Non-Recourse Loan - Definition, hvordan man opnår, Bad Boy Carve-Out

Et non-recourse-lån begrænser aktiverne hos en låntager, som en långiver kan forfølge for at inddrive lånebeløbet i tilfælde af misligholdelse. Hvis låntager misligholder lånet, kan långiveren kun gå efter det / de aktiver, der er udpeget som sikkerhed. Det bruges som en måde at få et lån på og fungerer som en beskyttelse mod potentielt tab for långiveren, hvis låntager misligholder sine betalinger. til lånet. Långiveren kan ikke gå efter andre aktiver, såsom låntagerens personlige konti, for at inddrive det samlede lånebeløb.

Ikke-regressurslån

Resumé:

  • Ikke-tilbagevendende lån lægger ansvaret på långiveren: Hvis låntager misligholder, kan långiveren kun kræve det eller de aktiver, der er dækket af lånet.
  • Non-recourse-lån er sværere at få og kvalificere sig til, fordi långiveren tager størstedelen af ​​risikoen.
  • De fleste non-recourse-lån kommer med advarslen "bad boy carve out", hvilket betyder, at hvis låntager er uagtsom eller forkert præsenterer sig selv, bliver lånet automatisk et regeringslån.

Ikke-regressørslån kontra regressurslån

Ikke-tilbagevendende lån, som beskrevet ovenfor, betyder, at långiveren kun kan gå efter det eller de aktiver, der er dækket af selve lånet, hvis låntager misligholder. De er oftest lån, der involverer ejendom. Hvis ejendommen er etableret og genererer en form for indkomst - for eksempel hvis ejendommen er et lejlighedskompleks med månedlig lejeindtjening - kan det være passende for långiveren at beholde ejendommen og fortsætte med at indbringe månedlige lejeindbetalinger. Långiver kan også ønske at sælge ejendommen. Under alle omstændigheder kan långiveren ikke opnå andre aktiver fra låntager i tilfælde af misligholdelse ud over de aktiver, der er stillet som sikkerhed for lånet.

Recourse lån Recourse Lån (Gæld) Et regrillån - alternativt kendt som regres gæld - er en type lån, der gør låntager 100% ansvarlig for enhver udestående saldo. Hvis aktivets markedsværdi er mindre end lånebeløbet, kan långiveren gå efter andre aktiver hos låntager for at kompensere for det yderligere tab. Dette gælder, selvom de øvrige aktiver ikke blev brugt som sikkerhed for lånet. på den anden side lægger alt ansvar på låntager. Hvis låntager misligholder lånet, har långiveren ret til at beslaglægge ethvert aktiv, der er brugt som sikkerhedsstillelse, og også gå efter låntagerens andre aktiver og personlige konti. Långiveren kan endda være i stand til at få låntagerens løn garneret, indtil den resterende gæld er betalt.

Opnåelse af ikke-regeringslån

Det er klart, at størstedelen af ​​risikoen og eksponeringen med ikke-tilbagevendende lån ligger hos långiveren. Hvis aktivet, der anvendes som sikkerhed, falder i værdi, mens det er i låntagerens besiddelse, og låntager misligholder, er det långiverens forpligtelse til at komme med de penge, der går tabt.

Derfor er non-recourse-lån meget sværere at få og kvalificere sig til. Kommercielle långivere vil ofte kun udvide ikke-tilbagevendende lån til finansiering af visse typer ejendomme og kun til særlig værdige låntagere. Stabil økonomi og en fremragende kredit score FICO Score En FICO score, mere almindeligt kendt som en kredit score, er et trecifret tal, der bruges til at vurdere, hvor sandsynligt en person er at tilbagebetale kreditten, hvis personen får et kreditkort eller hvis en långiver låner dem penge. FICO-scoringer bruges også til at hjælpe med at bestemme renten på enhver udvidet kredit er to vigtige faktorer, som en långiver ser på, før han overvejer et ikke-regressivt lån.

En anden vigtig faktor overvejet? Indtjeningshistorikken / potentialet for fortjeneste for en ejendom. Långiveren skal tage hensyn til, hvad ejendommen blev brugt til, hvad den vil blive brugt til, og hvor den blandt andet ligger.

Uanset ovennævnte faktorer er der på grund af den store risiko for långivere, ikke-regeringslån en højere rente end regalån for at kompensere långiveren for den yderligere risiko.

Bad Boy Carve Outs

Långivere har en fordel, når de tilbyder non-recourse-lån - noget kaldet "den dårlige dreng hugger ud." Den dårlige dreng udhugger henviser til en klausul, der er knyttet til næsten alle ikke-regeringslån. I tilfælde af at låntager udfører bedragerisk aktivitet eller forkert præsenterer sig selv på nogen måde, bliver non-recourse-lånet til et fuldt regeringslån, og långiveren kan derefter gå efter en af ​​låntagerens aktiver i tilfælde af misligholdelse. Aktivitet, der kan få den dårlige dreng til at træde i kraft, inkluderer:

  • Erklæring om konkurs Konkurs er den juridiske status for en menneskelig eller en ikke-menneskelig enhed (et firma eller et regeringsorgan), der ikke er i stand til at tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer. med vilje
  • Forfalskning af deres økonomiske styrke / evne til at tilbagebetale lånet
  • Ikke opretholde den tilstrækkelige forsikringsdækning på ejendommen
  • Ikke at betale ejendomsskat

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Gældskonvention Gældskonventioner Gældskonventioner er begrænsninger, som långivere (kreditorer, gældsejere, investorer) indgår på udlånsaftaler for at begrænse låntagers (debitors) handlinger.
  • Misligholdt aktiv Misligholdt aktiv Et misligholdt aktiv (NPA) er en klassifikation, der anvendes af finansielle institutioner til udlån, hvor hovedstolen forfalder, og som ingen
  • Sandsynlighed for misligholdelse sandsynlighed for misligholdelse sandsynlighed for misligholdelse (PD) er sandsynligheden for, at en låntager misligholder tilbagebetaling af lån og bruges til at beregne det forventede tab fra en investering.
  • Kortfristet lån Kortfristet lån Et kortfristet lån er en type lån, der opnås for at understøtte et midlertidigt personligt eller forretningsmæssigt kapitalbehov. Da det er en type kredit, involverer det et lånt kapitalbeløb og renter, der skal betales inden for en given forfaldsdato, som normalt er inden for et år fra lånets lån.