Vertex42® - Excel-skabeloner og ressourcer til finansielle analytikere

Vertex42® er et websted, der tilbyder en bred vifte af Excel-skabeloner af høj kvalitet, der er nyttige for enhver finansanalytiker Vejledning til at blive finansanalytiker Sådan bliver du finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver. .

Excel-skabeloner spænder fra gældsafviklingsplaner til udskrivbare kalendere til budgetter og finansielle regnemaskiner. Disse skabeloner kan være særligt nyttige, når du udfører økonomisk modellering i Excel, og vi opfordrer dig til at tjekke dem ud som en værdifuld ressource.

Hvilke typer Excel-skabeloner har Vertex42®?

Vertex42® har Excel-skabeloner, der inkluderer:

 • Budgetskabeloner
 • Fakturaskabeloner
 • Projekt skabeloner
 • Timelister
 • Regnemaskiner til personlig økonomi
 • Regnskaber
 • Og mere

Hvilke typer skabeloner har Finance?

Ligesom Vertex42® er vi hos Finance forpligtet til at være fremragende i Excel, og som sådan har vi en bred vifte af ressourcer til rådighed for vores brugere.

Finans mest populære Excel-ressourcer inkluderer:

 • Downloadbare Excel-skabeloner Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår.
 • Excel-formler og -funktioner Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler-snydeark giver dig alle de vigtigste formler til at udføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil blive en mester i Excel-økonomisk analyse og en ekspert i at opbygge økonomiske modeller, er du kommet til det rigtige sted.
 • Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
 • Selvstudie-artikler om Excel Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår.

Mens Vertex42® er en stor ressource, fokuserer Finance udelukkende på Excel-applikationer, der vedrører økonomisk analyse og økonomisk modellering. Finans mission er at hjælpe alle i verden med at blive ekspert i at opbygge økonomiske modeller i Excel.

Finansinstruktører er brancheeksperter med omfattende erfaring som både praktikere og undervisere, hvilket betyder, at de bringer et højt niveau af lidenskab til alle vores kurser.

Yderligere Excel-relaterede ressourcer

Sørg for at tjekke resten af ​​vores ressourcer for at downloade Excel-skabeloner og blive en strømbruger.

Nogle flere af vores mest populære skabeloner inkluderer NPV-formlen NPV Formula En guide til NPV-formlen i Excel, når du udfører økonomisk analyse. Det er vigtigt at forstå nøjagtigt, hvordan NPV-formlen fungerer i Excel og matematikken bag den. NPV = F / [(1 + r) ^ n] hvor, PV = nutidsværdi, F = fremtidig betaling (cash flow), r = diskonteringsrente, n = antallet af perioder i fremtiden og INDEX MATCH Index Match Formula Combining INDEX- og MATCH-funktioner er en mere kraftfuld opslagsformel end VLOOKUP. Lær hvordan du bruger INDEX MATCH i denne Excel-tutorial. Indeks returnerer værdien af ​​en celle i en tabel baseret på kolonne og række nummer, og Match returnerer positionen for en celle i en række eller kolonne. Lær hvordan du gør dem i denne vejledning, som begge er meget vigtige funktioner til økonomisk modellering.

Hvis du forfølger en karriere inden for investeringsbankvirksomhed, FP&A eller andre områder inden for virksomhedsfinansiering, skal du tjekke vores karriere ressourcer Karriere Søg Finans karriere ressource bibliotek Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjssektion, der hjælper dig med at komme ind i branchen eller komme op ad stigen.

Suppler til Vertex42 Excel-ressourcer

Start Finance's gratis Excel Crash Course nu!

Mere læsning

Tak, fordi du læste denne finansvejledning til Vertex42® og Excel-skabeloner. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil disse yderligere finansressourcer være nyttige:

 • Finans skabelon bibliotek
 • Liste over Exel-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker
 • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
 • Best practices for finansiel modellering Best Practices for økonomisk modellering Denne artikel er til at give læsere information om bedste praksis for økonomisk modellering og en let at følge, trin-for-trin guide til opbygning af en finansiel model.