Kontantreserver - definition, fordele og hvordan man beregner

Kontantreserver er midler, som virksomheder afsætter til brug i nødsituationer. De kontanter, der spares, bruges til at dække omkostninger eller udgifter, der er uplanlagte eller uventede. I de fleste tilfælde er reserverne specifikt til kortvarige behov. En fordel ved at opretholde en sådan reserve er, at virksomheden kan undgå kreditkortgæld Bullet Lån Et bulletlån er en lånetype, hvor den hovedstol, der lånes, tilbagebetales i slutningen af ​​låneperioden. I nogle tilfælde er renteomkostningerne eller behovet for at påtage sig yderligere lånegæld. (Lån bruges typisk til større, planlagte økonomiske behov.)

Kontantreserver

Virksomheder bruger generelt deres virksomheds bankkonto til at gemme penge sparet som en kontantreserve. Pengene kan også placeres på en separat konto, der er udpeget som kontant reservekonto.

Hvor meget skal der gå i en kontantreserve?

Det beløb, som et selskab lægger på en kontant reservekonto, afhænger helt af dets behov. Finansielle eksperter siger generelt, at en solid reserve er en, der kan tage sig af alt fra tre til seks måneder af virksomhedens ordinære udgifter Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige.

Beslutning om et reservebeløb er en vigtig økonomisk beslutning for en virksomhed. Manglende afsætning af nok kontanter gør en virksomhed økonomisk sårbar - men at holde for meget i reserve betyder, at virksomheden ikke udnytter muligheden fuldt ud til at investere flere midler i at udvide sin forretning.

Det er vigtigt for en virksomhed at gennemgå sine regnskaber. Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse. Disse tre kerneopgørelser er kompliceret for at hjælpe med at bestemme, hvor meget der skal placeres i en kontantreserve. Fokus på forretningsomkostninger og indtjening samt virksomhedens pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et firma har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. , er standardmetoden til at bestemme, hvor stor en reserve skal være. I de fleste tilfælde,det er bedst at bruge det foregående års pengestrømsopgørelse til at identificere, hvor meget indtægter virksomheden tjente, og hvor mange penge det brugte.

At trække udgifter fra den samlede indtægt afslører det samlede beløb, der gik til forretningsomkostninger. Dette tal kan derefter divideres med antallet af måneder i regnskabsperioden for at bestemme den månedlige kontantforbrændingsrate.

For nystartede virksomheder, der endnu ikke har regnskaber, kan kontantreserverbeløbet fastlægges ved hjælp af virksomhedens forventede pengestrøm og forretningsbudget. Fratrækning af de forventede månedlige udgifter fra den forventede månedlige omsætning giver virksomheden et tal, som de derefter kan gange med det antal måneder, som kontantreserven skal dække.

Finance's finansielle planlægning og analyse Cash Flow Modelling Course udforsker, hvordan man bygger en 12-måneders model for pengestrømsprognose i Excel.

En anden definition

Kontantreserver kan også henvise til kortsigtede, meget likvide investeringer, som enkeltpersoner og virksomheder foretager for at få hurtig adgang til finansielle ressourcer uden behov for at have en stor mængde kontanter.

Fidelity Cash Reserves er populære, når det kommer til at investere i aktiver, der er meget likvide. Det er en specifik investering fra Fidelitys gensidige fondsfamilie. Investeringsinstrumentet er perfekt til enkeltpersoner, familier og virksomheder, fordi det kan give ordre om at afvikle og få midlerne samme dag.

Resumé

Kontantreserver er afgørende for virksomhederne. Reserven rummer penge, som en virksomhed kan bruge, når uventede omkostninger kommer op, eller når indtægterne er nede. Beregning af virksomhedsindtægter og fratrækning af udgifter giver virksomhederne det beløb pr. Måned, de har brug for at dække sig selv. Kontantreserver bør ideelt set være mindst tilstrækkelige til at dække selskabsudgifter til seks måneder.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Banklinje Banklinje En banklinje eller en kreditlinje (LOC) er en form for finansiering, der udvides til en enkeltperson, et selskab eller en offentlig enhed af en bank eller anden
  • Bridge Lån Bridge Lån Et bro lån er en kortsigtet form for finansiering, der bruges til at imødekomme aktuelle forpligtelser, inden der sikres permanent finansiering. Det giver øjeblikkelig pengestrøm, når der er behov for finansiering, men er endnu ikke tilgængelig. Et brolån har relativt høje renter og skal bakkes op af en eller anden form for sikkerhed
  • Finansieringsberedskab Finansieringsberedskab I en boligaftale om salg og køb henviser finansieringsberedskab til en klausul, der udtrykker, at tilbuddet er betinget af, at køberen sikrer finansiering af ejendommen. En finansiel beredskab giver køberen beskyttelse mod potentielle juridiske konsekvenser, hvis handlen ikke lukkes.
  • Små kontanter Små kontanter Små kontanter henviser til forestillingen om, at enhver virksomhed har brug for kontanter regelmæssigt for at betale for ting som kontorartikler, posttjenester eller kontor snacks. Derfor holder virksomheder nogle kontanter ved hånden til uventede udgifter. Selvom der normalt kun er en kontantkonto