Store 4 rådgivningsfirmaer - Regnskabsejet rådgivning

"Big 4 Advisory Firms" henviser til de fire nøgleaktører - de fire største virksomheder - i regnskabsbranchen, også almindeligvis benævnt "The Big Four". De fire store rådgivningsfirmaer, alle privatejede, multinationale selskaber, er følgende (opført fra største ned til mindste, baseret på samlede indtægter pr. 2017):

  1. Deloitte
  2. PriceWaterhouseCoopers (PwC)
  3. Ernst & Young (E&Y)
  4. KPMG

store 4 rådgivende

De fire store rådgivningsfirmaer tilbyder en bred vifte af tjenester såsom regnskab Regnskab Regnskab er et udtryk, der beskriver processen med at konsolidere finansielle oplysninger for at gøre det klart og forståeligt for alle, ledelseskonsulent, skatterelaterede tjenester, risikovurdering og revision. Selvom de store fire er kendt for at levere tjenester til mange Fortune 500-personer / virksomheder, betjener de også en række opstartsvirksomheder med højt vækstpotentiale og små private virksomheder.

Faktorer, der bestemmer branchens dominans af Big 4

Følgende faktorer bestemmer placeringen af ​​Big 4 Advisory-virksomhederne som brancheledere:

  • Virksomhedens størrelse
  • Stordriftsfordele
  • Global opsøgende virksomhed
  • Virksomhedens omdømme
  • Et semi-captive marked

Tjenester leveret af Big 4 Advisory Firms

Big 4-rådgivningsfirmaerne leverer fem kernetjenester:

Assurance / revision

En revision er en proces, hvor en kundes virksomheds regnskaber gennemgås for at afgøre, om udsagnene er korrekte og retfærdige. Det udføres af et team af revisorer, der er ansat af det pågældende firma.

Revisionen er en af ​​de vigtigste og mest anvendte tjenester leveret af Big 4 Advisory firmaer, da alle offentlige virksomheder er forpligtet til at aflevere reviderede årsregnskaber for at give nøjagtige oplysninger til investorer og aktionærer. Inden en bank udlåner et stort beløb til et selskab, har den desuden brug for virksomhedens reviderede årsregnskab Reviderede årsregnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres regnskaber revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede årsregnskaber hjælper beslutningstagere med at sikre sikkerheden for de lånte penge.

Revisionsholdet udfører følgende aktiviteter for at bestemme nøjagtigheden af ​​et selskabs årsregnskab:

Gennemgang af bilag

  • Gennemgang af journalposter, der udgør økonomien
  • Forstå, hvor vigtige finansielle transaktioner præsenteres i erklæringerne gennem informeret diskussion med kundevirksomhedens medarbejdere

Efter at ovennævnte trin er gennemført med omhu, udsender regnskabsteamet en “udtalelse om økonomi”. Udtalelsen om økonomi angiver graden af ​​tillid, som revisionsteamet har til retfærdigheden og nøjagtigheden af ​​kundevirksomhedens årsregnskab. Udtalelsen om økonomi er vigtig information for klientfirmaets ejere, långivere og investorer, fordi en høj grad af tillid betyder, at virksomhedens økonomi har modtaget godkendelse fra regnskabsfirmaet og dermed betragtes som legitim.

Rådgivnings- / konsulenttjenester

Rådgivende / konsulenttjenester henviser til den handling, der giver en tredjepart ekspertviden mod et gebyr. Konsulenttjenesterne fra Big 4 inkluderer:

  • Forøgelse af en virksomheds effektivitet gennem en analyse af dens processer
  • Risikostyring, dvs. at bestemme de økonomiske trusler, som virksomheden står over for og foreslå passende afbødningsstrategier / -løsninger
  • Oprettelse af finansielle rapporteringsprogrammer, der udnytter den nyeste teknologi til virksomheden
  • Oprettelse af regnskabsprogrammer, der udnytter den nyeste teknologi til virksomheden

Det er vigtigt at bemærke, at et Big 4-rådgivningsfirma i USA, der leverer konsulenttjenester til en virksomhed, ikke kan levere revisionstjenester til den samme virksomhed i USA. Dette er for at sikre, at revisor ikke har nogen økonomisk interesse i virksomheden og således vil producere nøjagtige og upartiske revisionsrapporter.

Skatterelaterede tjenester

Skatterelaterede tjenester henviser til de tjenester, der leveres af Big 4-rådgivningsfirmaerne for at hjælpe deres kunder med at navigere i lokale og nationale skatteregler. Den mest populære skatteservice, der leveres af Big 4, er oprettelsen af ​​skatteundgåelsesstrategier - hjælper kunden med at strukturere deres transaktioner på en måde, der skaber en skattefordel for virksomheden (såsom refusion, fradrag osv.) Eller som minimerer skatteforpligtelser . Skatteteamet hjælper også kundeselskabet med international skatteregistrering og lovgivningsmæssig arkivering. Skatteteamet samarbejder også med revisionsteamet, fordi en virksomheds årsregnskab indeholder en stor mængde information om selskabets skatteoplysninger. Sammen vurderer de to hold nøjagtigheden af ​​de skatterelaterede oplysninger, som virksomheden offentliggør i dets årsregnskab.

Transaktioner / tilbud

Transaktioner / handler henviser til handling ved at gennemføre og / eller lette fusioner og overtagelser, spin-offs, gearede buyouts, frasalg osv. Big 4-firmaerne leverer følgende transaktionstjenester:

  • Vurdering af de regnskabsmæssige konsekvenser af en transaktion for klienten
  • Vurdering og rådgivning om de skattemæssige konsekvenser af en transaktion for kunden
  • Udførelse af due diligence på overtagelsesmålet eller den del af virksomheden, der afhændes for at sikre, at virksomheden får en fair deal
  • Opbygning af værdiansættelsesmodeller for virksomheden ved hjælp af passende økonomiske oplysninger
  • Konsultering med klienten før, under og efter aftalen er udført for at sikre, at virksomheden tilpasser sig effektivt til ændringer i sin arbejdskapital

Undersøgelse af svig

Holdet til efterforskning af svig rejser omfattende (både indenlandsk og internationalt) for at hjælpe en virksomhed med at opdage svindel og / eller underslæb. Holdet til efterforskning af svig bruger psykologisk taktik, den nyeste teknologi og banebrydende finansiel og regnskabsmæssig analyse for at afdække svindel.

Flere ressourcer

Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ -betegnelse FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

De 4 store rådgivningsfirmaer er en vigtig del af det globale økonomiske økosystem. Find ud af mere ved at klikke på følgende links.

  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
  • Investment Banking Investment Banking Jobbeskrivelse Denne Investment Banking Jobbeskrivelse skitserer de vigtigste færdigheder, uddannelse og erhvervserfaring, der kræves for at blive IB-analytiker eller tilknyttet
  • Resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab.
  • Balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende årsregnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital