Vinduesforbinding - Oversigt, betydning og eksempel

"Vinduesdressing" bruges ofte til at henvise til den måde, hvorpå en detailvirksomheds vindue er "klædt" for at få de solgte varer og tjenester til at se mere tiltalende ud. Men når det kommer til økonomisiden i erhvervslivet, betyder udtrykket noget lidt anderledes. I økonomi refererer vinduesdressing til den indsats, der er gjort for at aflægge årsregnskabet Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudtalelser er indviklet i, at en virksomhed ser bedre ud, før de offentliggøres.

Vinduesbeklædning

Betydningen af ​​vinduesforbinding

Vinduesdressing for et firma er vigtigt, fordi enhver virksomhed ønsker, at deres økonomiske oplysninger skal se så tiltalende ud som muligt. Det er det, der tiltrækker nye forretningsmuligheder, investorer Private Equity vs Venture Capital, Angel / Seed Investors Sammenlign private equity vs venture capital vs angel and seed-investorer med hensyn til risiko, forretningsstadie, størrelse og type investering, målinger, ledelse. Denne vejledning giver en detaljeret sammenligning af private equity vs venturekapital vs angel- og seed-investorer. Det er let at forvirre de tre klasser af investorer og endda forbrugere.

Ulempen ved vinduesdressing er, at det i det store og hele betragtes med skepsis. Vinduesdressing har mindst en let negativ konnotation. Dette skyldes, at det kan - og nogle gange gør - involvere at foretage uetiske eller endog ulovlige ændringer i numre, diagrammer, tidslinjer, ordrer osv. For at få det økonomiske billede af en virksomhed til at se mest tiltalende ud for udenforstående.

Eksempel på vinduesforbinding

For at få et klart billede af, hvordan vinduesdressing kan se ud, skal du overveje følgende eksempel:

Virksomhed ABC er i færd med at generere sine finansielle rapporter i slutningen af ​​rapporteringsperioden Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskabsformål til at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010.. Det søger at få virksomheden til at se så attraktiv ud som muligt for at få nye aktionærer og investorer. Til dette formål klæder Company ABC-vinduet sig ved pludselig at "erhverve" og holde betydelige kontanter for at få deres virksomhed til at se mere likvid ud - let i stand til at foretage lånebetalinger, uddele udbytte eller bruge deres betydelige pengestrøm til at investere i at udvide virksomheden .

Virksomheden tilpasser også sine salgsprognoser og angiver dem som betydeligt højere, end de sandsynligvis er i virkeligheden. Det ultimative mål er at ændre alt, hvad de overhovedet kan, for at drive deres aktiekurs højere og gøre potentielle investorer mere interesserede.

Vinduesdressing involverer typisk ikke at komme med ægte falske fremstillinger, der overtræder loven. Det handler normalt mere om at bøje, men ikke bryde sandheden. For eksempel kan firma ABC få sig til at virke flush med cash flow Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge, en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er mange typer CF ved at sælge et større aktiv lige inden regnskabsperiodens afslutning. Hvad de måske forsømmer at afsløre for investorer, er det faktum, at de faktisk har brug for aktivet til at fungere og derfor vil købe det tilbage i næste regnskabsperiode.

Virksomhedens fremtidige salgsprognoser er muligvis ikke teknisk falske - bare et spørgsmål om at vælge det mest optimistiske blandt mange estimater, der er nået frem ved hjælp af flere forskellige fremskrivningsmålinger.

Vinduesdressing og gensidige fonde

Window dressing udføres ofte stærkt med gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem. Ved afslutningen af ​​en rapporterings- eller finansperiode sælger gensidige fonde ofte hurtigt aktier i deres portefølje, der ikke klarer sig godt. De penge, der genereres fra salget, bruges derefter i en hurtig vending til at købe aktier i aktier, der er inden for højtydende rækkevidde. Periodens “rebalansering” af fondens aktiver er designet til at få fonden til at se bedre ud end den faktisk er ved valg af vindende aktier.

Gennem vinduesdressing får gensidige fondejere og forvaltere fonden til at se mere lovende ud. Potentielle investorer ser fonden fuld af højtydende aktier - og ser ikke de dårligt presterende aktier, der for nylig blev dumpet - og er derfor meget mere tilbøjelige til at investere i fonden. En sådan praksis er det primære mål med vinduesdressing - at tiltrække investorer og tilføje flere indtægter til investeringspuljen.

Sidste ord

Window dressing er en kortsigtet strategi, der anvendes af virksomheder og fonde for at få deres finansielle rapporter og porteføljer til at se mere tiltalende ud for kunder, forbrugere og investorer. Målet er at tiltrække flere mennesker og flere penge, hvilket forhåbentlig øger bundlinjen for den næste rapporteringsperiode.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Revisionsberetning Revisors beretning En uafhængig revisors beretning er en officiel udtalelse fra en ekstern eller intern revisor om kvaliteten og nøjagtigheden af ​​årsregnskabet
  • Forensic Accounting Forensic Accounting Forensic Accounting er efterforskningen af ​​svig eller økonomisk manipulation ved at udføre ekstremt detaljeret forskning og analyse af finansiel information. Kriminalteknikere hyres ofte til at forberede sig på retssager i forbindelse med forsikringskrav, insolvens, underslæb, svig - enhver form for økonomisk tyveri.
  • Intern kontrol Intern kontrol Intern kontrol er politikker og procedurer, som ledelsen har indført for at sikre, at blandt andet selskabets årsregnskab er pålidelig. Nogle interne kontroller, der er relevante for en revision, omfatter bankafstemninger, adgangskodekontrolsystemer til regnskabssoftware og observationer af lager.
  • Topregnskabsskandaler Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I denne