Bankkurser - Oversigt, eksempler, hvad man skal overveje

Studerende, der søger en karriere inden for bankvæsen, kan vælge at gå på traditionelle skoler eller tage online-kurser fra velrenommerede institutioner. Traditionelle institutioner tilbyder bankkurser som en del af et forretningsuddannelsesprogram. Onlinekurser foretrækkes af studerende, der søger fleksibilitet, hvor de kan tilmelde sig et bankkursus og stadig fortsætte med deres almindelige dagjob.

Onlinebankkurser giver en omfattende læringsoplevelse, der giver studerende mulighed for at få en forståelse af banksektoren og hvordan den fungerer. Kurserne dækker en række bankkoncepter, og de inkluderer lektionstranskripter, videolektioner, praksiseksaminer og certifikater til dem, der gennemfører og består eksamen.

Bankkurser

En karriere i banksektoren udsætter enkeltpersoner for en bred vifte af muligheder, og kvalificerede bankfolk kan tilbyde tjenester såsom lån og investeringer, risikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og reaktion på risikofaktorer, der indgår i en virksomheds liv. Det gøres normalt med aktieanalyse, revision og virksomhedsopkøb. Studerende, der dimitterede med en relevant grad i bankvirksomhed, tildeles ofte nøgleroller i finansielle institutioner. Rollerne inkluderer formidling af finansielle aftaler, analyse af regnskaber for at bestemme kreditværdighed Kreditværdighed Kreditværdighed, kort sagt, er hvor "værdig" eller fortjener en er kredit. Hvis en långiver er overbevist om, at låntager overholder sin gældsforpligtelse rettidigt,Låntager betragtes som kreditværdig. af en klient, rådgivning af klienter om investeringsmuligheder samt oprettelse af budgetter til individuelle og erhvervskunder.

Resumé

  • Bankkurser giver en omfattende forståelse af bankbranchen, og de udstyrer studerende med nøglekompetencer til at udføre en række forskellige banktjenester.
  • Studerende kan vælge at tilmelde sig bankkurser, enten online eller i traditionelle institutioner.
  • De mest populære bankkurser inkluderer finansregnskab, principper for økonomi, penge og bank og investeringsbank.

Mest populære bankkurser for studerende

Regnskab

Finansregnskabskurset er et introduktionskursus, der udsætter studerende for de grundlæggende begreber i regnskab og de standarder, der styrer de finansielle regnskabssystemer. Kurset introducerer de studerende til forberedelse af grundlæggende finansielle regnskabssystemer såsom balance, resultatopgørelse og pengestrømsopgørelse samt analyse og fortolkning af økonomiske data. Det kræver ingen forberedelseskurser, og det dækker nøglebegreber såsom indtægtsføring, bogføring, regnskabsmæssig opgørelse, bankafstemning og regnskabsstandarder IFRS vs. US GAAP IFRS vs US GAAP refererer til to regnskabsstandarder og -principper, der overholdes af lande i verden i forhold til finansiel rapportering. Mere end 110 lande følger International Financial Reporting Standards (IFRS),hvilket tilskynder til ensartethed i udarbejdelsen af ​​årsregnskabet. .

Investeringsbank

Investeringsbank er en af ​​de mest lukrative karrierer for bankfolk, og kurset giver de nødvendige teoretiske og konceptuelle værktøjer, der bruges af investeringsbankfolk. Det giver den intellektuelle ramme, som bankfolk bruger i investeringsbankprocessen, herunder finansiel analyse, værdiansættelse og dealstrukturering.

Studerende udforsker også investeringsbankaktiviteter og får de nødvendige færdigheder til at værdiansætte, forhandle og lukke transaktioner. De lærer også, hvordan corporate governance, etiske standarder og juridiske overvejelser spiller ind i investeringsbankaftaler.

Penge og bankvirksomhed

Penge- og bankforløbet introducerer studerende til dynamikken i et finansielt system, herunder penge, finansielle markeder samt finansielle institutioner og formidlere. Studerende lærer finansielle institutioners funktioner og roller i økonomien, gennemførelse af pengepolitik og Federal Reserve's funktion. De lærer også om beregningen af ​​rentesatser såvel som deres struktur og dermed forbundne risici.

Principper for økonomi

Økonomikurset introducerer studerende til grundlæggende økonomiske begreber, teorier og teknikker. Kurset dækker både makroøkonomisk (økonomi som helhed) og mikroøkonomi (beslutninger truffet af husstande og virksomheder). Det giver de studerende mulighed for at forstå markedet for input og output, forbrugeradfærd og de økonomiske aktiviteter i produktionen. Studerende lærer også at analysere og fortolke økonomiske data på et meget dybere niveau og danne deres egne meninger om økonomiske begivenheder og spørgsmål.

Valg af et bankkursus: Hvad man skal overveje

Nedenfor er nogle af de faktorer, som en studerende kan overveje, når han vælger et bankkursus:

Pris

Pris er en vigtig overvejelse, som du skal tage, når du vælger et bankkursus, du skal følge. Normalt er online bankkurser billigere end at tilmelde sig traditionelle institutioner. Nogle online skoler kan tilbyde gratis kurser til introduktionskurserne og derefter opkræve en pris for de efterfølgende kurser.

Prisen for kurset dækker læringsmateriale, videolektioner, opgaver, periodiske prøver og de afsluttende eksamener. Nogle online-institutioner kan opkræve et abonnementsgebyr enten månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt, hvilket giver de studerende adgang til en række forskellige kurser, der tilbydes på platformen. I slutningen af ​​kurset får de studerende et færdiggørelsesbevis, der kan øge deres CV.

Instruktørens niveau af viden

Inden du tilmelder dig et kursus, er det vigtigt for studerende at overveje niveauet for viden hos instruktørerne, og hvad der får dem til at skille sig ud fra andre undervisere. De fleste instruktører i online skoler er dygtige brancheledere eller erfarne undervisere tilknyttet prestigefyldte traditionelle institutioner.

Du kan tjekke instruktørens profil for at se de færdigheder, viden og kvalifikationer, som du vil drage fordel af, og deres omdømme på den specifikke platform. Nogle online-skoler kan give nøgleoplysninger om bankkurset, f.eks. Antallet af studerende, instruktørens vurdering og tilmeldte studerendes kommentarer, som kan hjælpe dig med at måle instruktørens viden.

Færdigheder

Målet med at tage et specifikt bankkursus er at få vigtige færdigheder og øge din omsættelighed over for din fremtidige arbejdsgiver. Før du tilmelder dig et kursus, skal du overveje de færdigheder, du vil lære på kurset, og hvordan det påvirker din viden. Kursets indhold kan findes i kursusplanen, der opdeler alle de emner, der undervises i kurset.

De fleste kurser fokuserer på et specifikt område såsom kommerciel udlån, penge og bank, porteføljestyring, fusioner og opkøb osv., Hvilket gør det lettere at fokusere på færdigheder, der er meget efterspurgte inden for dit felt.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bag regnskab - årsagerne til, at transaktioner rapporteres på bestemte måder. Denne guide hjælper dig med at forstå de vigtigste principper bag Financial Accounting Theory
  • Gratis Excel Crash Course
  • Er investeringsbank et godt valg for dig? Er investeringsbank et godt valg for dig? Denne guide hjælper dig med at vurdere, om investeringsbanker passer godt til dig. Investeringsbank er en spændende og lukrativ karriere, men det er ikke rigtigt for alle. Du har måske et ønske om at tjene mere end $ 100.000 om året som førsteårsanalytiker i New York City, men du skal huske er, at investeringsbank ikke kun er højt betalende, men et højtstående job med højt tryk.
  • Interaktivt karrierekort