Skimming Bedrageri - Oversigt, eksempler, typer af svindelbedrag

Skimming svindel er en form for kriminalitet, der involverer at tage en virksomheds kontanter, inden de indgår i regnskabssystemet. Accounting Book Finance's Principles of Accounting bog er gratis, tilgængelig for alle til download som PDF. Læs om bogføring, regnskabsprincipper, regnskaber med 66 sider med lektioner og selvstudier. Fra generelle transaktionsregistreringskonventioner til den fulde regnskabscyklus og endelig til vigtige konti, bogen. Skimming er en "off-book" bedrageri, fordi tyveriet med kontanter har fundet sted, inden det indføres i bogholderisystemet. Regnskab Vores regnskabsvejledninger og ressourcer er selvstudievejledninger til læring af regnskab og finansiering i dit eget tempo. Gennemse hundredvis af guider og ressourcer. Således rapporteres det aldrig i virksomhedens regnskabsoptegnelser.

Enkeltpersoner er også sårbare over for denne type svindel. De kan opleve ATM, betalingskort eller kreditkortskimming.

Skimming svindel

Blandt andre typer hvidbåndsforbrydelser er skimming den enkleste form for bedrageri. Skimming er imidlertid det sværeste at opdage, fordi det ikke efterlader revisionsspor, der kan afsløre tyveriets kilde. Ofte opdages skumning ved et uheld. I nogle tilfælde kan virksomheder dog have mistanke om potentiel svindel ved at opdage en lavere omsætning end forventet Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som en virksomhed modtager fra sit salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. .

Skimming er et slangord. Den juridiske betegnelse for svindel med skimming er afblødning.

Typer af skimming svindel (forretning)

Skimming svindel kan tage forskellige former:

  • Direkte tyveri: En svindler skjuler kontanter fra arbejdsgiveren, forretningspartneren eller aktionærerne. Aktionærer Egenkapital Aktionærkapital (også kendt som Shareholders Equity) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening. Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabeligning får vi aktiekapital = aktiver - passiver.
  • Skatteunddragelse: Skimming er en populær ordning for skatteunddragelse. Ejeren af ​​en virksomhed kan lomme kontanter uden at registrere det i regnskabssystemet. I dette tilfælde overføres kontanter direkte fra kunden til ejeren af ​​virksomheden. Således kan ejeren undgå at betale hverken forretnings- eller personlig indkomstskat af dette beløb.
  • Bestikkelse og andre forbrydelser: Undertiden involverer skimming andre forbrydelser, såsom bestikkelse eller en beskyttelsesketcher. Ejeren af ​​en virksomhed kan bruge skumning til at afsætte midler til bestikkelse eller til beskyttelsesudbetalinger til racketeere.

Mekanisme til skimming svindel

Eksempel på svindel med regnskabsmæssig skimming

Sam er ejer af en hotdogsstand. For nylig hyrede han en ny medarbejder. Efter to uger opdagede Sam, at hotdogsstandens indtægter faldt med 40%. Han begyndte at mistanke om potentiel svig fra sin nye medarbejder, og han besluttede at installere et skjult kamera i stativet for at se produktionsprocessen.

Efter at have analyseret virksomhedens regnskabsoptegnelser fandt han ud af, at hans nye medarbejder ikke altid brugte kasseapparatet til hotdogsalg. Han gav ikke kvitteringer til kunder, der kun købte en hotdog eller en drink og betalte kontant. Kunderne bad normalt ikke om kvitteringer, fordi beløbene var små. På samme tid kunne Sam ikke opdage svindel fra sine regnskabsbøger, fordi transaktionerne aldrig blev registreret. Efter denne opdagelse fyrede Sam sin nye medarbejder.

Typer af skimming svindel (personlig)

Skimming for enkeltpersoner kan tage forskellige former:

  • Hæveautomat: Ved hævning af hæveautomater opnår tyve en persons betalingskortnummer ved at installere en ulovlig kortlæsningsenhed på pengeautomaten. Ud over dette bruger tyve et kamera til at registrere personens personlige PIN-kode.
  • Kreditkort: Ved skimming med kreditkort kan tyve foretage små afgifter, der sandsynligvis ikke bliver opdaget af kortindehaveren. For eksempel, når man betaler for et måltid på en restaurant, kan en medarbejder muligvis få dit kortnummer og senere foretage en række små afgifter fra restauranten og tage kontanter fra kassaskabet, så det bliver ubemærket af ledelsen.

Lær mere om, hvordan du beskytter dig mod personlige forbrydelser i denne New York Times-artikel.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Reviderede regnskaber Reviderede årsregnskaber Offentlige selskaber er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres årsregnskab revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede regnskaber hjælper beslutningstagere
  • Forensic Audit Guide Forensic Audit Guide En Forensic Audit er en detaljeret revision af en virksomheds optegnelser, der skal bruges i en domstol i en retssag. Revisorer, advokater og økonomiprofessionelle er alle involveret. I en sådan revision vil de lede efter korruption, interessekonflikter, bestikkelse, afpresning, misbrug af aktiver, økonomisk svindel
  • Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Vi diskuterer de forskellige metoder til fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter. Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter begynder med salgsindtægter og derefter omkostninger
  • Topregnskabsskandaler Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I denne