Afdragssalg - Oversigt, eksempler på afbetalingsmetoden

Et afdragssalg er en finansieringsordning, hvor sælgeren tillader køberen at foretage betalinger over en længere periode. I et afdragssalg modtager køberen varerne i begyndelsen af ​​afdragsperioden og foretager betalinger over afdragsperioden. Omsætning Salg Indtægter Salgsindtægter er den indkomst, som et selskab modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. og udgifter Periodiserede udgifter Periodiserede udgifter er udgifter, der indregnes, selvom der ikke er betalt kontanter. Disse udgifter parres normalt mod indtægter via matchingsprincippet fra GAAP (Generelt accepterede regnskabsprincipper).indregnes på tidspunktet for kontantindsamling og ikke på salgstidspunktet.

Afdragssalg

Betalingssalgsmetode til indtægtsgenkendelse

Betalingssalgsmetoden til indtægtsindregning Princippet om indtægtsgenkendelse Indtægtsregistreringsprincippet dikterer processen og tidspunktet, hvormed indtægterne registreres og indregnes som en post i en virksomheds regnskab. Teoretisk er der flere tidspunkter, hvor indtægter kunne indregnes af virksomheder. definerer indtægtsføring, indtil kontanter fra salget er modtaget. Derfor er afdragssalgsmetoden en konservativ metode til indtægtsindregning, da indtægter ikke straks indregnes på salgspunktet.

Betalingssalgsmetoden anvendes kun i situationer, hvor ejerskabet ikke overføres fuldt ud på salgstidspunktet. Derudover anvendes metoden, når der er en vis usikkerhed om det beløb, der skal indsamles (det ville derfor være uhensigtsmæssigt at indregne alle indtægter på salgstidspunktet).

Journalindlæg

Journalposteringer for afdragssalg er som følger:

Afdragssalg - journalindlæg 1

Afdragssalg - journalindlæg 2

Eksempel på afdragssalgsmetode

Virksomhed A er et møbelfirma og sælger et møbel med en detailpris på $ 10.000 i slutningen af ​​januar. Omkostningerne ved møblerne til virksomheden er $ 4.000. Derfor er bruttomarginen for varen 60%.

Virksomheden indgår en aftale med kunden, hvor kunden skal betale afdrag på $ 2.500 hver måned for møblerne, indtil det fulde beløb er betalt ($ 10.000).

Eksempel 1

Eksempel 2

Journalposteringer for virksomhed A ville være som følger:

Eksempel - journalindgang 1

Eksempel - journalindgang 2

Journalposterne for slutningen af ​​marts, april og maj ville være de samme som journalposterne ovenfor.

Vigtigste takeaways

  • Et afdragssalg giver køberen mulighed for at foretage betalinger over en længere periode.
  • Indtægtsindregning indregner indtægter og omkostninger på tidspunktet for kontantindsamling og ikke på salgstidspunktet.
  • Anvendes, når ejerskabet ikke overføres fuldt ud på salgsstedet.
  • Anvendes, når der er en vis usikkerhed i indsamlingen af ​​kontanter.

Relateret læsning

Finans er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for alle, der ønsker at blive en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kredit salg Kredit salg Kredit salg henviser til et salg, hvor det skyldte beløb vil blive betalt på et senere tidspunkt. Med andre ord er kreditsalg køb foretaget af kunder, der ikke fuldt ud betaler kontant på købstidspunktet.
  • Salgs- og opkrævningscyklus Salgs- og opkrævningscyklus Salgs- og opkrævningscyklussen, også kendt som indtægter, tilgodehavender og kvitteringer (RRR), består af forskellige transaktionsklasser. Salgs- og kvitteringsklasser for transaktioner er de typiske journalposter, der debiterer tilgodehavender og kreditsalg, og debiterer kontante og kreditregnskaber
  • Handelskredit Handelskredit En handelskredit er en aftale eller forståelse mellem agenter, der beskæftiger sig med hinanden, der tillader udveksling af varer og tjenester
  • Salgs- og købsaftale Salgs- og købsaftale Salgs- og købsaftalen (SPA) repræsenterer resultatet af de vigtigste kommercielle og prisfastsatte forhandlinger. I det væsentlige angiver det de aftalte elementer i aftalen, inkluderer en række vigtige beskyttelser til alle involverede parter og giver den juridiske ramme til at gennemføre salget af en ejendom.