Time Management - Liste over de bedste tip til effektiv styring af tid

Tidsstyring er processen med at planlægge og kontrollere, hvor meget tid der skal bruges på specifikke aktiviteter. God tidsstyring gør det muligt for en person at gennemføre mere på en kortere periode, sænker stress og fører til karrieresucces Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder.

Tidsadministration

Fordele ved tidsstyring

Evnen til at styre din tid effektivt er vigtig. God tidsstyring fører til forbedret effektivitet Virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling er gruppen i et selskab, der er ansvarlig for strategiske beslutninger for at vokse og omstrukturere sin virksomhed, etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og opkøb (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform. og produktivitet, mindre stress og mere succes i livet. Her er nogle fordele ved effektiv styring af tid:

1. Stressaflastning

At lave og følge en opgaveplan reducerer angst. Når du afkrydser emner på din "opgaveliste", kan du se, at du gør konkrete fremskridt. Dette hjælper dig med at undgå at blive stresset med bekymring for, om du får tingene gjort.

2. Mere tid

God tidsstyring giver dig ekstra tid at bruge i dit daglige liv. Folk, der effektivt kan tidsstyres, nyder at have mere tid til at bruge hobbyer eller andre personlige aktiviteter.

3. Flere muligheder

Håndtering af tid fører til flere muligheder og mindre tid spildt på trivielle aktiviteter. Gode ​​tidsstyringsevner er nøglekvaliteter, som arbejdsgivere ser efter. Evnen til at prioritere og planlægge arbejde er yderst ønskelig for enhver organisation Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængig af en virksomheds mål og branchen.

4. Evne til at realisere mål

Enkeltpersoner, der praktiserer god tidsstyring, er i stand til bedre at nå mål og mål og gøre det på kortere tid.

Liste over tip til effektiv tidsstyring

Efter at have overvejet fordelene ved tidsstyring, lad os se på nogle måder at styre tiden effektivt på:

tidsstyringstips infografik

1. Sæt mål korrekt

Sæt mål, der er opnåelige og målbare. Brug SMART-metoden, når du sætter mål. I det væsentlige, at sikre de mål, du sætter er S pecific, M easurable, En ttainable, R Elevant, og T imely.

2. Prioriter klogt

Prioriter opgaver baseret på vigtighed og haster. Se for eksempel på dine daglige opgaver og bestem hvilke:

  • Vigtigt og presserende: Udfør disse opgaver med det samme.
  • Vigtigt, men ikke presserende: Beslut, hvornår disse opgaver skal udføres.
  • Hastende men ikke vigtigt: Delegér disse opgaver, hvis det er muligt.
  • Ikke presserende og ikke vigtigt: Sæt disse til side til senere.

3. Angiv en tidsfrist for at gennemføre en opgave

At indstille tidsbegrænsninger for at udføre opgaver hjælper dig med at være mere fokuseret og effektiv. At gøre den lille ekstra indsats for at beslutte, hvor meget tid du har brug for at afsætte til hver opgave, kan også hjælpe dig med at genkende potentielle problemer, før de opstår. På den måde kan du lave planer for håndtering af dem.

Antag for eksempel, at du skal skrive fem anmeldelser i tide til et møde. Du er imidlertid klar over, at du kun kan få fire af dem udført i den tid, der er tilbage før mødet. Hvis du bliver opmærksom på dette faktum i god tid, kan du muligvis nemt delegere at skrive en af ​​anmeldelserne til en anden. Men hvis du ikke havde gidet at foretage en tidskontrol af dine opgaver på forhånd, ville du muligvis have endt med ikke at indse dit tidsproblem før kun en time før mødet. På det tidspunkt kan det være betydeligt sværere at finde nogen at delegere en af ​​anmeldelserne til og sværere for dem at passe opgaven ind i deres dag.

4. Tag en pause mellem opgaverne

Når du udfører mange opgaver uden pause, er det sværere at holde fokus og motiveret. Tillad lidt nedetid mellem opgaver for at rydde hovedet og opdatere dig selv. Overvej at tage en kort lur, gå en kort gåtur eller meditere.

5. Organiser dig selv

Brug din kalender til mere langsigtet tidsstyring. Skriv deadlines for projekter eller for opgaver, der er en del af gennemførelsen af ​​det samlede projekt. Tænk over, hvilke dage der kan være bedst at afsætte til specifikke opgaver. For eksempel kan det være nødvendigt at planlægge et møde for at diskutere pengestrømme på en dag, hvor du ved, at virksomhedens CFO er tilgængelig.

6. Fjern ikke-væsentlige opgaver / aktiviteter

Det er vigtigt at fjerne overskydende aktiviteter eller opgaver. Bestem, hvad der er vigtigt, og hvad der fortjener din tid. Fjernelse af ikke-væsentlige opgaver / aktiviteter frigør mere af din tid til at blive brugt på virkelig vigtige ting.

7. Planlæg fremad

Sørg for at starte hver dag med en klar idé om, hvad du skal gøre - hvad der skal gøres DEN DAG. Overvej at gøre det til en vane at i slutningen af ​​hver arbejdsdag fortsætte og skrive din "opgaveliste" til den næste hverdag. På den måde kan du ramme jorden næste morgen.

Implikationer af dårlig tidsstyring

Lad os også overveje konsekvenserne af dårlig tidsstyring.

1. Dårlig arbejdsgang

Manglende evne til at planlægge og holde fast ved mål betyder dårlig effektivitet. For eksempel, hvis der er flere vigtige opgaver at udføre, ville en effektiv plan være at gennemføre relaterede opgaver sammen eller sekventielt. Men hvis du ikke planlægger forud, kan du ende med at skulle springe frem og tilbage eller bakspore ved at udføre dit arbejde. Det svarer til reduceret effektivitet og lavere produktivitet.

2. Spildt tid

Dårlig tidsstyring resulterer i spildt tid. For eksempel ved at tale med venner på sociale medier, mens du laver en opgave, distraherer du dig selv og spilder tid.

3. Tab af kontrol

Ved ikke at vide, hvad den næste opgave er, lider du af mistet kontrol over dit liv. Det kan bidrage til højere stressniveauer og angst.

4. Dårlig kvalitet af arbejdet

Dårlig tidsstyring får typisk kvaliteten af ​​dit arbejde til at lide. For eksempel er det normalt, at det er nødvendigt at skynde sig at afslutte opgaver i sidste øjeblik.

5. Dårligt omdømme

Hvis klienter eller din arbejdsgiver ikke kan stole på, at du udfører opgaver rettidigt, påvirkes deres forventninger og opfattelse af dig negativt. Hvis en klient ikke kan stole på, at du får gjort noget til tiden, vil de sandsynligvis tage deres forretning andetsteds.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's guide til tidsstyring. Finance er en global udbyder af finansielle modelleringskurser og certificering af finansanalytikere FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari. For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere vil disse ekstra gratis finansressourcer være nyttige:

  • Ledelsesegenskaber Lederskabsegenskaber Ledelsesegenskaber refererer til personlige egenskaber, der definerer effektive ledere. Ledelse henviser til en persons eller en organisations evne til at vejlede enkeltpersoner, teams eller organisationer mod opfyldelse af mål og mål. Ledelse spiller en vigtig funktion i ledelsen
  • Sense of Purpose at Work Sense of Purpose at Work Find din følelse af formål på arbejdspladsen. Uanset om du nyder dit job eller ej, kommer det ofte ned til, hvor godt det understøtter din følelse af formål. Hvor du arbejder, den rolle, du har, og din bredere fornemmelse af dit formål kan ændres, så hvis du vil have en balance mellem disse tre, skal du være åben for forandring
  • Ledelse efter eksempel Ledelse ved eksempel Ledelse er en proces, hvor en person påvirker andre menneskers adfærd og holdninger. At føre et godt eksempel hjælper andre mennesker med at se, hvad der ligger
  • Personligt brand Personligt brand Vores personlige brand er, hvad folk ser som vores identitet, hvem de ser os som, og hvilke kvaliteter og ting de forbinder med os. Det afslører, hvem vi er, hvad vi tilbyder, og hvad vi værdsætter. Når vi arbejder i en virksomhed, skaber vores kolleger en opfattelse af os baseret på, hvordan vi præsenterer os for dem.