Fusioner og inkvisitioner (M&I) - ressourcer til investeringsbank

Fusioner og inkvisitioner (M&I) er et websted dedikeret til at hjælpe håbefulde fagfolk med at komme ind i investeringsbankjob Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, skatkammer, FP&A, virksomhedsfinansiering, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andre og andre områder inden for finansiering, såsom private equity, hedgefonde, virksomhedsudvikling. frasalg og kapitalindsamling internt for et selskab. Virksomhedsudvikling ("corp dev") er ansvarlig for udførelse af fusioner, opkøb, frasalg og kapitalindsamling internt for et selskab.Udforsk karrierevejen. , aktieforskning Aktieforskningsoversigt Fagfolk inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesseret i. Aktieundersøgelsesafdelingen er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder. Denne oversigtsguide for egenkapital osv. Webstedet kan være en værdifuld ressource for alle, der ønsker at få viden om en bred vifte af økonomiske modellerings-, værdiansættelses- og Excel-emner.Denne oversigtsguide for egenkapital osv. Webstedet kan være en værdifuld ressource for alle, der ønsker at få viden om en bred vifte af økonomiske modellerings-, værdiansættelses- og Excel-emner.Denne oversigtsguide for egenkapital osv. Webstedet kan være en værdifuld ressource for alle, der ønsker at få viden om en bred vifte af økonomiske modellerings-, værdiansættelses- og Excel-emner.

Økonomi tror på at levere så mange nyttige ressourcer til studerende som muligt, og M & I-webstedet bør bestemt være alles liste!

fusioner og inkvisition (M&I) websted

Hvordan hjælper hjemmesiden håbende fagfolk?

Webstedet Fusioner og inkvisitioner tilbyder brugerne en bred vifte af ressourcer, der er designet til at hjælpe folk med at bryde ind i branchen eller komme op ad stigen, hvis de allerede er i branchen.

Ressourcekategorier inkluderer:

  • Artikler
  • Videoer
  • Coaching
  • Kurser - via Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Vores studerende spørger ofte, før de tilmelder sig, hvordan er økonomi anderledes end Breaking into Wall Street til online økonomisk modelleringstræning. Sammenlign Finance vs BIWS

M&I artikler og skrivestil

Artiklerne og blogindlæggene på M&I har en unik stil for dem og er ret behagelige at læse. Indlæggene kan være et godt supplement til det indhold, du finder på Finance, og mange af artiklerne er skrevet med meget personlig indsigt og læses som en samtale.

Disse artikler kan understøtte de begreber, som studerende lærer gennem Finance kurser om finansiel modellering, regnskab, Excel og andre områder inden for økonomi.

Økonomisk modellering

At være god til økonomisk modellering kræver en masse øvelse. Af denne grund kan det være en god ide at lære fra flere forskellige kilder, så du ser forskellige stilarter og tilgange til at opbygge modeller og udføre analyser i Excel.

Finanskurser er designet til at stå alene, men hvis du leder efter yderligere økonomisk modelleringspraksis, kan M&I være et godt sted at se.

fusioner og overtagelsesmodel

Souce: Finance's M & A-modelleringsskabelon.

Yderligere ressourcer

Finance's mission er at hjælpe dig med at fremme din karriere og blive en finansanalytiker i verdensklasse. Med dette mål i tankerne, og ud over at tjekke M&I, vil disse ekstra finansressourcer hjælpe dig undervejs:

  • Best practices for finansiel modellering Best Practices for økonomisk modellering Denne artikel er til at give læsere information om bedste praksis for økonomisk modellering og en let at følge, trin-for-trin guide til opbygning af en finansiel model.
  • Typer af økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
  • Sådan bliver du en stor analytiker Analyst Trifecta eBook Finance's Analyst Trifecta eBook er GRATIS og tilgængelig for alle til download som pdf. Lær om Analytics, præsentation og soft skills. Lær brancheførende bedste praksis for at skille sig ud fra mængden og blive en finansanalytiker i verdensklasse, 141 sider.
  • Gratis Excel-kursus