Hedge Ratio - Oversigt, strategier, typer og applikationer

Sikringsgrad er forholdet eller sammenligningsværdien af ​​en åben positions afdækning til den samlede position. Det er en vigtig statistik over risikostyring, der bruges til at måle omfanget af enhver potentiel risiko, der kan være forårsaget af en bevægelse i sikringsinstrumentet.

Hækningsgrad

Afdækning er en investeringspraksis, der populært bruges som en risikoreduktionsteknik. Det indebærer at tage en position i et finansielt aktiv Finansielle aktiver Finansielle aktiver henviser til aktiver, der stammer fra kontraktmæssige aftaler om fremtidige pengestrømme eller fra at eje egenkapitalinstrumenter fra en anden enhed. En nøgle eller underliggende for at afbøde graden af ​​potentiel risiko.

Resumé:

  • Sikringsgrad er forholdet eller sammenligningsværdien af ​​en åben positions afdækning til den samlede position.
  • Det er en vigtig statistik over risikostyring, der bruges til at måle omfanget af enhver potentiel risiko, der kan være forårsaget af en bevægelse i sikringsinstrumentet.
  • Når afdækningsgraden nærmer sig en værdi tættere på 1, siges den etablerede position at være "fuldt afdækket." På den anden side, når hedge ratio nærmer sig en værdi tættere på 0, siges det at være en "uafdækket" position.

Formel for hækforhold

Når afdækningsgraden nærmer sig en værdi tættere på 1, siges den etablerede position at være "fuldt afdækket." På den anden side, når hedge ratio nærmer sig en værdi tættere på 0, siges det at være en "uafdækket" position.

Hækforhold - Formel

Afdækning - Strategier

1. Korte hække

En kort hæk er, når den position, der er taget for at afdække futures eller en vare, er en kort position. En kort afdækning udføres normalt, når en investor Investor En investor er en person, der lægger penge i en enhed såsom en virksomhed til et økonomisk afkast. Hovedmålet for enhver investor er at minimere risikoen og forventer et fremtidigt aktivsalg, eller når futuresprisen forventes at falde.

2. Lange hække

En lang hæk er, når den position, der er taget for at afdække futures eller en vare, er en lang position. En lang afdækning udføres normalt, når en investor forventer et fremtidigt aktivkøb, eller når futuresprisen forventes at stige.

Afdækning - Typer

1. Statisk hæk

En statisk sikring er, når afdækningspositionen eller antallet af sikringskontrakter ikke købes og / eller sælges, dvs. ikke ændres, over sikringens tidsperiode uanset bevægelsen i sikringsinstrumentets pris.

2. Dynamisk hæk

En dynamisk sikring er, når et stigende antal sikringskontrakter købes og / eller sælges over sikringens tidsperiode for at påvirke sikringsgraden og bringe den mod målsikringsgraden.

Hvad er det optimale hækningsforhold?

En optimal sikringsgrad er en investeringsrisikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og reaktion på risikofaktorer, der udgør en del af en virksomheds liv. Det gøres normalt med et forhold, der bestemmer procentdelen af ​​et sikringsinstrument, dvs. et sikringsaktiv eller en forpligtelse, som en investor skal afdække. Forholdet er også populært kendt som det mindste variansafdækningsforhold. Det bruges primært sammen med krydssikring.

Optimalt hækforhold

Hvor:

  • ρ = Korrelationskoefficienten for ændringer i spot- og futurespriser
  • σ s = Standardafvigelse af ændringer i spotprisen 's'
  • σ p = Standardafvigelse af ændringer i futures-prisen 'f'

Et optimalt sikringsforhold har statistisk til formål at minimere variansen af ​​en potentiel positions værdi. Det hjælper med at bestemme det “optimale” antal futureskontrakter, der skal købes eller sælges for at udføre en position eller afdække en position. Brug formlen nedenfor til at bestemme det optimale antal futureskontrakter, der skal købes eller sælges:

Optimalt antal kontrakter - formel

Hedge Ratio - applikationer

Afdækningsgraden har en række anvendelser inden for investering og finansiering. Finans Oversigt Finans defineres som levering af finansiering og forvaltning af penge til enkeltpersoner, virksomheder og regeringer. Det finansielle system inkluderer cirkulation af penge, forvaltning af investeringer og udlån af midler. I virksomheder er økonomiteamet ansvarligt for at sikre, at virksomheden har tilstrækkelig kapital, og at virksomhedens indtægter og udgifter styres godt. :

1. Anvendes som et statistisk mål

Forholdet anvendes som et statistisk mål for at evaluere omfanget af risikoen for en investering, som en investor kan blive udsat for, mens han etablerer en position.

2. Beviser som en retningslinje

Det viser sig som en retningslinje for investorer i at træffe informerede investeringsbeslutninger. Da det peger mod eksponering for risiko for at etablere en bestemt position, kan det tjene som en investeringsretningslinje og hjælpe med at træffe informerede beslutninger.

3. Anvendes som en risikoreduktionsteknik

Da sikringsforhold hjælper med at bestemme niveauet for eksponering for risiko, fungerer det som en afgørende risikoreduktionsteknik.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Afdækning Afdækning Afdækning er en finansiel strategi, der skal forstås og bruges af investorer på grund af de fordele, den giver. Som en investering beskytter den den enkeltes økonomi mod at blive udsat for en risikabel situation, der kan føre til værditab.
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Risikorisiko I finans er risiko sandsynligheden for, at de faktiske resultater afviger fra de forventede resultater. I Capital Asset Pricing Model (CAPM) defineres risiko som volatilitet i afkast. Konceptet med ”risiko og afkast” er, at risikofyldte aktiver skal have højere forventede afkast for at kompensere investorer for højere volatilitet og øget risiko.
  • Variansanalyse Variansanalyse Variansanalyse kan sammenfattes som en analyse af forskellen mellem planlagte og faktiske tal. Summen af ​​alle afvigelser giver et billede af den samlede over- eller underpræstation for en bestemt rapporteringsperiode. For hver enkelt vare vurderer virksomhederne dens gunst ved at sammenligne de faktiske omkostninger