Precedent Transaction Analysis - Guide til beregning af M & A-præcedenser

Præcident transaktionsanalyse er en metode til værdiansættelse af virksomheder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering, hvor tidligere M & A-transaktioner Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger bruges til at værdsætte en sammenlignelig virksomhed i dag.Denne metode til værdiansættelse kaldes almindeligvis "præcedenser", når man prøver at værdiansætte en hel forretning som en del af en fusion / overtagelse og er almindeligt udarbejdet af analytikere, der arbejder i investeringsbank IBD - Investment Banking Division IBD er et akronym for investeringen Bankafdeling inden for den samlede investeringsbank. IBD har ansvaret for at arbejde med virksomheder, institutioner og regeringer for at gennemføre kapitalindsamling (garanti på aktie-, gælds- og hybridmarkeder) samt for udførelse af fusioner og opkøb, private equity Karrierevejledning til private equity-job Denne karrierevejledning til private egenkapitaljob giver al den information, du har brug for at vide - stillinger, løn, titler, kvalifikationer, progression og meget mere.Private equity-firmaer er investeringsadministrationsselskaber, der erhverver private virksomheder ved at samle kapital til rådighed fra enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI) og institutionelle investorer. og virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling er gruppen i et selskab, der er ansvarlig for strategiske beslutninger for at vokse og omstrukturere sin forretning, etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og opkøb (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform. .etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og overtagelser (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform. .etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og overtagelser (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform. .

Eksempel på præcedens transaktionsanalyse

Denne vejledning nedbryder de forskellige komponenter i tidligere transaktioner og giver dig mulighed for at udføre analysen alene.

Trin til at udføre præcedens transaktionsanalyse:

# 1 Søg efter relevante transaktioner

Processen begynder med at lede efter andre transaktioner, der er sket i (ideelt set) nyere historie og er i samme branche.

Screeningsprocessen kræver indstilling af kriterier som:

  • Branche klassificering
  • Type virksomhed (offentlig, privat osv.)
  • Finansielle målinger (omsætning, EBITDA EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, amortiseringer er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages. EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomhedens rentabilitet fra kernen operationer inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler, nettoindkomst)
  • Geografi (hovedkvarter, indtægtsmix, kundemix, medarbejdere)
  • Virksomhedsstørrelse (indtægter Salgsindtægter Salgsindtægter er den indkomst, som et firma modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskabsmæssig henseende kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hverandre det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter., ansatte, placeringer)
  • Produktmix (jo mere ligner det pågældende firma jo bedre)
  • Type køber (private equity, strategisk / konkurrent, offentlig / privat)
  • Deal størrelse (værdi)
  • Værdiansættelse (flere betalte dvs. EV / indtægter, EV / EBITDA osv.)

Ovenstående kriterier kan indstilles i en finansiel database, såsom Bloomberg eller CapIQ, og eksporteres til Excel til yderligere analyse.

# 2 Analyser og finjuster de tilgængelige transaktioner

Når den første skærm er blevet udført, og dataene overføres til Excel, er det tid til at begynde at filtrere de transaktioner, der ikke passer til den aktuelle situation.

For at sortere og filtrere transaktionerne er en analytiker nødt til at "skrubbe" transaktionerne ved nøje at læse virksomhedsbeskrivelserne for virksomhederne på listen og fjerne enhver, der ikke passer tæt sammen.

Mange af transaktionerne vil have manglende og begrænset information, hvis aftalevilkårene ikke blev offentliggjort. Analytikeren vil søge højt og lavt efter en pressemeddelelse, aktieforskningsrapport Aktieforskning Oversigt Aktieforskere er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesseret i. Kapitalen Research Division er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder. Denne oversigtsguide for egenkapitalforskning eller en anden kilde, der indeholder deal-metrics. Hvis der ikke findes noget, fjernes disse virksomheder fra listen.

# 3 Bestem en række værdiansættelsesmultipler

Når der udarbejdes en kortliste (efter trin 1 og 2), kan gennemsnittet eller det valgte interval for værdiansættelsesmultipler beregnes.

De mest almindelige multipla til præcedens transaktionsanalyse er EV / EBITDA EV / EBITDA EV / EBITDA bruges i værdiansættelsen til at sammenligne værdien af ​​lignende virksomheder ved at evaluere deres Enterprise Value (EV) til EBITDA-multipel i forhold til et gennemsnit. I denne vejledning opdeler vi EV / EBTIDA-multiple i dets forskellige komponenter og leder dig gennem, hvordan du beregner det trin for trin og EV / Revenue.

En analytiker kan ekskludere ekstreme outliers, såsom transaktioner, der havde EV / EBITDA-multipler meget lavere eller meget højere end gennemsnittet (forudsat at der er en god begrundelse for at gøre det).

# 4 Anvend værdiansættelsesmultiplerne til det pågældende selskab

Efter en række værdiansættelsesmultipler Multipelanalyse Multipelanalyse indebærer værdiansættelse af en virksomhed ved brug af et multiplum. Det sammenligner virksomhedens multiple med et peer-selskabs. fra tidligere transaktioner er fastlagt, kan disse forhold anvendes på de økonomiske målinger for det pågældende selskab.

For eksempel, hvis værdiansættelsesområdet var:

  • 5x EV / EBITDA (lav)
  • 0x EV / EBITDA (høj)

Og det pågældende selskab har en EBITDA på $ 150 millioner,

Værdiansættelsesområderne for virksomheden vil være:

  • $ 675 millioner (lavt)
  • $ 900 millioner (høj)

# 5 Grafresultaterne (med andre metoder) på en fodboldbane

Når et vurderingsinterval er blevet bestemt for den virksomhed, der vurderes, er det vigtigt at tegne resultaterne, så de let kan forstås og sammenlignes med andre metoder.

Fodboldfeltdiagram Fodboldfeltdiagramskabelon Et fodboldfeltdiagram bruges til at vise en række værdier for en virksomhed. Download vores GRATIS Excel-fodboldbaneskabelon, og lær hvordan man laver en. er den bedste måde at illustrere de forskellige metoder på en side på en enkel måde.

De vigtigste værdiansættelsesmetoder, der er inkluderet i diagrammet, er:

  • Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sådan udføres sammenlignelig virksomhedsanalyse. Denne guide viser dig trin for trin, hvordan du opbygger sammenlignelig virksomhedsanalyse ("Comps"), inkluderer en gratis skabelon og mange eksempler. Comps er en relativ værdiansættelsesmetode, der ser på forholdet mellem lignende offentlige virksomheder og bruger dem til at udlede værdien af ​​en anden virksomhed
  • Analyse af præcedens transaktioner
  • DCF analyse
  • Evne til at betale analyse
  • 52-ugers hej / lo (hvis en offentlig virksomhed)

fodboldbane viser transaktionerSkabelon til fodboldbaner Et fodboldbanediagram bruges til at vise en række værdier for en virksomhed. Download vores GRATIS Excel-fodboldbaneskabelon, og lær hvordan man laver en.

Download en gratis skabelon til fodboldbane her Fodboldfeltskabelon Et fodboldfeltdiagram bruges til at vise en række værdier for en virksomhed. Download vores GRATIS Excel-fodboldbaneskabelon, og lær hvordan man laver en. .

Sammenlignelig virksomhedsanalyse vs tidligere transaktionsanalyse

Begge metoder er en form eller en relativ vurdering, hvor det pågældende selskab sammenlignes med andre virksomheder for at udlede dets værdi. Imidlertid er "komp." Aktuelle multipla. Værdiansættelsesguider til værdiansættelse for at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler vil lære dig bedste praksis for forretningsværdiansættelse, og hvordan man vurderer en virksomhed ved hjælp af sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret pengestrømsmodellering (DCF) og præcedenstransaktioner, som de anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieanalyse, der kan observeres på de offentlige markeder, mens "præcedenser" inkluderer en overtagelsespræmie og fandt sted tidligere.

De vigtigste ligheder er:

  • Relativ værdiansættelse
  • Brug multipla (EV / indtægter, EV / EBITDA EV / EBITDA EV / EBITDA bruges i værdiansættelsen til at sammenligne værdien af ​​lignende virksomheder ved at evaluere deres Enterprise Value (EV) til EBITDA-multipel i forhold til et gennemsnit. I denne vejledning bryder vi ned EV / EBTIDA-multiple i dens forskellige komponenter, og gå igennem, hvordan man beregner det trin for trin)
  • Svært at finde perfekt sammenlignelige virksomheder
  • Viser, hvad en formodentlig rationel investor / erhverver er villig til at betale (observerbar)

De vigtigste forskelle er:

  • Overtagelsespræmie (inkluderet i præcedenser - ikke i komp.)
  • Timing (præcedenser bliver hurtigt gamle - comps er aktuelle)
  • Tilgængelig information (vanskelig at finde i præcedenser - let tilgængelig til comps)

DCF-analyse vs præcedente transaktioner

Discounted Cash Flow (DCF) DCF Model Training Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrømsanalyse er en form for en iboende værdiansættelse udført ved at opbygge en finansiel model i Excel. I modsætning til relative metoder tager det ikke højde for, hvad andre virksomheder er værd.

Finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. er en meget mere detaljeret og helt tilpasset måde at værdsætte en virksomhed på. Der foretages en økonomisk prognose for virksomheden ved at opbygge dens indtægtsdrivere, margener, omkostningsstruktur, kapitaludgifter og balanceposter for at bestemme dets uhåndterede frie pengestrøm Værdiansættelse Gratis værdiansættelsesvejledninger for at lære de vigtigste koncepter i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis for forretningsværdiansættelse, og hvordan man vurderer en virksomhed ved hjælp af sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret pengestrømsmodellering (DCF) og præcedenstransaktioner som anvendt i investeringsbank, aktieforskning.

For at lære mere, se vores gratis guide til økonomisk modellering Gratis guide til økonomisk modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere eller vores økonomiske modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været en guide til præcedens transaktionsanalyse. For at fortsætte med at lære mere og fremme din karriere inden for virksomhedsfinansiering vil disse ekstra ressourcer tjene dig godt:

  • Typer af økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Sådan bliver du en stor finansanalytiker Analyst Trifecta®-guiden Den ultimative guide til, hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview