiekapitalmarkedet er en delmængde af kapitalmarkedet, hvor finansielle institutioner og virksomheder interagerer for at handle med finansielle instrumenter
  • Frøfinansiering Frøfinansiering Frøfinansiering (også kendt som frøkapital, frøpenge eller frøfinansiering) er den tidligste fase af kapitalindsamlingsprocessen ved en opstart. Frøfinansiering er en type aktiebaseret finansiering. Med andre ord forpligter investorer deres kapital til gengæld for en kapitalandele i et selskab.
  • Startværdiansættelsesmålinger Startværdiansættelsesmetrics (for internetfirmaer) Startup-vurderingsmetrics for internetfirmaer. Denne vejledning skitserer de 17 vigtigste metrics til vurdering af e-handel for internet begynder at blive værdsat