Top regnskabsfora - Vejledning og liste over regnskabsfora

Der er flere regnskabsfora på Internettet, der giver både studerende og fagfolk fra forskellige steder mulighed for at oprette forbindelse og nå ud til hinanden. Virksomheder drager også fordel af det voksende antal online-samfund for at finde nye kunder og engagere dem.

Online regnskabsfora er nu det foretrukne medium af revisorer fra hele verden til at stille spørgsmål, som derefter undersøges og behandles af deres jævnaldrende. I lighed med studenterfora giver regnskabsfora brugerne mulighed for at få deres forespørgsler besvaret af eksperter inden for området ud over de begrænsninger af tid, afstand og gennemførlighed, der eksisterede i førinternetalderen.

Online regnskabsfællesskaber kan opdeles i to typer: åbne samfund, der er tilgængelige for alle besøgende, og begrænsede, der kun er tilgængelige for betalte medlemmer.

top regnskabsfora

Regnskabsfora

Accountant Forums er et online samfund af kvalificerede rådgivere, lærere, fagfolk og studerende. Forummet indeholder to meget nyttige sektioner, der er dedikeret til studerende: afsnittet "Prøver og studier", der har til formål at hjælpe studerende med at rydde forskellige regnskabs- og økonomirelaterede eksamener og afsnittet "Karriere og job", der er rettet mod at hjælpe nyuddannede revisorer og finansielle konsulenter finder job. Med over 11.000 medlemmer er det i øjeblikket et af de mest aktive fora inden for regnskab og økonomi.

Another71 CPA Exam Forum

Another71 tilbyder flere værktøjer og ressourcer til håbende CPA'er, herunder CPA-eksamensnyheder, studietip og -materiale og fora. Diskussionsemner i Another71s online-community spænder fra studieplaner og vaner til gennemprøvede tip til bestået CPA-eksamen. Andre ressourcer såsom CPA-gennemgåede podcasts og videoer er også tilgængelige for brugerne.

CPAnet Forum

CPAnet henvender sig primært til CPA-eksamenskandidaten og det nye CPA-marked, der fungerer som kurationssted for rettidig information om regnskabsfaget. Det sigter mod at fungere som den primære kilde til værktøjer og ressourcer for revisorer, der ønsker at finde kvalitetsoplysninger online. CPAnet Forum er vært for adskillige diskussioner, nichefællesskaber og sociale grupper, herunder et dedikeret CPA-eksamensforum.

Proformativt regnskabsforum

Proformative er et af de største samfundsfinansieringssamfund på internettet. Den viser over to millioner medlemmer og afholder over 200 live webinars om året. I modsætning til andre fora er Proformative stærkt modereret og køres næsten som et online konsulentfirma. Regnskabssektionen i Proformative er meget aktiv og er et af de bedste steder online for at deltage i peer-to-peer-diskussioner om regnskabsrelaterede emner.

AAT-diskussionsforum

Association of Accounting Technicians (AAT) er en internationalt anerkendt professionel instans inden for regnskab / økonomi / bogføring. AAT-diskussionsforum yder peer-support til sine medlemmer, herunder studerende og AAT-licenserede fagfolk. AATs aktive samfund giver brugerne mulighed for at modtage nyheder i branchen, diskutere de nyeste tendenser, få peer support og møde andre studerende og fagfolk.

Yderligere ressourcer

Dette har været en liste over de bedste regnskabsfora. For at fortsætte med at lære og forberede dig på en karriere inden for regnskab anbefaler vi at udforske vores karrierekort og de gratis finansressourcer, der er anført nedenfor.

For yderligere oplysninger om regnskab, se følgende artikler:

  • Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bag regnskab - årsagerne til, at transaktioner rapporteres på bestemte måder. Denne guide hjælper dig med at forstå de vigtigste principper bag Financial Accounting Theory
  • Spørgsmål om regnskabssamtaler Spørgsmål om regnskabsspørgsmål Spørgsmål og svar til regnskabsinterview. Denne liste indeholder de mest almindelige interviewspørgsmål, der bruges til at ansætte til regnskabsjob. Nogle er sværere end de ser ud til i starten! Denne vejledning dækker spørgsmål om resultatopgørelse, balance, pengestrømsopgørelse, budgettering, prognoser og regnskabsprincipper
  • Regnskab for indkomstskatter Regnskab for indkomstskatter Indkomstskat og dens regnskab er et nøgleområde for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere.
  • Regnskabsmæssig afkastrate ARR - Regnskabsmæssig afkastning Regnskabsafkastssats (ARR) er den gennemsnitlige nettoindkomst, som et aktiv forventes at generere divideret med dets gennemsnitlige kapitalomkostninger, udtrykt som et årligt