Netspend - Oversigt, tilbudte tjenester og hvordan man åbner en konto

Netspend er et Austin-baseret firma, der tilbyder forudbetalte betalingskort, normalt Visa eller Mastercard, der kan bruges til at foretage køb i butikken, handle online og hæve kontanter i pengeautomater. Federal Deposit Insurance Corporation Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statsinstitution, der yder indskudsforsikring mod banksvigt. Organet blev oprettet fungerer som garant og yder forsikring for alle de transaktioner, der foretages med kortet.

Netspend - stak kreditkort

Kunder kan bestille et Netspend-kort online fra virksomhedens websted eller købe et hos deltagende forhandlere mod et mindre gebyr. Kortene sendes via mail inden for syv til ti dage efter bestilling online. Efter modtagelsen skal kunderne aktivere kortene og indbetale penge på kortet, før de kan begynde at bruge det til at foretage køb og betale regninger.

Sådan åbner du en konto online og får et Netspend-kort

Det er relativt simpelt at åbne en konto på Netspend-webstedet. Kunder skal angive deres navn, fysiske adresse og e-mail-adresse. På Netspend.com-webstedet skal du først sammenligne de forskellige pakker ved at se på funktionerne, gebyrerne og fordelene ved hver pakke. Når du har identificeret den pakke, der passer til dine præferencer, skal du klikke på tilmeldingsknappen for at åbne tilmeldingssiden. Siden kræver, at brugerne indtaster deres navn, adresse og e-mail-adresse Kontakt os Kontakt os direkte for alt, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi har support til telefon, e-mail og chat. Vi er her for at hjælpe dig med at fremme din økonomikarriere. .

Det næste trin er at vælge den foretrukne farve fra et valg mellem fire forskellige farver. Opret derefter et brugernavn, en adgangskode og et sikkerhedsspørgsmål. Når applikationen er godkendt, skal du logge ind på kundeportalen og bestille dit Netspend-kort. Kortet leveres med anbefalet post inden for syv til ti dage.

Et alternativ til online-applikationen er at købe virksomhedens kort fra en autoriseret forhandler såsom en tankstation, en købmand eller en check-cashing-butik. Deltagende butikker viser normalt virksomhedens mærkat ved skranken. Sælgere kræver, at kunderne oplyser deres navn, adresse, fødselsdato og laver en kopi af et officielt identitetsdokument såsom et pas eller kørekort. Forhandlere sælger normalt kortene mod et gebyr, der spænder fra $ 2,95 til $ 4,95.

Netspend

Sådan bruges Netspend-kort

NetSpend forudbetalte kort kan bruges til at betale for shopping, genopfylde din tank, betale online regninger og trække kontanter fra pengeautomater. De har fleksibilitet som brugt som kreditkort og som betalingskort. De inkluderer typisk et transaktionsgebyr på $ 1, når det bruges som et kreditkort, og et endnu højere gebyr på $ 2, når det bruges som betalingskort. Der er variationer i størrelsen af ​​disse gebyrer, men de er normalt i området $ 1- $ 2. Der er også gebyrer for kontantudtag i pengeautomater, der typisk varierer efter sted, hvor internationale udbetalinger har dyrere gebyrer.

Hvis du er en stor bruger, kan du opgradere dit abonnement til FeeAdvantage Plan eller Netspend Premier FeeAdvantage Plan, der opkræver henholdsvis $ 5,00 og $ 9,95 pr. Måned. Over-the-counter Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formelle børser og uden tilsyn af en børsregulator. OTC-handel sker på over-the-counter markeder (et decentralt sted uden fysisk placering) gennem forhandlernetværk. kontantudbetalinger opkræves 2,50 $ pr. transaktion plus et transaktionstillæg for udenlandske OTC-kontantudtag. Indenlandske hæveautomater hæves $ 2,50 pr. Udbetalinger, mens internationale kontantudtag opkræves $ 4,95 pr. Hævning plus det udenlandske transaktionstillæg.

Sådan tilføjes midler til Netspend-kortet

Der er flere måder, som kunder kan bruge til at tilføje penge til deres konti. De omfatter:

Direkte deponering

Direkte indbetaling er den mest bekvemme måde at genindlæse penge på Netspend forudbetalte kort uden at pådrage sig nogen udgifter. Kunder kan vælge at indbetale deres lønsedler og offentlige fordele direkte på deres forudbetalte kort. Skatterefusion fra IRS kan også deponeres direkte på kortkontoen.

Netspend genindlæs placeringer

Netspend viser over 130.000 placeringer rundt om i USA, hvor kortindehavere kan tilføje penge til deres konti. Virksomhedens websted tilbyder en genindlæsningscenterlokator, som kunderne kan bruge til at finde de mest praktiske genindlæsningssteder i nærheden af ​​deres byer.

Bankoverførsler

Kunder kan også tilføje penge til deres Netspend-konti fra enhver amerikansk udstedt bankkonto. De kan bruge deres bankkort, opsparing eller checkkontosaldoer for at tilføje penge til kortet.

PayPal

PayPal PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. er et af de største online betalingsselskaber, der giver parter mulighed for at foretage betalinger via online pengeoverførsler. Online betalingssystemet tilbyder elektroniske alternativer til traditionelle betalingsmetoder såsom postanvisning og checks. PayPal giver en platform til online-leverandører, auktionssider, tilbyder også en praktisk måde, hvor kunder kan linke deres Netspend-kort og indbetale penge direkte til de forudbetalte kort.

Overførsel mellem Netspend-kortkonti

Virksomheden tillader også kunder at overføre penge fra en Netspend-kortkonto til en anden konto mod et mindre gebyr.

Netspend overtræksbeskyttelse

Netspend-overtræksbeskyttelse tillader forudbetalte kortindehavere at pådrage sig gebyrer eller gennemføre transaktioner, der overstiger deres kortkontosaldoer. Kunder har tilladelse til at bruge overtrækbeskyttelsestjenesten op til tre gange pr. Kalendermåned. Kunder opkræves et transaktionsgebyr på $ 15 overtrækstransaktionstjenester for tilbagetrækning af kunder, der overstiger deres kortsaldo med mere end $ 10.

For at kunder kan nyde denne beskyttelse, skal de dog opfylde visse aktiverings- og berettigelseskrav. Et af disse krav er, at kunderne skal angive en gyldig e-mail-adresse og acceptere virksomhedens elektroniske levering af videregivelser og ændrede vilkår til overtræksbeskyttelseskontrakten. Kontoindehavere skal også foretage indbetalinger på deres kort på mere end $ 200 hver 30. dag for at fortsætte med at bruge tjenesten.

Flere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance guide til Netspend. Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Bargain Buy Bargain Buy Et køb køber henviser til en transaktion, hvor den overtagende virksomhed får en god handel langt lavere end virksomhedens dagsværdi
  • Best Buy-kreditkort Best Buy-kreditkort Et Best Buy-kreditkort er en form for kredit, som Best Buy tilbyder sine loyale kunder til køb af produkter og tjenester.
  • Cryptocurrency Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta, der er baseret på blockchain-netværk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum bliver bredt accepteret.
  • Detailbanktyper Retailbanktyper I almindelighed er der tre hovedtyper af detailbanker. De er kommercielle banker, kreditforeninger og visse investeringsfonde, der tilbyder detailbanktjenester. Alle tre arbejder hen imod at levere lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrolkonti, opsparingskonto, pant, debetkort, kreditkort og personlige lån.