SAND funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger SAND i Excel

TRUE-funktionen er kategoriseret under Excel Logiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det returnerer den logiske værdi af SAND. Funktionen svarer til at bruge den boolske værdi TRUE direkte i en formel.

I finansiel analyse Finansiel analytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognose, rapportering og operationel måling af målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, den SANDE funktion bruges ofte med andre logiske funktioner som IF, FEJL osv. Det er relateret til FALSE-funktionen.

Formel

= SAND ()

SAND-funktionen kræver ikke en parameter eller et argument.

Hvordan bruges den SANDE funktion i Excel?

Som en regnearksfunktion kan den SANDE funktion indtastes som en del af en formel i en celle. For at forstå anvendelsen af ​​funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Hvis vi skriver = SAND () i en celle, får vi resultatet som SAND.

SAND funktion

Man kan også indtaste SAND funktion direkte i en celle. Selv hvis vi ikke tilføjer parenteser, returnerer den den boolske værdi SAND.

Eksempel 2

Lad os nu overveje et andet eksempel. Ved hjælp af nedenstående formler returnerer SAND-funktionen den boolske værdi SAND.

De anvendte data og formler er:

SAND funktion - Eksempel 2

Vi får resultaterne nedenfor:

SAND funktion - Eksempel 2a

Vi kan også indtaste værdien SAND direkte i celler og formler uden at bruge funktionen. For eksempel:

= HVIS (A1 = 1, SAND)

Hvis betingelsen er opfyldt i dette eksempel, returnerer Excel SAND. Hvis betingelsen ikke er opfyldt, returnerer Excel FALSE. Vi kan bruge en af ​​formlerne:

= HVIS (A1 = 1, SAND ()) eller

= HVIS (A1 = 1, SAND)

Et par ting at huske på funktionen

  1. Funktionen er beregnet til kompatibilitet med andre regnearksapplikationer; det er muligvis ikke nødvendigt i standardsituationer.
  2. Hvis vi vil indtaste SAND, eller hvis vi ønsker at give SAND som et resultat i en formel, kan vi bare indtaste ordet SAND direkte i en celle eller formel, og Excel fortolker det som den logiske værdi SAND. For eksempel:

= HVIS (B1 <0, SAND ())

= HVIS (B1 <0, SAND)

  1. Vi skal også huske, at logiske udtryk i sig selv automatisk genererer SANDE og FALSKE resultater.
  2. Denne funktion blev introduceret i MS Excel 2007.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje