Topbanker i Kuwait - Oversigt og guide til Top 10 banker i Kuwait

I øjeblikket er der 11 lokale banker i Kuwait. Kuwait Central Bank fører tilsyn med bankerne i landet, opretholder stabiliteten i Kuwaiti Dinar og fungerer som bankmand og finansiel rådgiver for regeringen.

Ifølge Moody's er Kuwaits banksystem stabilt på grund af kreditvurderingsbureauets opfattelse af, at regeringsfinansierede projekter fortsat vil drive økonomisk vækst og derefter øge bankernes forretning.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed i Kuwait, er denne liste over de bedste banker i Kuwait en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores lister over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Banker i Kuwait

De øverste banker i Kuwait er:

National Bank of Kuwait

National Bank of Kuwait blev grundlagt i 1952 og var den første lokale bank og det første aktieselskab i Kuwait og i hele Persiske Golfregion. Banken opererer gennem segmenterne Forbruger- og Privatbank, Corporate Banking, Investment Banking og Asset Management, Islamic Banking, Group Center og International. Det har hovedkontor i Kuwait City.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på US $ 77 mia. Og en nettofortjeneste på US $ 976 mio.

Kuwait Finanshus

Kuwait Finance House blev grundlagt i 2002 og er et helejet datterselskab af Kuwait Finance House-Kuwait. Det leverer detailbank- og finansieringstjenester, treasury, corporate banking, investeringsportefølje og kapitalmarkedsprodukter.

Banken beskæftiger 9.000 medarbejdere i sine 500 filialer. Det er til stede i Bahrain, Malaysia, Saudi-Arabien og Tyrkiet. I 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 54 mia. Dollars, og nettoresultatet nåede 625 millioner dollars.

Burgan Bank

Burgan Bank blev grundlagt i 1975 og leverer banktjenester i Kuwait. Banken opererer gennem følgende segmenter: Corporate Banking, Private Banking, Retail Banking, Treasury, Investment Banking og andre. Det er et datterselskab af Kuwait Projects Company Holding KSC og er baseret i Safat.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 24 milliarder dollars og en nettovinst på 221 millioner dollars.

Golfbanken

Etableret i 1960 Gulf Bank er en af ​​de førende banker i Kuwait. Hovedkvarteret i Safat administrerer det et netværk af 56 filialer over hele landet. Det leverer tjenester til individuelle, erhvervskunder og institutionelle kunder. Det opererer gennem segmenterne Commercial Banking, Treasury og Investments. Det beskæftiger omkring 1500 medarbejdere.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver i banker 18 milliarder dollars og nettoresultatet 143 millioner dollars.

Commercial Bank of Kuwait

Commercial Bank of Kuwait opstod i 1960 og er den næstældste af bankerne i Kuwait. Det leverer kommercielle banktjenester, herunder indskud, lån og kreditkort. Hovedkvarteret i Safat opererer banken gennem forretnings- og detailbank- og Treasury- og investeringsbankområder.

I 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 13 mia. Dollars, og nettoresultatet nåede 153 millioner dollars.

Al Ali Bank

Al Ali Bank blev grundlagt i 1967 og har hovedkontor i Kuwait City. Banken leverer virksomheds-, detail- og internationale banktjenester. Det driver 31 filialer i Kuwait, 2 filialer i De Forenede Arabiske Emirater (Abu Dhabi og Dubai) og 39 filialer i Egypten.

Fra 2016 var bankens samlede aktiver 12 mia. $ Og nettooverskuddet 153 mio.

Boubyan Bank

Boubyan Bank blev grundlagt i 2004 og er et datterselskab af National Bank of Kuwait KSCP. Banken leverer forskellige bankprodukter og -tjenester i Mellemøsten, Nordafrika, Nordamerika, Europa og Asien. Det tilbyder også Takaful forsikringsprodukter. Det opererer gennem fire segmenter: Forbrugerbank, Corporate Banking, Investment Banking og Treasury. Hovedkvarteret i Safat administrerer 30 afdelinger i Kuwait.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på US $ 10,3 mia. Og en nettoresultat på USD 115 mio.

Industrial Bank of Kuwait

Industrial Bank of Kuwait blev grundlagt i 1973 og har hovedkontor i Al-Sharq. Banken yder konventionelle og islamiske lån og kreditfaciliteter til den industrielle sektor, konventionelle og islamiske kapitalforvaltningstjenester, herunder portefølje- og fondsforvaltning, og konventionelle og islamiske direkte investeringer i forskellige sektorer. Det beskæftiger omkring 221 personer.

I 2016 udgjorde bankens samlede aktiver USD 2,0 mia., Og nettoresultatet nåede US $ 30 mio.

Al Ahli United Bank

Al Ahli Bank blev dannet i 2000. Banken leverer produkter og tjenester til detailhandel, kommerciel, islamisk, investering og privat bankvirksomhed. Det tilbyder også global fondsforvaltning og livsforsikringstjenester. Virksomheden opererer gennem fire segmenter: Retail Banking, Corporate Banking, Treasury and Investments og Private Banking.

Banken administrerer 110 filialer, heraf 22 i Bahrain, 38 i Kuwait, 37 i Egypten, 11 i Irak og 1 filial i Storbritannien. Det fører også tilsyn med 20 filialer i sultanatet Oman og 11 filialer i Libyen gennem dets administrerede medarbejdere.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 107,8 milliarder dollars og nettoresultatet 14,26 milliarder dollar.

Kuwait International Bank

Kuwait International Bank blev grundlagt i 1973 og er en islamisk bank. Banken leverer adskillige banktjenester, herunder indbetaling, finansieringstransaktioner, direkte investeringer og kreditkort. Det opererer gennem forskellige segmenter: Kommerciel og international, Retail, Treasury, Fund Management og Institutional Banking, Investment Management og andre. Det administrerer 26 filialer i hele Kuwait.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 6,1 mia. Dollars og en nettovinst på 60 mio.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Kuwait. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Sverige Topbanker i Sverige Der er mere end 100 banker i Sverige. De fire største banker i Sverige tegner sig for mere end 80% af branchens samlede aktiver. Det svenske banksystem består af fire kategorier. De er: Kommercielle banker, Udenlandske banker, Sparebanker, Kooperative banker. Ifølge Moody's er udsigterne for Sveriges bankvirksomhed
  • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere