Excel Konverter formel til værdi - Trin for trin vejledning med eksempler

Der er tre genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje, du kan bruge til at konvertere formler til værdier i Excel. Denne artikel om "Excel Konverter formel til værdi" giver en trinvis opdeling af hver.

Den første mulighed ved at bruge Shift + F10 kræver færrest tastetryk. det andet, Alt + E + S er lidt længere; og den tredje kræver brug af båndgenveje via Alt + H de fleste tastetryk. Nedenfor er en komplet guide til, hvordan man bruger hver tilgang til at lave formler til værdier.

Metode 1: Skift, F10, V

 1. Fremhæv de celler, du vil konvertere
 2. Tryk på Ctrl + C.
 3. Tryk på Skift + F10 og V

Excel Konverter formel til værdi

Lær flere genveje i vores gratis Excel-crashkursus.

Metode 2: Alt, E, S, V

 1. Fremhæv de celler, du vil konvertere
 2. Tryk på Ctrl + C.
 3. Tryk på Alt + E + S + V.

konvertere formler til værdier

Lær flere Excel-genveje i vores gratis kursus.

Metode 3: Alt, H, V ...

 1. Fremhæv de celler, du vil konvertere
 2. Tryk på Ctrl + C.
 3. Tryk på Alt + H + V + S + V.

excel formler værdier

Indsæt specielle værdier

Alle tre ovenstående metoder udnytter funktionen Indsæt speciel i Excel. Denne funktion giver Excel-brugere mulighed for at indsætte oplysningerne på en række forskellige måder, herunder formatering, værdier, formler, multiplikation, division og mere. Vi opfordrer dig til at udforske de forskellige anvendelser til Paste Special ud over at konvertere en formel til værdi.

Start gratis Excel-kursus

Anvendelser af Excel Konverter formel til værdi i økonomisk modellering

Konvertering af formler til værdier i Excel er meget praktisk i økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Den mest almindelige anvendelse er at udføre sideberegninger for at nå frem til en værdi, der bruges som en antagelse. Forestil dig for eksempel, at du har en liste over antagelser om antallet af kunder om året i en model. Det kan være en god idé at hurtigt beregne, hvor mange kunder du forventer i 2019 i et separat område af Excel-modellen Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de top 10 typer, og kopier derefter formlen, og indsæt den som en værdi i modellen.

Start gratis Excel-kursus

Flere Excel-genveje

Tak, fordi du læste vores guide til "Excel Konverter formel til værdi". Hos Finance har vi taget stor omhu med at kompilere alle de vigtigste Excel-genveje til håbende analytikere til at fremme deres karriere. Til dette formål har vi listet nedenfor vores mest nyttige vejledninger, skabeloner og ressourcer om en bred vifte af Excel-emner.

 • Alle Excel-genveje
 • Liste over Excel-formler Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler snyderark giver dig alle de vigtigste formler til at udføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil blive en mester i Excel-økonomisk analyse og en ekspert i at opbygge økonomiske modeller, er du kommet til det rigtige sted.
 • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
 • Sådan bliver du en finansanalytiker Vejledning til at blive en finansanalytiker Hvordan man bliver en finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver.