Asset Management Company (AMC) - Oversigt, typer, fordele

Et kapitalforvaltningsselskab (AMC) er et firma, der investerer en samlet kapital af kapital på vegne af sine kunder. Kapitalen bruges til at finansiere forskellige investeringer i forskellige aktivklasser Aktivklasse En aktivklasse er en gruppe af lignende investeringsmidler. Forskellige klasser eller typer af investeringsaktiver - såsom investeringer med fast indkomst - grupperes sammen baseret på en lignende finansiel struktur. De handles typisk på de samme finansielle markeder og er underlagt de samme regler og regler. . Kapitalforvaltningsselskaber kaldes også almindeligt pengeforvaltere eller pengestyringsfirmaer.

Asset Management Company (AMC)

Forskellige typer kapitalforvaltningsselskaber

Kapitalstyringsselskaber findes i mange forskellige former og strukturer, såsom:

  • Hedgefonde Hedgefond En hedgefond, et alternativt investeringsmiddel, er et partnerskab, hvor investorer (akkrediterede investorer eller institutionelle investorer) samler penge sammen, og
  • Gensidige fonde
  • Indeksfonde Indeksfonde Indeksfonde er gensidige fonde eller børshandlede fonde (ETF'er), der er designet til at spore resultaterne for et markedsindeks. Aktuelt tilgængelige indeksfonde sporer forskellige markedsindekser, herunder S&P 500, Russell 2000 og FTSE 100.
  • Børshandlede fonde
  • Private equity fonde Private equity fonde Private equity fonde er puljer af kapital, der skal investeres i virksomheder, der repræsenterer en mulighed for et højt afkast. De kommer med en fast
  • Andre fonde

Derudover investerer de på vegne af forskellige typer klienter, såsom:

  • Detailinvestorer
  • Institutionelle investorer
  • Offentlig sektor (offentlige organisationer)
  • Private sektor
  • Højværdi klienter Høj nettoverdi individ (HNWI) En høj nettoverdi individ (HNWI) refererer til en person med en nettoværdi på mindst $ 1.000.000 i meget likvide aktiver, såsom kontanter og kontanter

Kapitalforvaltningsselskaber forklaret

Individuelle investorer mangler normalt ekspertisen og ressourcerne til konsekvent at producere stærke investeringsafkast over tid. Derfor er mange investorer afhængige af kapitalforvaltningsselskaber til at investere kapital på deres vegne.

Kapitalforvaltningsselskaber er normalt en gruppe af investeringsfagfolk med bred markedsekspertise. Med en stor mængde samlet kapital er de i stand til at bruge diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til allokering af porteføljeressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at afbøde tab og komplekse investeringsstrategier for at generere afkast for investorer.

AMC'er opkræver normalt et gebyr til deres kunder, der svarer til en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning (AUM). AUM er simpelthen den samlede mængde kapital, der leveres af investorer.

En kapitalforvaltningsfond kan opkræve et gebyr på 2% på AUM. Overvej som et eksempel en kapitalforvalter, der fører tilsyn med en fond på 100 millioner dollars. Gebyrerne i et eller et andet tidsrum er $ 2 millioner ($ 100 millioner x 2,0%).

Hedgefonde er berygtede for at opkræve meget højere gebyrer, nogle gange op til 20%. Imidlertid bruger hedgefonde mere uortodokse og aggressive investeringsstrategier til at generere afkast.

Købsside kontra salgsside

Kapitaladministrationsselskaber kaldes ”buy-side” virksomheder. Det betyder, at de hjælper klienter med at købe investeringer. De træffer beslutninger baseret på hvilke investeringer de skal købe.

I modsætning hertil vil "salgsside" -firmaer, såsom investeringsbanker og børsmæglere, sælge investeringstjenester til købsfirmaer og andre investorer. Sælgeselskaber leverer markedsundersøgelser og hjælper med at informere købssidefirmaer med værdifuld information for at lokke købsfirmaerne til at udføre transaktioner med dem.

Fordele for kapitalforvaltningsselskaber

Der er forskellige fordele ved at samle kapital sammen, herunder:

1. Stordriftsfordele

Stordriftsfordele er de omkostningsfordele, som en virksomhed kan opnå ved at øge omfanget af driften. Ved større operationer er driftsomkostningerne per enhed lavere.

For eksempel kan kapitalforvaltningsselskaber købe værdipapirer i større mængder og kan forhandle mere gunstige handelsprovisionspriser. De kan også investere en masse kapital i et enkelt kontor, hvilket reducerer omkostninger til faste omkostninger. Overhead omkostninger er forretningsomkostninger, der er relateret til den daglige drift af virksomheden. I modsætning til driftsudgifter kan generalomkostninger ikke spores til en bestemt omkostningsenhed eller forretningsaktivitet. I stedet understøtter de virksomhedens samlede indtægtsskabende aktiviteter. .

2. Adgang til brede aktivklasser

Adgang til brede aktivklasser betyder, at kapitalstyringsselskaber kan investere i aktivklasser, som en individuel investor ikke er i stand til. For eksempel kan en AMC investere i infrastrukturprojekter på flere milliarder dollars, såsom et kraftværk eller en bro. Investeringerne er så store, at en enkelt investor normalt ikke har adgang til dem.

3. Specialiseret ekspertise

Specialiseret ekspertise refererer til kapitalforvaltningsselskaber, der ansætter finansfagfolk med omfattende erfaring i at styre investeringer, som de fleste individuelle investorer mangler. For eksempel kan en AMC ansætte forskellige fagfolk, der specialiserer sig i visse aktivklasser, såsom fast ejendom, fast indkomst, sektorspecifikke aktier osv.

Ulemper ved kapitalforvaltningsselskaber

Kapitaladministrationsselskaber har også et par ulemper, såsom:

1. Forvaltningsgebyrer

De fleste aktivforvaltere opkræver faste gebyrer, der opkræves uanset deres præstation. Som et resultat kan gebyrerne over tid blive meget dyre for investorer. På grund af omkostningerne til de ressourcer og ekspertise, der kræves for at køre en AMC, er gebyrerne høje for at kompensere for sådanne omkostninger og også for at give kapitalforvaltere en fortjeneste.

2. Ufleksibel

Kapitalforvaltere kan blive for store til et punkt, hvor de er besværlige og ikke reagerer på det dynamiske marked. At styre for stort af en kapital skaber til tider operationelle problemer.

3. Risiko for underpræstation

Typisk evalueres AMC'ernes ydeevne i sammenligning med et benchmark. Et benchmark er en standard til sammenligning af ydeevne mod, normalt i form af et bredt markedsindeks. Der er en risiko for, at kapitalforvaltere underpresterer markederne, og hvis de tidligere nævnte administrationsgebyrer kan blive meget dyre for investorer.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) er den samlede markedsværdi af værdipapirer, som en finansiel institution ejer eller forvalter på vegne af sine kunder.
  • Institutionel investor Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midler fra mange investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til
  • Management Expense Ratio (MER) Management Expense Ratio (MER) Managementomkostningsforholdet (MER) - også kaldet omkostningsforholdet - er det gebyr, der skal betales af aktionærerne i en gensidig fond eller børshandlet fond (ETF) . MER går mod de samlede udgifter, der bruges til at drive sådanne midler.
  • Venturekapitalfond Venturekapitalfond En venturekapitalfond er en type investeringsfond, der investerer i start-up virksomheder, der har et højt afkastpotentiale, men som også har et