Retsmedicinsk regnskab - Definition, eksempler, forberedelse til retssager

Retsmedicinsk regnskab er efterforskning af svig eller økonomisk manipulation Topregnskabsskandaler De sidste to årtier oplevede nogle af de værste regnskabsmæssige skandaler i historien. Milliarder dollars gik tabt som følge af disse økonomiske katastrofer. I dette ved at udføre ekstremt detaljeret forskning og analyse af finansiel information. Retsmedicinske regnskabsfolk hyres ofte til at forberede sig på retssager i forbindelse med forsikringskrav, insolvens, skilsmisse, underslæb, svindel, skummet Skimming Bedrageri Skimming svindel er en form for tjenestemandsforbrydelse, der indebærer at tage en virksomheds kontanter, inden de indgår i regnskabet system. og enhver form for økonomisk tyveri.

Retsmedicinsk regnskab - forbereder sig på retssager

Forberedelse til retssager

Du har muligvis tidligere hørt sætningen ”retsmedicinsk bevis”, som simpelthen betyder bevis, der kan præsenteres for en domstol. Derfor er retsmedicinsk regnskab en analyse af finansiel information Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet. der kan bruges til at støtte en sag ved en domstol.

Processen med at grave igennem alle virksomhedens eller individuelle økonomiske oplysninger kan tage måneder eller endda år og kræver et team af specialiserede revisorer, der fungerer som detektiver, der prøver at løse et mysterium.

Typisk vil et regnskabsfirma blive engageret af en klient, der enten ønsker at forsvare sig eller en, der ønsker at retsforfølge nogen. De fleste mellemstore til store virksomheder Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder med en retsmedicinsk regnskabsafdeling, som kan bestå af forskellige retsmedicinske revisorer.

Typer af retsmedicinsk regnskab

Der er forskellige typer retsmedicinsk revision, der kan finde sted, og de er typisk organiseret efter de typer retssager, de falder ind under. Nedenfor er nogle af de mest almindelige eksempler:

 • Finansiel tyveri (kunder, ansatte eller udenforstående)
 • Værdipapirbedrageri
 • Konkurs Konkurs Konkurs er den juridiske status for en menneskelig eller ikke-menneskelig enhed (et firma eller et regeringsorgan), der ikke er i stand til at tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer.
 • Misligholdelse af gæld
 • Økonomisk erstatning (forskellige typer retssager for at inddrive erstatning)
 • M & A-relaterede retssager
 • Skatteunddragelse eller svig
 • Tvister om værdiansættelse af virksomheder
 • Professionelle forsømmelseskrav
 • Hvidvaskning
 • Oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger
 • Skilsmissesag

Retsmedicinske regnskabstyper

Forensic Accounting karriere

Der er en bred vifte af karrieremuligheder, der findes for revisorer, der ønsker at gå i retsmedicinsk regnskab. Afhængigt af klienten, der er repræsenteret, og prøvens art kan arbejdet og ansvaret være forskelligt anderledes. For eksempel ville arbejde på en personlig skilsmisse versus Enron-skandalen være meget anderledes.

De typer aktiviteter, der udføres af disse specialiserede revisorer, omfatter efterforskning af svig, kvantificering af skader, værdiansættelse af et firma eller vurdering af skatteregninger.

Karriereveje i stillingen kan variere, men de kræver typisk flere års traditionsrevisionserfaring hos et offentligt regnskabsfirma. Der er forskellige professionelle akkrediteringer Topfinansieringslister over de bedste finanscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer for at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere såsom CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA, som revisorer kan opnå for at fremme en karriere inden for retsmedicinsk regnskab.

 1. Chartered Financial Analyst® (CFA®) certificering
 2. Certificeret revisor (CPA) certificering
 3. Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA®) betegnelse
 4. Certificeret Financial Planner® (CFP®) betegnelse
 5. Financial Risk Manager (FRM®) certificering
 6. Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) ™ -certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste denne finansvejledning til retsmedicinsk regnskab, hvad det er og den vigtige funktion, det tjener det juridiske system. Finance's mission er at hjælpe dig med at fremme din karriere, og med dette mål i tankerne vil disse ekstra finansressourcer være en stor hjælp:

 • Regnskabsetik Regnskabsetik Regnskabsetik er et vigtigt emne, fordi vi som revisorer er nøglepersonalet, der har adgang til enkeltpersoners og enheders økonomiske oplysninger. En sådan magt involverer også potentialet og mulighederne for misbrug af information eller manipulation af tal for at forbedre virksomhedens opfattelse eller håndhæve indtjeningsstyring.
 • Reviderede regnskaber Reviderede årsregnskaber Offentlige selskaber er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres årsregnskab revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede regnskaber hjælper beslutningstagere
 • Cash Larceny Cash Larceny Cash larceny henviser til den handling at stjæle kontanter, der allerede er registreret i regnskaberne i en bestemt periode. Dette bedrageri begås
 • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.