Load Fund - Definition, typer og fordele ved Load Funds

En belastningsfond er en gensidig fond Gensidig fond En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem, der har en kommission til at købe eller sælge sine aktier. Belastningen beregnes som en procentdel af det beløb, som en investor køber eller sælger. Investoren betaler belastningen, som bruges til at kompensere en mægler eller investeringsrådgiver for deres tid og dygtighed til at vælge en passende fond.

Load Fund

Når en last betales på købstidspunktet, betegnes den som en frontend-belastning. En belastning, der betales, når aktier Aktier Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. er solgt kaldes en back-end belastning eller en betinget udskudt salgsafgift. En gensidig fond kan opkræve mellem 4% og 8% af investeringsbeløbet eller et fast gebyr.

Load Fund vs. No-load Fund

Årsagen til, at de fleste investorer går efter load-fonde i modsætning til no-load-fonde, er at kompensere den finansielle formidler, der gjorde forskningen, anbefalede og solgte fonden til dem. De finansielle formidlere, Finansiel formidler En finansiel formidler henviser til en institution, der fungerer som en mellemmand mellem to parter for at lette en finansiel transaktion. De institutioner, der almindeligvis omtales som finansielle formidlere, omfatter forretningsbanker, investeringsbanker, gensidige fonde og pensionskasser. som mæglere og finansielle planlæggere, brug deres ekspertise til at identificere den bedst mulige fond for deres klient.

Til gengæld for deres dygtighed får mellemmanden en provision. Hvis en investor har ekspertisen i at undersøge den bedste investering og træffe uafhængige beslutninger om salg eller køb af gensidige fonde, opnår investoren ingen fordel ved at købe belastningsfonde fra en finansiel formidler.

Mange investorer foretrækker fonde uden belastning, da optionen minimerer udgifter, hvilket betyder højere afkast. En no-load-fond er en fond, der ikke opkræver en belastning. No-load-midler kan indløses efter en vis varighed uden salgsgebyr.

Udgifterne til forvaltning af ikke-belastede midler trækkes fra fondens bruttoafkast. For eksempel, hvis en fond returnerer 10% før gebyrer og udgifter, og de samlede udgifter og udgifter beløber sig til 1%, tjener investoren et nettoafkast på 9%. No-load-fonde opkræver ikke salgsbelastninger, men muligvis opkræver andre typer gebyrer, såsom vekselgebyrer, indløsningsgebyrer og kontoopholdsgebyrer.

Typer af Load Fund Share Classes

Gensidige fondselskaber ejer flere aktieklasser Foretrukne aktier Foretrukne aktier (præferenceaktier, præferenceaktier) er klassen af ​​aktieejerskab i et selskab, der har et prioriteret krav på selskabets aktiver frem for almindelige aktier. Aktierne er mere senior end almindelige aktier, men er mere junior i forhold til gæld, såsom obligationer. der giver investorer flere muligheder for at betale salgsomkostningerne. Hver aktieklasse har sine egne fordele og ulemper, som centrerer omkring de udgifter, som investorer afholder:

1. A-aktier

Klasse A-aktier er front-end load-fonde, der medfører en forudgående salgsafgift på det samlede investeringsbeløb. Gebyret bruges til at betale for en investeringsrådgiver og varierer fra 5% til 8%. Investorer, der investerer store mængder penge, kan drage fordel af breakout-rabatter, der reducerer salgsgebyret.

A-aktier tilbyder den laveste omkostningsmulighed for investorer, der planlægger at investere store dollarbeløb over en lang periode. For eksempel, hvis en investor investerer $ 100.000 i en gensidig fond med en belastning på 5%, vil investoren pådrage sig et salgsgebyr på $ 5.000 og forblive med et netto på $ 95.000.

2. B-aktier

Klasse B-aktier medfører ikke et front-end salgsgebyr. De opkræver i stedet en back-end-belastning, hvis investoren sælger sin investering inden en aftalt periode, normalt fem til otte år. Derudover opkræver investoren et indløsningsgebyr på op til 6%. I modsætning til klasse A-aktier, der tilbyder breakout-rabatter til store investeringer, tilbyder klasse B-aktier ikke breakout-aktier. Imidlertid falder back-end-gebyret over investeringens tidsramme.

Til sidst, efter en syv eller otte års beholdningsperiode, kan investoren bytte B-aktier til A-aktier. Klasse B-aktier er passende for investorer, der mangler tilstrækkelig kapital til at investere i klasse A og kvalificerer sig til breakout-rabatter, men kan have klasse B-aktier i cirka syv år, før de bytter til klasse A-aktier.

3. Klasse C-aktier

Klasse C-aktier opkræver en niveaubelastning på ca. 1% gennem hele investeringsbesiddelsesperioden, hvilket gør det til den dyreste aktieklasse for investorer, der planlægger at holde investeringen på lang sigt. De tilbyder ikke breakout-rabatter. Klasse C-aktier er mest passende for investorer, der planlægger at eje aktierne på kort sigt.

Fordele ved Load Funds

Selvom loadfond opkræver en provision, foretrækkes de stadig af nogle investorer frem for no-load-fonde. Investorer betaler en provision til den finansielle formidler, der forsker i den mest hensigtsmæssige investeringsfond at investere i og træffer en investeringsbeslutning på klientens vegne.

Brug af en finansiel formidler beskytter uerfarne investorer fra at træffe forkerte valg på grund af manglende viden. Brug af en ekspert kan hjælpe investoren med at opnå bedre afkast ved kun at pådrage sig en mindre provision.

Relaterede målinger

Tak, fordi du læste Finance's forklaring på en belastningsfond. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Return of Return Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode, der er sammenlignet med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler
  • Servicegebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes.
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer