HP 12C-lommeregner - En klassisk finansiel anlaysis-lommeregner

HP 12C-lommeregner er en finansiel lommeregner Top 3 finansielle lommeregnere Finansielle lommeregnere er vigtige investeringer for alle, der har brug for at udføre specifikke økonomiske funktioner, som standardregnemaskiner ikke kan håndtere. Til produceret af Hewlett Packard, der bruger omvendt polsk notation Andre artikler, der dækker andre finansieringsemner lige fra Warren Buffett til hedgefondstrategier. Disse andre økonomiemner er interessant at læse. Derudover er HP 12C almindeligt kendt som guldstandarden for lommeregnere, der anvendes i bank- og finanssektoren. HP 12C blev først udgivet for tredive år siden og er meget foretrukket af bankfolk, børsmæglere og investeringsforvaltere Investment Banking Career Path Investment bank karrierevejledning - planlæg din IB karrierevej. Lær om investeringsbanklønninger, hvordan man ansættes,og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at rejse kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A). ens.

Lommeregneren udfører alle grundlæggende matematiske funktioner med tillæg af at være i stand til at beregne økonomiske formler også. HP 12C er udstyret med evnen til at beregne nettonuværdien (NPV), intern afkastrate Intern afkast (IRR) Den interne afkast (IRR) er den diskonteringsrente, der gør nettonuværdien (NPV) på et projekt nul. Med andre ord er det den forventede sammensatte årlige afkast, der optjenes på et projekt eller en investering. (IRR), ujævne pengestrømme, diskonterede pengestrømme DCF-analyse Infografik Hvordan diskonteret cash flow (DCF) virkelig fungerer. Denne DCF-analyseinfografik gennemgår de forskellige trin, der er involveret i opbygningen af ​​en DCF-model i Excel. og andre økonomiske målinger.

HP 12C-lommeregner godkendt til CFA-eksamenBilledkilde: Wikipedia

HP 12C almindelig vs platin-udgave

HP 12C kommer i to varianter: den almindelige udgave og platinudgaven. Funktionelt er de ret ens, selvom platinudgaven kommer med et par ekstra tricks i ærmet. HP har også frigivet flere modeller i begrænset udgave af HP 12C for at fejre milepæle i produktets levetid. Der er for eksempel HP 12C 25th Anniversary Edition og HP 12C 30th Anniversary Edition. Begge modeller har et begrænset oplag serienummer stemplet på bagsiden og det respektive jubilæumsudgave nummer mærket på forsiden.

I modsætning til almindelige regnemaskiner bruger HP 12C omvendt poleringsnotation, Reverse Polish Notation (RPN) Reverse Polish Notation (RPN) er en type beregningsnotation. RPN er nyttig til langformsberegninger på grund af dens effektivitet og hastighed. Finansiel eller RPN. Mens der kræves en kort indlæringskurve for at lære at betjene en RPN-regnemaskine, er fordelene ved at bruge den fænomenal, da RPN er betydeligt mere effektiv til beregninger i lang form end en standardberegner, der bruger infix-notation.

Hvad er alternativet til HP 12C?

Når man overvejer lommeregnere til økonomisk analyse, er den eneste anden mulighed Texas Instrument BAII Plus, også kendt som TI BA II Plus. Denne lommeregner bruger ikke RPN. I stedet bruger den den traditionelle algebraiske - infix - notation, der er fælles for de fleste regnemaskiner. Det er i stand til at udføre de samme økonomiske beregninger som 12C, men ikke så effektivt.

At vælge mellem de to er stort set et spørgsmål om personlig præference. TI BA II Plus vil føles mere som at bruge en almindelig lommeregner, da de har en lignende form og fungerer på samme måde. 12C er i stedet bredere end den er høj. Derudover er RPN-beregningerne vanskeligere at lære i starten, men de er ret intuitive, når du først har taget fat på det.

Hvad er RPN?

I omvendt polsk notation Andre artikler, der dækker andre finansieringsemner lige fra Warren Buffett til hedgefondstrategier. Disse andre økonomiemner er en interessant læsning (RPN), operatøren i en beregning kommer efter tallene. For eksempel for at beregne 3 x 4 i en almindelig algebraisk regnemaskine er knapperne, der skal trykkes på, 3 [X] 4 [LIGE]. I modsætning hertil er knapperne til at trykke på en RPN-regnemaskine 3 [ENTER] 4 [X]. Ved at trykke på X kører multiplikationsfunktionen på de to foregående tal. Fordelene ved RPN ses ikke altid let i mindre beregninger, men de bliver mere tydelige, når man håndterer længere beregninger.

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til HP 12C-lommeregner. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere, tjek Finance's yderligere ressourcer:

  • RPN-beregninger Andre artikler, der dækker andre finansieringsemner lige fra Warren Buffett til hedgefondstrategier. Disse andre økonomiske emner er en interessant læsning
  • Top finansbetegnelser Top finanscertificeringer Liste over de bedste finanscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA
  • Er en MBA det værd? Er en MBA det værd? Hvis du overvejer at gå på handelshøjskole, spørger du måske, er en MBA det værd ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det afhænger". Bortset fra arbejdsbyrden ved at lave en MBA er der næsten ingen grund til ikke at lave en MBA, hvis din chef betaler for det. De kan bruge det som gearing mod dig og låse dig inde, men ROI er utroligt, hvis det er gratis (selvfølgelig).
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere