363 Salg - Forståelse af, hvordan 363 Salgsprocessen fungerer

Et 363-salg henviser til salg af en organisations aktiver Materielle aktiver Materielle aktiver er aktiver med en fysisk form og med en værdi. Eksempler inkluderer materielle anlæg. Materielle aktiver ses og mærkes og kan ødelægges ved brand, naturkatastrofe eller en ulykke. Immaterielle aktiver mangler derimod en fysisk form og består af ting som intellektuel ejendom i henhold til afsnit 363 i den amerikanske konkurskode. Salget gør det muligt for debitorer at opfylde deres forpligtelser over for kreditorer Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank,som opstod efter vedtagelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913 ved at sælge deres aktiver og bruge de indsamlede midler til at afvikle deres gæld.

Køberne af aktiverne drager fordel af muligheden for at erhverve værdifulde aktiver, der er fri for panterettigheder, fordringer eller andre behæftelser - ofte til rabatpriser. Konkursretten giver debitor, der er i besiddelse eller tillidsmand, beføjelse til at sælge organisationens aktiver, selv når der er indsigelse fra juniorkreditorer Juniortranche En juniortranche er en usikret gæld, der ligger lavere i prioriteret tilbagebetaling end anden gæld i tilfælde af Standard. Også kaldet efterstillet gæld efter en retshøring om deres andragende.

363 Salg

363-salget giver debitor i besiddelse mere kontrol med dispositionen af ​​aktiver, end det er tilfældet, når en kurator får lov til at sælge aktiver i henhold til kapitel 7 konkurs. Den debitor, der er i besiddelse, kontrollerer bortskaffelsen af ​​aktiver under konkurslovens beskyttelse og giver debitor muligheden for at kontrollere de handelsbetingelser, der tilbydes under en auktion. I en konkurs i kapitel 7 afskaffer den retudnævnte kurator aktiverne uden involvering af den skyldner, der er i besiddelse.

363-salgsprocessen

Processen med et 363-salg er ligetil, selvom de nøjagtige procedurer for hver organisations salg kan variere, og hver konkursret kan beslutte at følge sin egen procedure. De fleste 363 salg bruger noget svarende til følgende proces:

1. Debitor markedsfører aktiverne til potentielle købere

363-salget starter med, at debitor markedsfører organisationens aktiver for at tiltrække potentielle købere. Hvis der er flere interesserede købere, afregner debitor den højstbydende for at opføre sig som tilbudsgivende hest. Denne byders pris fungerer som basisprisen for auktionsbudene, og de andre bydende vil bruge dette bud som et benchmark.

En tilbudsgiver med stilkehest hjælper med at fastsætte en ”gulvpris” for aktiver, der skal sælges på auktion, og derved beskytte skyldneren mod en situation, hvor de måske kun modtager urimeligt lave bud på deres aktiver. Til gengæld for dette tilbyder debitor stalking heste frynsegoder såsom opdelingsgebyrer Opdelingsgebyr Et opdelingsgebyr, også kaldet et opsigelsesgebyr, er en bøde, der betales i fusioner og opkøbstransaktioner, hvis sælgeren ryger ud af handlen. Gebyret kræves for at kompensere den oprindelige køber for den tid og ressourcer, der er brugt på at forhandle aftalen. , refusion af visse udgifter eller budgivningsvilkår, der er gunstige for tilbudsgiveren. Skyldneren og den tilbudsgivende hestebydende arbejder sammen om at udarbejde en aftale om køb af aktiver, der beskriver vilkårene for auktionssalget.

2. Debitor indgiver klagesag

Efter udarbejdelsen af ​​aftalen om køb af aktiver søger debitor derefter godkendelse fra retten til salg af aktiver på en auktion bestilt af retten. Debitor søger også domstolens godkendelse af de procedurer og regler, der skal anvendes under auktionen, samt godkendelse af eventuelle incitamenter, der tilbydes stalking-hestebyderen. Konkursauktionens konkurrencedygtige budformat er designet til at maksimere den pris, debitor modtager for de aktiver, der sælges. Auktionsprocedurerne kan kræve, at ting såsom minimumsbudstigninger og tilbyder tilbudsgivere lokker såsom eksklusive rettigheder - i en angivet periode - til at byde på bestemte aktiver.

3. Konkursretten godkender salget af aktiverne

Forslaget om godkendelse kan anmode retten om at fremskynde udbudsprocessen. Godkendelse af procedurer kan tage op til syv dage, hvorefter debitor informerer interesserede købere om auktionen. Retten kan give op til 30 dage for budgivere at afgive bud. Varigheden af ​​budperioden varierer typisk i forhold til typen af ​​aktiver, der auktioneres.

Når budperioden slutter, og buddet lukkes, åbnes auktionen. Debitor offentliggør budene fra de interesserede købere og vælger derefter det vindende bud i en gennemsigtig atmosfære.

4. Salg af aktivet til den vellykkede byder

Efter afslutningen af ​​buddet og meddelelsen af ​​den vindende budgiver skal retten godkende salget af aktivet, før det overføres til den vellykkede byder. Hvis der er parter, der gør indsigelse mod salget, skal de oplyse grundene til deres indsigelser og gøre deres sag gældende for konkurslovgivningen på dette tidspunkt. Debitor skal også demonstrere over for domstolen, at der er et sundt forretningsformål med at sælge aktivet / aktiverne og angive, om aktivets dagsværdi stiger eller falder.

Konkursretten forbeholder sig retten til at godkende eller afvise salg af aktiver afhængigt af de emner, der præsenteres for den. En af grundene til at søge domstolens godkendelse af salget er, at retten træffer afgørelse om, at salget af aktiver var til "rimelig vederlag" og dermed reducerer risikoen for en svigagtig overførselsudfordring. Hvis domstolen træffer afgørelse om, at aktivssalget blev foretaget i "god tro", tilbyder denne afgørelse salg af aktivet mod en eventuel tilbageførsel efter appel.

Fordele ved et 363-salg

Et salg på 363 bestilt af konkurslovgivningen gavner alle involverede parter. Debitorer, der ikke ønsker at gennemgå en omorganisering, drager fordel af muligheden for at maksimere afkastet fra at sælge deres aktiver gennem en konkurrencedygtig budproces. Købere får mulighed for at købe aktiver til en forhandlingspris med domstolens godkendelse og uden at bekymre sig om en tilbageførsel af salget, så længe auktionen gennemføres korrekt, og retten afgør, at salget blev foretaget i god tro. Købere drager også fordel ved at få ejerskab af aktiver, der er gratis og uden panterett eller krav.

Et 363-salg gavner også kreditorerne. Som nøgleinteressenter i konkursprocessen kan de gøre indsigelse mod eller godkende ethvert forslag, som debitor fremsætter til retten. For eksempel, hvis debitor søger godkendelse til salg af aktiver til en køber til en lavere vurdering end enten dagsværdien eller det højeste bud fra en anden byder, skal retten lytte til kreditors indvendinger, inden den meddeler godkendelse eller afvisning.

Et salg på 363 gør det også muligt for sikrede kreditorer at afgive et "kreditbud", som muligvis kan annullere nogle af eller alle de gæld, som skyldneren skylder kreditoren. Når sikkerhedsstillelse, der fungerede som sikkerhed for et lån, der tidligere var stillet til debitor, stilles på auktion, er den sikrede kreditor ikke begrænset til kun at afgive et kontant bud på sikkerhedsaktivet - de kan i stedet vælge at byde det gæld, der skyldes dem af debitor på det lån, for hvilket aktivet tjente som sikkerhed.

Kreditbud - et eksempel

Lad os se på et eksempel på kreditbid: Antag, at kreditor A havde lånt $ 750.000 til et selskab, der nu har et salg på 363, med lånet fuldt sikkerhedsstillet af virksomhedens aktiv, en vintage jukeboks fra 1960'erne underskrevet af Elvis Presley. Uden at skulle trække på sin arbejdskapital eller andre kontante eller kontante ækvivalente reserver - eller optage et lån til at finansiere købet - kan Kreditor A simpelthen afgive et kreditbud på jukeboksen på $ 685.000, det hovedbeløb, der stadig er udestående, som skyldneren skylder på lånet. Hvis det viser sig at være det vindende bud, kan kreditor A overtage jukeboksen uden at skulle betale kontant for det, men i stedet blot ved at kreditere debitor for at have afbetalt lånet (med forbehold af konkurslovens godkendelse).

Begrænsninger ved et 363-salg

Nogle interesserede potentielle købere af aktiver ved et 363-salg kan være ubehagelige med den gennemsigtige karakter af konkursbehandlingen, der offentliggør deres bud. Den høje grad af gennemsigtighed udsætter køberne for en større risiko for at blive overbudt. At have flere interesserede købere kan også komplicere forhandlingerne for stalking-budgiveren.

En anden begrænsning ved et 363-salg er, at hvis den måde, hvorpå det gennemføres ikke er i overensstemmelse med konkurslovens krav, vil salg af aktiver ikke blive godkendt af retten. Hvis retten træffer afgørelse om, at et salg ikke blev gennemført i god tro, kan salget tilbageføres efter appel, og skyldneren skal muligvis gennemgå hele processen igen for at kunne afslutte 363-salget.

Andre ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Insolvens Insolvens Insolvens henviser til den situation, hvor en virksomhed eller enkeltperson ikke er i stand til at opfylde finansielle forpligtelser over for kreditorer, når gælden forfalder. Insolvens er en tilstand af økonomisk nød, mens konkurs er en juridisk procedure.
  • Skattefri omorganisering Skatfri omorganisering For at kvalificere sig som en skattefri omorganisering skal en transaktion opfylde visse krav, som varierer meget afhængigt af transaktionens form.
  • Likvidationsværdi Likvidationsværdi Likvidationsværdi er et skøn over den endelige værdi, som indehaveren af ​​finansielle instrumenter modtager, når et aktiv sælges eller afvikles.
  • Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen