Investeringsværdi - Definition, betydning og hvordan man beregner

Investeringsværdi er det beløb, en investor ville betale for en ejendom. Det refererer til et aktivs specifikke værdi baseret på bestemte parametre. Det er en persons måling af aktivets ejendomsværdi.

Investeringsværdi

Potentielle investorer vedtager ofte en investeringsværdi, når de beslutter at investere i ejendom (fast ejendom) med visse personlige investeringsmål i tankerne. Det kan omfatte et bestemt investeringsafkast Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) er et resultatmål, der bruges til at evaluere afkastet af en investering eller sammenligne effektiviteten af ​​forskellige investeringer. sats, som de leder efter i en investering. Værdi-metricen er motiveret af troen på en bestemt investeringsstrategi.

Betydningen af ​​investeringsværdi

Årsagen til, at en investeringsværdi er vigtig for potentielle købere af en ejendom, er, at de ønsker at sammenligne ejendomsprisen med den forventede afkastrente Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode sammenfaldende med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler. Når de finder den specifikke afkast, kan de måle investeringens endelige resultater med den forventede pris, de betaler for ejendommen. Det giver investoren mulighed for at træffe intelligente købsbeslutninger, der er i tråd med deres investeringsmål.

Sådan bestemmes investeringsværdien

Da investeringsværdien afhænger af investorens mål, er værdien unik for hver investor. Forskellige investorer kan bruge de samme værdiansættelsesmetoder og komme med forskellige investeringsværdier. Investorer kan vælge mellem flere værdiansættelsesmetoder, når de bestemmer investeringsværdien af ​​et aktiv. Nedenfor er de mest anvendte investeringsforanstaltninger:

1. Sammenligneligt salg

Salgssammenligningsmetoden bruges også af takstmænd. En investor vil sammenligne lignende ejendomme pr. Kvadratfod eller pr. Enhed.

2. Brutto lejemultiplikator

Metriken måler en investerings værdi ved at multiplicere den bruttoløn, som en ejendom producerer i et år, med bruttolønmultiplikatoren (GRM). GRM-tallet er afledt af lignende ejendomme på det samme marked.

3. Kontant ved kontant afkast

Kontant ved kontantafkast Kontant ved kontantafkast Kontant ved kontantafkast er en afkastprocent, der beregner det samlede optjente kontantbeløb på de samlede investerede kontanter. Størrelsen af ​​de samlede optjente kontanter er generelt baseret på den årlige pengestrøm før skat. Det er en simpel finansiel måling, der muliggør vurdering af pengestrømme fra en virksomheds indkomstgenererende aktiver. tallet beregnes dividerer det første års pro forma kontanter med den samlede initialinvestering.

4. Direkte kapitalisering

Direkte brug af store bogstaver er en anden måling, der anvendes af takstmenn. Det indebærer kapitalisering af en ejendoms indkomststrøm og er en almindelig metode, der bruges til at bestemme markeds- og investeringsværdien af ​​kommerciel ejendom.

5. Diskonteret pengestrøm (DCF)

DCF-modellen Diskonteret pengestrøm DCF-formel Den diskonterede cashflow DCF-formel er summen af ​​pengestrømmen i hver periode divideret med en plus den diskonteringsrente, der hæves til styrken i perioden #. Denne artikel opdeler DCF-formlen i enkle termer med eksempler og en video af beregningen. Formlen bruges til at bestemme værdien af ​​en virksomhed, der bruges til at beregne den aktuelle nutidsværdi, den interne afkast og sammenligning af kapitalakkumulation. Forholdene, der er anført ovenfor, kommer med flere begrænsninger, selvom de giver nyttige oplysninger. Sådanne begrænsninger løses ved at beregne den diskonterede pengestrøm.

Investeringsværdi vs. markedsværdi

Mens investeringsværdi måler den potentielle værdi af en investering baseret på visse betingelser, måler markedsværdien den virkelige værdi af en investering baseret på kræfterne i udbud og efterspørgsel Udbud og efterspørgsel Loven om udbud og efterspørgsel er mikroøkonomiske begreber, der siger, at det på effektive markeder , den leverede mængde af en vare og den krævede mængde af den vare er lig med hinanden. Prisen på det gode bestemmes også af det punkt, hvor udbud og efterspørgsel er lig med hinanden. i det frie marked. Markedsværdien bestemmes ved hjælp af en vurderingsproces. Det adskiller sig fra investeringsværdien, der tager højde for en persons unikke mål, mål og behov for ejendommen.

Investeringsværdien kan være lavere eller højere end markedsværdien. Det afhænger af ejendommens specifikke situation på det tidspunkt. Investeringsværdien kan være større end markedsværdien, hvis en køber lægger en højere værdi på ejendommen end en informeret køber.

I den virkelige verden kan en sådan situation eksistere, hvis en virksomhed udvider sine lokaler til en større bygning, der er sat i salg på tværs af sit nuværende kontor. Virksomheden er villig til at aftale en pris, der er højere end bygningens markedsværdi for at sikre, at konkurrenter holder sig uden for området.

I et sådant tilfælde stammer den ekstra investeringsværdi fra den strategiske fordel, som virksomheden opnår ved at købe ejendommen. En enkelt investor kan også acceptere en investeringsværdi, der er højere end markedsværdien. Det sker, hvis investoren modtager en særlig skattestatus eller meget fordelagtige finansieringsbetingelser.

Alternativt kan investeringsværdien også være under markedsværdien. Det kan ske, når investeringen ikke er den type ejendom, som en investor normalt vil koncentrere deres indsats om. For eksempel kan en flerfamilieudvikler, der overvejer ideen om at udvikle et hotel, få investeringsværdien til at være lavere end markedsværdien.

Det kan være et resultat af de høje omkostninger, der er forbundet med at lære at udvikle ejendommen, eller fordi investorer kræver et højere afkast end gennemsnittet af ejendommen på grund af deres porteføljes allokering og diversificering.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Forventet afkast Forventet afkast Det forventede afkast på en investering er den forventede værdi af sandsynlighedsfordelingen af ​​mulige afkast, den kan give investorer. Investeringsafkastet er en ukendt variabel, der har forskellige værdier forbundet med forskellige sandsynligheder.
  • Ejendomsfinansiel analyse Ejendomsfinansiel analyse Beregning af NOI Vi begynder vores finansielle ejendomsanalyse med at beregne nettodriftsindtægterne (NOI). Nedenfor er nogle antagelser
  • ROI Calculator Template Return on Investment Calculator Dette afkast på investeringsberegner viser dig, hvordan du beregner ROI ved hjælp af fire forskellige tilgange. Investeringsafkast (ROI) er en finansiel ratio, der bruges til at beregne den fordel, en investor vil modtage i forhold til deres investeringsomkostninger, mest målt som nettoindkomst divideret med de oprindelige omkostninger ved
  • Værdiansættelsesprincipper Værdiansættelsesprincipper Følgende er de vigtigste værdiansættelsesprincipper, som virksomhedsejere, der ønsker at skabe værdi i deres forretning, skal kende. Virksomhedsværdiansættelse involverer