Gennemført kontraktmetode - Definition, eksempler og beregning

Den færdige kontraktmetode til indtægtsindregning Indtægtsindregning Indtægtsindregning er et regnskabsprincip, der skitserer de specifikke betingelser, hvorunder indtægter indregnes. I teorien er der en bred vifte af potentielle punkter, hvor indtægter kan indregnes. Denne vejledning behandler anerkendelsesprincipper for både IFRS og US GAAP. er et koncept i regnskab Regnskab Regnskab er et udtryk, der beskriver processen med at konsolidere finansielle oplysninger for at gøre det klart og forståeligt for alle, der refererer til en metode, hvor al indtjening og fortjeneste forbundet med et projekt først indregnes efter afslutningen af projektet.

Gennemført kontraktmetode

Ud over den færdige kontraktmetode er en anden måde at indregne indtægter for en langvarig kontrakt på procentdelen af ​​færdiggørelsesmetoden. De to indtægtsgenkendelsesmetoder ses ofte i byggefirmaer Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængig af en virksomheds mål og branchen, ingeniørvirksomheder og andre virksomheder, der primært genererer indtægter på langsigtede kontrakter til projekter.

Forståelse af den gennemførte kontraktmetode

Den færdige kontraktmetode definerer al indtægts- og omkostningsindregning, indtil kontrakten er afsluttet. Metoden bruges, når der er uforudsigelighed i indsamlingen af ​​midler fra kunden. Det er nemt at bruge, da det er let at bestemme, hvornår en kontrakt er afsluttet. Derudover er der under den afsluttede kontraktmetode ikke behov for at estimere omkostninger Kapitaludgifter En kapitaludgift (Capex for kort) er betaling med enten kontanter eller kredit for at købe varer eller tjenester, der aktiveres på balancen. Sagt på en anden måde, det er en udgift, der aktiveres (dvs. ikke udgiftsføres direkte i resultatopgørelsen) og betragtes som en "investering". Analytikere ser på Capex for at gennemføre et projekt - alle omkostninger kendes ved projektets afslutning.

Journalindlæg

Journalposteringer for den afsluttede kontraktmetode er som følger:

Journalpost: Afsluttet kontraktmetode

Eksempel

StrongBridges Ltd. blev tildelt en kontrakt på 20 millioner dollars til at bygge en bro. Den anslåede tid til at gennemføre projektet er tre (3) år med en anslået pris på $ 15 millioner. Forudsat at omkostningsestimaterne ikke ændres, forventes projektet at generere $ 5 millioner i fortjeneste. Følgende er en tidsplan for projektet ved hjælp af den alternative metode til færdiggørelsesprocent:

Bemærkninger:

  • Omkostninger, der er afholdt, er de omkostninger, der er afholdt for at bygge broen som estimeret af virksomhedens ingeniør.
  • Fakturering er det beløb, som StrongBridges Ltd. faktureres til opførelsen af ​​broen. Faktureringsbeløb fastsættes af virksomheden.
  • Kontant indsamlet er det beløb, StrongBridges Ltd. modtager til opførelsen af ​​broen. Variationen i fakturering og indsamlede kontanter skyldes tidsforskelle.
  • % Afsluttet bestemmes som afholdte omkostninger divideret med estimerede samlede omkostninger.

For den færdige kontraktmetode indregnes indtægter og omkostninger først ved kontraktens afslutning. Journalposterne er som følger:

Journalindgange: Eksempel på afsluttet kontraktmetode

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kapitaludgifter Kapitaludgifter Kapitaludgifter henviser til midler, der bruges af et selskab til køb, forbedring eller vedligeholdelse af langsigtede aktiver for at forbedre virksomhedens effektivitet eller kapacitet. Langfristede aktiver er normalt fysiske og har en brugstid på mere end en regnskabsperiode.
  • Due diligence i projektfinansiering Due diligence i projektfinansiering Due diligence i projektfinansiering involverer styring og gennemgang af aspekterne i forbindelse med en aftale. Korrekt due diligence sikrer ingen overraskelser med hensyn til en finansiel transaktion. Processen indebærer en omfattende gennemgang af transaktionen og udarbejdelse af en kreditvurderingsnota.
  • Project Budget Project Budget Project Budget er et værktøj, der bruges af projektledere til at estimere de samlede omkostninger ved et projekt. En projektbudgetskabelon indeholder et detaljeret skøn over alle omkostninger, der sandsynligvis vil afholdes, før projektet er afsluttet.
  • RAID Log RAID Log En RAID Log er et projektstyringsværktøj, der har til formål at centralisere og forenkle indsamling, overvågning og sporing af projektdata