Key Man-klausul - Forståelse af, hvordan Key Man-klausulen fungerer

En nøglemandsklausul er en kontraktlig klausul, der forbyder et investeringsselskab Investment Banking Jobbeskrivelse Denne Investment Banking Jobbeskrivelse skitserer de vigtigste færdigheder, uddannelse og erhvervserfaring, der kræves for at blive IB-analytiker eller tilknyttet eller fondschef Karrierevejledning til private equity-job karrierevejledning til private equity-job giver alle de oplysninger, du har brug for at vide - stillinger, løn, titler, kvalifikationer, progression og meget mere. Private equity-firmaer er investeringsadministrationsselskaber, der erhverver private virksomheder ved at samle kapital til rådighed fra enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI) og institutionelle investorer. fra at foretage nye investeringer, hvis en eller flere nøglepersoner ikke er tilgængelige for at afsætte den nødvendige tid til investeringen. En nøglemand er en vigtig medarbejder eller leder, der er kritisk for driften af ​​virksomheden,og hvis død, fravær eller handicap kan have en væsentlig negativ indvirkning på en virksomheds drift. Nøglepersoner besidder færdigheder, viden, ledelsesevner og erfaring, der anses for at være af afgørende betydning for virksomhedens fortsatte succes.

Nøgle mand klausul

Nogle virksomheder, såsom private equity-virksomheder Top 10 Private Equity Firms Hvem er de top 10 private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital. , gensidige fonde og andre institutionelle finansforvaltere beviser en betydelig afhængighed af bestemte ledere. Hvis en eller flere af de navngivne ledere dør, holder op, bruger for meget tid på et andet job eller på anden måde er utilgængelig, sætter nøglemandsklausulen investering på hold. Virksomheden kan ikke foretage nye investeringer, før der findes en passende erstatning. I små virksomheder kan udgangen af ​​en nøgleperson - for eksempel en hedgefondforvalter - faktisk betyde, at investeringsselskabet skal ende,afhængigt af hvor kritisk personen var for forretningsdriften.

Betydningen af ​​nøglemandsbestemmelsen

Klausulen om nøglemænd er almindelig i investeringsselskaber Buy-Side Institutionelle aktivforvaltere, kendt som Buy Side, tilbyder en bred vifte af job, herunder private equity, porteføljestyring, forskning. Lær om jobbet, der håndterer millioner af dollars af andres penge. Inden investorer overdrages til sådanne store fonde, vil investorer være sikre på, at de investerer klogt og med et selskab, der er i drift. Store investeringsselskaber ansætter ofte nogle få vigtige beslutningstagere, og en eller disse nøglepersoner kan trække sig ud eller fravær, kan sætte investorernes penge i fare. En klausul om nøglemænd hjælper med at forsikre investorer om, at der ikke sker store ændringer i virksomhedens tilgang uden tilstedeværelse og input fra en god forvalter for deres penge.

En nøglemandsklausul fungerer som en form for garanti, som virksomheden giver over for investorerne, og forsikrer dem om, at kun de mest kvalificerede og seniorledere håndterer vigtige beslutninger. Da investeringer kan forblive på plads i flere år, vil nøglemanden have til opgave at tage kritiske beslutninger i løbet af investeringsperioden for at sikre det højest mulige afkast. En af investorernes bekymringer er, hvad der sker, hvis en nøgleperson, der fører tilsyn med deres investeringer, går ud af fonden eller ophører med at være involveret i forvaltningen af ​​fonden. I store investeringsselskaber hjælper en nøgle mand klausul virksomheden med hurtigt at yde en effektiv erstatning for topledere, når det er nødvendigt.

En virksomhed kan også købe nøglemandsforsikring. Nøglemandsforsikring kompenserer virksomheden for potentielle økonomiske tab som følge af langvarig fravær eller død for en øverste beslutningstager. Forsikringen skadesløsholder virksomheden mod faktiske tab, men giver et fast monetært beløb, der er specificeret i forsikringspolicen, for at lette forretningskontinuiteten. Forsikringskompensationen hjælper med at kompensere for mistede indtægter fra forsinkelser eller annullering af forretningsprojekter, som nøglepersonen var ansvarlig for, fra mistet salg og fra tab af specialiserede færdigheder. Kompensationen hjælper også med at finansiere rekruttering og uddannelse af en afløser og betalende midlertidigt personale.

Sådan implementeres en nøglemandsbestemmelse

Selvom det ikke er et krav for virksomhederne at vedtage en nøglemansbestemmelse, bliver det en almindelig tendens blandt virksomheder, der ønsker at beskytte sig mod vigtige ledere. Ikke alene beskytter klausulen virksomhedens interesser, men den er også beroligende for virksomhedens investorer.

Opret en nøglemandsbestemmelse

Det første trin i oprettelsen af ​​en KM-klausul er at identificere alle de vigtige beslutningstagere, der er i centrum for forretningsdriften, og hvis exit kan resultere i betydelige tab for virksomheden. Virksomhedsejeren kan indsætte en nøglemansbestemmelse i kontrakterne for alle nøglepersoner i organisationen.

Nøglepersoner kan omfatte salgsdirektører, ledere af produktudvikling, driftsledere, investeringsforvaltere og andre topledere.

Opret en udskiftningsplan

En erstatningsplan skitserer de skridt, virksomheden vil tage, hvis en nøgleperson dør, fratræder, fyres eller er fraværende i en længere periode. Den fastlægger også tidslinjerne for rekruttering og træning af en erstatning for at fortsætte den tidligere leders arbejde. For store virksomheder vil planen diktere, hvem der tager ansvaret i en fungerende kapacitet, indtil en permanent erstatning er fundet.

Key Man forsikring

Et firma kan tage skridt til at forsikre nøglemedarbejdere om at dæmpe virksomheden mod deres uventede afgang. Forsikringen kompenserer virksomheden for potentielle tab, der kan skyldes tabet af nøglepersonen.

Relaterede målinger

Tak, fordi du læste Finance's forklaring på en nøglemandsklausul. For at fortsætte med at udvide din viden om forretning og investering skal du tjekke følgende finansressourcer:

  • Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen
  • Bureaukrati Bureaukrati Systemet til at opretholde ensartet autoritet inden for og på tværs af institutioner er kendt som bureaukrati. Bureaukrati betyder i det væsentlige at regere ved kontoret.
  • Big Four Accounting-løn Big Four Accounting-løn Studerende drømmer om at arbejde hos et af de bedste regnskabsfirmaer og modtage en Big Four-regnskabsløn. Generelt er kompensationstal inden for de store fire næsten identiske med kun få mindre forskelle. Nogle gennemsnitstal vises nedenfor for lønninger i USA (i USD).
  • Karriereoversigt