Ikke-refunderbar skattekredit - Oversigt, hvordan det fungerer, eksempel

En ikke-refunderbar skattegodtgørelse er en kredit, der anvendes på skatter, der skal betales, og som kun reducerer skatteydernes forpligtelse til et minimum på nul. Med andre ord kan den ikke gå under nul og kan ikke refunderes til skatteyderen. Ethvert beløb under nul for skattegodtgørelsen fortabes automatisk af skatteyderen.

Ikke-refunderbar skattekredit

Det er i modsætning til refunderbare skattefradrag. Refunderbare kreditter refunderes til skatteyderne, selvom deres skattepligt er under nul. De er gunstige for skatteydere, da de faktisk kan refunderes kontant.

Skattefradrag klassificeres baseret på skatteregler som enten refunderes eller ikke refunderes. Generelt afviger skattefradragene fra år til år og mellem forskellige skatteregulatorer. Sådan bruges IRS.gov-webstedet IRS.gov er det officielle websted for Internal Revenue Service (IRS), USAs skatteopkrævningsbureau. Hjemmesiden bruges af virksomheder og.

Forklarede skattekreditter

En skattegodtgørelse er et beløb, som skatteydere er i stand til at trække fra deres skattepligt. Skatteforpligtelser er penge, der skyldes regeringen. Skattefradrag er forskellige end skattefradrag. Skattefradrag reducerer det rapporterede skattepligtige indkomst dog anvendes skattefradrag bagefter for at reducere det faktiske skyldige skat.

Skattefradrag kan anvendes på skattepligtig indkomst for både enkeltpersoner og virksomheder af forskellige årsager relateret til placeringer, klassifikationer eller brancher.

Skattefradrag kan bruges til at tilskynde forbrugerne til at opføre sig på en bestemt måde. For eksempel regeringer, der leverer skattefradrag for elbiler (EV) til dem, der køber EV'er. Det tilskynder forbrugerne til at købe elbiler, der er kulstofneutrale og bedre for det generelle miljø.

Skattefradrag kan også bruges til at omfordele formue og give skattelettelser til lavindkomst eller på anden måde dårligt stillede personer.

Almindelige eksempler på skattefradrag i USA er som følger:

  • Optjent indkomstskatkredit - For medarbejdere
  • Børne- og afhængig plejekredit - For dem, der tager sig af en afhængig
  • American Opportunity Tax Credit American Opportunity Tax Credit (AOTC) American Opportunity Tax Credit (AOTC) er en skattegodtgørelse, der giver studerende eller deres forældre mulighed for at reducere deres college-uddannelsesudgifter - For studerende, der forfølger højere uddannelse
  • Lifetime Learning Credit - Til uddannelsesudgifter og jobtræning
  • Avanceret premium skattekredit - For at hjælpe lavtlønnede med at have sygesikring
  • Savers Credit - For lavindkomstmodtagere, der bidrager til pensionsplaner
  • Adoptionskredit - For forældre, der adopterer et barn
  • Børneskatkredit - For dem, der tager sig af et barn
  • Kredit for ældre eller handicappede - For dem over 65 eller er permanent handicappede

Der er yderligere skattefradrag i andre jurisdiktioner, der ligner dem, der er nævnt ovenfor.

Skattefradrag er generelt bedre end fradrag for skatteyderne, da de reducerer skatteforpligtelsen direkte, mens fradrag reducerer skattepligtig og fratrækkes baseret på skatteyderens skatteklasse.

Praktisk eksempel

For eksempel vil et skattefradrag på $ 1.000,00 ved en marginal skatteprocent på 25% resultere i skattebesparelser på kun $ 250,00 ($ 1.000 x 25%). Mens en skattefradrag på $ 1.000 ville resultere i skattebesparelser på $ 1.000 direkte.

Ikke-refunderbare skattefradrag forklaret

Ikke-refunderbare skattefradrag reducerer direkte skatteforpligtelser Udskudt skatteforpligtelse / aktiv En udskudt skatteforpligtelse eller aktiv opstår, når der er midlertidige forskelle mellem bogført skat og faktisk indkomstskat. Der er adskillige typer af transaktioner, der kan skabe midlertidige forskelle mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst og dermed skabe udskudte skatteaktiver eller -forpligtelser, men kun op til grænsen på $ 0. Eventuelle andre yderligere skattefradrag går tabt. Ikke-refunderbare skattefradrag er normalt kun gyldige i rapporteringsåret og kan ikke overføres til andre år. Det er på bekostning af lavtlønnede, der mister deres skattefradrag og ikke kan realisere dem i andre år.

Hvordan fungerer ikke-refunderbare skattekreditter?

Regeringen bruger skattefradrag til at give visse skattelettelser og reducere skatteydernes ansvar. For det første beregnes nettoindkomst før indtægt eller lønindkomst ved at tilføje alle indtægtskilder, som en person tjener i et skatteår.

Derefter anvendes fradrag på arbejdsindkomst for at nå frem til den skattepligtige indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til enhver persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst bruges som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode. figur. Efter fradragene er skattefradragene den sidste ting, der anvendes på den skattepligtige indkomst for at nå frem til den faktiske skyldige skat.

Praktisk eksempel

En person modtager $ 50.000 i beskæftigelsesindkomst og $ 10.000 i anden indkomst fra en lejeejendom. Den enkelte har ret til skattefradrag på $ 5.000 og ikke-refunderbare skattefradrag på $ 5.000. De er også underlagt en marginal skatteprocent på 25%. Hvad er deres skattepligtige indkomst?

Skattepligtig indkomst
Beskæftigelsesindkomst$ 50.000
Lejeindtægt$ 10.000
Optjent indkomst$ 60.000
Mindre: Fradrag
Fradrag$ (5.000)
Marginal skatteprocentx 25%($ 1.250)
Skattepligtig indkomst$ 58.750

Hvad skal deres skat nu betales?

Skat, der skal betales
Skattepligtig indkomst$ 58.750
Mindre: Skattekreditter$ (5.000)
Skat, der skal betales$ 53.750

Antag nu, at i stedet for at den ikke-refunderbare skattegodtgørelse er $ 5.000, hvad nu hvis det var $ 60.000 i stedet? Hvad er den skat, der skal betales?

Skat, der skal betales
Skattepligtig indkomst $ 58.750
Mindre: Skattekreditter$ (58.750) *
Skat, der skal betales$ 0
* Kan kun reducere skat, der skal betales til 0

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • American Opportunity Tax Credit (AOTC) American Opportunity Tax Credit (AOTC) American Opportunity Tax Credit (AOTC) er en skattefradrag, der giver studerende eller deres forældre mulighed for at reducere deres universitetsuddannelsesudgifter
  • FUTA Skat Andre artikler, der dækker andre finansieringsemner lige fra Warren Buffett til hedgefondstrategier. Disse andre økonomiske emner er en interessant læsning
  • Nanny Tax Nanny Tax Nanny skat er en kombination af lønskat, der tilbageholdes fra en husstands medarbejder. Mere specifikt enhver, der betaler en husstandsmedarbejder mere
  • Skema A Skema A Skema A er en form for indkomstskat, der bruges i USA til at erklære specificerede fradrag. Den er vedlagt formular 1040 for skatteydere, der betaler årlig indkomstskat. Skatteyderne kan vælge at kræve enten et standardfradrag for selvangivelse eller specificere deres kvalificerede fradrag linje for linje.