Sikringsordning - Oversigt, typer, eksempler på hvordan de fungerer

Afdækningsordning henviser til en investering, hvis mål er at reducere niveauet af fremtidige risici Risiko og afkast Ved investering er risiko og afkast stærkt korreleret. Øget potentielt investeringsafkast går normalt hånd i hånd med øget risiko. Forskellige typer risici inkluderer projektspecifik risiko, branchespecifik risiko, konkurrencemæssig risiko, international risiko og markedsrisiko. i tilfælde af en aktiv prisbevægelse. Afdækning giver en slags forsikringsdækning for at beskytte mod tab fra en investering. Den består typisk af at afskærme en portefølje ved hjælp af et finansielt instrument Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der udstedes enten til aktiepapirer eller til gældsinstrumenter i et børsnoteret selskab.Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. investering for at udligne risikoen for en anden investering.

Afdækningsordning

Hvilken vellykket sikringsordning medfører

Selvom afdækning ikke fuldstændigt eliminerer risici, kan den med held reducere tab. Hvis sikringen fungerer effektivt, beskyttes investorens overskud eller reduceres tab, i det mindste delvist.

Derivatafdækningsordning

Porteføljeforvaltere og andre investorer vælger undertiden at bruge finansielle instrumenter kendt som derivater til at afdække andre aktiver. Instrumenterne kan være enten betingede krav eller terminskrav. Eventualkrav inkluderer optionskontrakter og futureskontrakter.

Optionskontrakter

Optioner giver investorer ret til at købe (med call-optioner) eller sælge (med put-optioner) værdipapirer til en specificeret pris, kendt som udløserkursen. Optionskontrakter inkluderer salgsoptioner, hvor en køber spekulerer i et fald i priserne, mens optionssælgeren spekulerer i en stigning i priserne. Med købsoptioner spekulerer en køber, at priserne vil stige, mens en sælger spekulerer i, at priserne vil falde.

Futures-kontrakt

En futureskontrakt er en aftale mellem en køber og en sælger om at købe og sælge et givet aktiv på en fremtidig dato til en forudbestemt pris. Både producenter (såsom landmænd) og købere på kontantmarkedet kan afdække mod mulige prisudsving ved at købe eller sælge futureskontrakter. Ændringer i kontantmarkedsprisen skal forhåbentlig opvejes af tilsvarende ændringer i futuresprisen.

Oversigt over fremadrettede krav

Terminskrav inkluderer swaps og terminkontrakter.

Bytter

Swaps er derivatkontrakter mellem to parter til at udveksle sæt pengestrømme bestemt af usikre variabler såsom renter eller råvarepriser over en given forudbestemt tidsramme. Almindelige typer swaps inkluderer renteswaps, valutaswaps, råvareswaps og credit default swaps (CDS).

Fremadgående kontrakter

En terminkontrakt er en tilpasselig aftale, der passer til de parter, der er involveret i køb og salg af et givet aktiv. Det er normalt baseret på en fremtidig dato og pris. Fordi det er en ikke-standardiseret kontrakt, kan den foretrækkes frem for almindelige futureskontrakter. Den største fordel ved en terminskontrakt ligger i muligheden for at tilpasse den til at rumme forskellige varer, leveringsdatoer og mængder.

Eksempel på en sikringsordning

Lad os antage, at Joe ejer nogle aktier i Oil Exploration Corporation (OEC). Senest har virksomheden haft konstant vækst og markedsstabilitet. Ledelsen mener, at olieprisen vil forblive i en opadgående tendens og stadig øge værdien af ​​selskabets aktier. Dog er Joe en smule skeptisk. Han tror, ​​at olieprisen vil falde. Derfor sælger han korte olie-futures for at afdække sin investering i OEC-aktier. Skulle oliepriserne falde, vil hans futuresinvestering generere et overskud, der kan udligne mulige tab fra et fald i OEC's aktiekurs.

Diversificering i sikringsordninger

Ved afdækning ønsker nogle investorer nogle gange bare at diversificere deres porteføljer for at reducere deres samlede risikoeksponering. Generel diversificering står i kontrast til direkte afdækning, idet den normalt ikke består i at foretage specifikke investeringer for at modvirke andre specifikke investeringer. I stedet er det bare et spørgsmål om at sprede investeringer på forskellige markedssektorer eller aktiver.

Relateret læsning

Tak fordi du læste Finance's forklaring på et sikringsarrangement. Finance tilbyder uddannelse og karriereudvikling for finansfagfolk, herunder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram. For at lære mere og udvide din karriere, udforsk de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsportefølje i stedet for risikofrie aktiver.
  • Interkreditoraftale Interkreditoraftale En interkreditoraftale, der almindeligvis omtales som en interkreditorhandling, er et dokument underskrevet mellem en eller flere kreditorer, der på forhånd fastlægger, hvordan deres konkurrerende interesser løses, og hvordan man kan arbejde sammen i service til deres gensidige låntager.
  • Gældskonventioner Gældskonventioner Gældskonventioner er begrænsninger, som långivere (kreditorer, gældshavere, investorer) indgår på udlånsaftaler for at begrænse låntagers (debitors) handlinger.
  • Vejledning til CFD-handel CFD-handel CFD-handel (kontrakter for forskel) bliver stadig mere populær hos erfarne investorer, men alle kan prøve det. De fleste online handelsplatforme tilbyder kontrakter om forskellige handelsmuligheder til deres kunder. Det er en potentielt højrisikostrategi, men så længe du forstår, hvordan CFD-handel fungerer,