Risk Advisory Praktik - Vejledning til praktikanter i Risk Advisory Services

Risk Advisory Services er beregnet til at hjælpe en virksomhed eller organisation med at forstå de risici, den står over for, og minimere sådanne risici. En risikorådgivningspraktik giver en person mulighed for at deltage i risikorådgivningstjenester, som udgør en stor del af de tjenester, der leveres af store revisionsfirmaer såsom EY, KPMG, Deloitte og PWC Big 4 rådgivningsfirmaer De 4 største rådgivningsfirmaer er de vigtigste aktører i den offentlige regnskabsbranche. De fire store rådgivningsfirmaer er KMPG, Deloitte, PwC og EY. De tilbyder en bred vifte af tjenester såsom regnskab, ledelsesrådgivning, beskatning, risikovurdering og revision. Lær om de fire store tjenester og deres.

Overvej følgende forenklede eksempel. John er en ekspert tømrer, der ønsker at åbne en virksomhed, der vil fremstille og sælge træmøbler. For at gøre det skal John oprette en lille fabrik og ansætte et dusin arbejdere. I henhold til myndighedernes forskrifter skal fabrikken have visse sikkerhedsfunktioner såsom store industrielle blæsere og et bestemt antal brandudslip. Hvis fabrikken ikke opfylder disse krav, kan regeringen lukke virksomheden. Derudover skal John give sine arbejdere en sundhedsforsikring.

John skal også føre regnskaber Reviderede regnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres regnskaber revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede årsregnskaber hjælper beslutningstagere til hans forretning i henhold til regeringens regnskabsregler og -regler. På samme måde findes der et stort antal regler, som John skal overholde for at drive sin virksomhed, som han, kun tømrer, ikke kender. John beslutter sig derefter for at ansætte Mark, der leverer risikorådgivning til tømrere. Mark er ekspert i de regler og forskrifter, der styrer træbearbejdningsindustrien. Dette er i det væsentlige, hvad Risk Advisory Services er.

Risikorådgivende praktikophold

Hvad man kan forvente af en risikovurderende praktikplads

I det 21. århundrede står en virksomhed eller organisation over for alle mulige risici. Disse inkluderer, men er ikke begrænset til, operationel risiko, regulatorisk risiko, strategisk risiko og cyberrisiko.

  • Operationel risiko henviser til risici forbundet med medarbejderadfærd, forretningsprocesser og overordnet operationel struktur.
  • Regulatory Risk refererer til risici forbundet med at opfylde og overholde statslige regler.
  • Strategisk risiko henviser til risici, som organisationen påtager sig i forbindelse med implementeringen af ​​dens forretningsstrategier.
  • Cyberrisiko er et moderne fænomen født i det 20. århundrede og henviser til risici forbundet med cyberrelaterede trusler.

Afhængigt af praktikantens interesser og baggrund kan han eller hun derfor tildeles en af ​​disse afdelinger. For eksempel kan en praktikant med en baggrund inden for datalogi tildeles Cyber ​​Risk-divisionen inden for en Risk Advisory Consultancy. I visse tilfælde kan en praktikant også tildeles en bestemt klient. For eksempel kan en praktikant, der tidligere har arbejdet i en fastfood-restaurant, have masser af erfaring med at håndtere specifikke risici forbundet med en sådan forretning. I dette tilfælde kan praktikanten blive tildelt en fastfood-forretningsklient.

Sporing af overholdelse

En risikovejledende praktikophold kan involvere praktikanten vedligeholdelse og drift, i en vis egenskab, af en compliance-spores database for en virksomhed. Databasen viser alle de risici, som en virksomhed står over for, og skal opdateres regelmæssigt.

Korrekt drift af en compliance tracker kræver regelmæssige møder og briefinger, ikke kun med klienten, men også med de andre risikostyrere og seniorrisikostyringsfagfolk i firmaet.

Et eksempel på en risikovurderende praktikophold

Jeg har praktiseret i risikorådgivningsafdelingen hos Ernst & Young om sommeren før mit sidste år på college. Jeg fik til opgave at forstå og spore de lovgivningsmæssige risici, som en producent af industrielle kemikalier står over for. Som en del af praktikopholdet arbejdede jeg i et seks personers team, der alle rapporterede til en teamleder, som igen var ansvarlig over for en af ​​firmaets partnere. Risikovejledende praktik involverede besøg på fabrikken hver uge og daglige telefonopkald med en regeringsafdeling for at søge afklaring vedrørende nogle regler. Efter at vi havde udviklet en database for sporing af compliance, var vi nødt til at deltage i et afsluttende møde med klienten for at give en komplet præsentation om dens struktur og funktion. Det var en ret udfordrende praktikplads, men en fuld af læringsoplevelser. Til sidst,Jeg blev overrasket over, hvor meget jeg lærte om fremstilling af industrielle kemikalier.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's guide til en risikovurderende praktikophold. For at fremme din økonomiske uddannelse yderligere, se følgende ressourcer:

  • Checkliste til due diligence
  • Definition af risikoafvigelse Definition af risikoafvigelse En person, der er risikovillig, har karakteristikken eller træk ved at foretrække at undgå tab frem for at opnå gevinst. Denne egenskab er normalt knyttet til investorer eller markedsdeltagere, der foretrækker investeringer med lavere afkast og relativt kendte risici frem for investeringer med potentielt højere afkast, men også med højere usikkerhed og større risiko.
  • Due diligence i projektfinansiering Due Diligence i projektfinansiering Due diligence i projektfinansiering involverer styring og gennemgang af aspekterne i forbindelse med en aftale. Korrekt due diligence sikrer ingen overraskelser med hensyn til en finansiel transaktion. Processen indebærer en omfattende gennemgang af transaktionen og udarbejdelse af en kreditvurderingsnota.
  • Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsbeholdning i stedet for risikofrie aktiver.