Administrative udgifter - Oversigt, typer, roller i budgettering og investering

Administrationsomkostninger henviser til de omkostninger, en virksomhed eller organisation afholder, der inkluderer, men ikke er begrænset til, lønninger og fordele Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de gøre for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilken af ​​de administrative medarbejdere i virksomheden eller organisationen samt husleje og ledelsesudligning.

Administrative udgifterKilde: Amazon.com

I forbindelse med regnskab kan administrative udgifter betragtes som en indirekte udgift, fordi de ikke er direkte relateret til fremstillingen af ​​et produkt, såsom en ingeniør eller en samlebåndsarbejder.

Forståelse for administrative udgifter

Administrationsomkostninger kan findes i resultatopgørelsen Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. for den periode, hvor de fandt sted de vises dog ikke i den periode, for hvilken de blev betalt. Efterhånden som en virksomhed skaleres og vokser, ligesom i tilfælde af en teknisk opstart, har de administrative udgifter tendens til at forblive stabile og proportionale, mens frontlinjearbejdere og ingeniører har en tendens til at blive større, f.eks.når der er en stigning i produktionen eller et skub til at udvikle et nyt revolutionerende stykke software / hardware.

Nedenfor er en mere omfattende liste over forskellige typer administrative udgifter, og hvilke typer udgifter der falder inden for en anden kategori:

1. Administrative udgifter

 • Ledelsesteam
 • IT-team
 • Executive kompensation
 • Leje af udstyr og bygninger

2. Ikke-administrative udgifter

 • Producenter
 • Udviklere
 • Ingeniører
 • Salgsteam

Administrative udgifter i praksis

Hvis du er en mindre virksomhedsejer eller forsøger at starte en opstart, er det afgørende i budgettering og prognoser at forstå, hvorfor drifts-, administrations- og salgsudgifter ofte adskilles. At forstå, hvor dine udgifter vil vokse, og hvor de vil forblive stagnerende, hjælper dig med at allokere kapital og vokse virksomheden.

Det kan også hjælpe eksisterende og potentielle investorer med at se, hvordan du administrerer kapital, og at du som en klog virksomhedsejer / iværksætter ved, hvordan man korrekt skalerer og tildeler ressourcer.

Forståelse af administrative udgifter som investor

Som en investor, der ønsker at øge deres besparelser, kan forståelse af en virksomheds administrative udgifter hjælpe dig med bedre at kontekstualisere omkostningerne ved solgte varer Omkostninger ved solgte varer (COGS) Omkostninger ved solgte varer (COGS) måler de "direkte omkostninger", der afholdes i produktionen af ​​enhver varer eller tjenester. Det inkluderer materielle omkostninger, direkte arbejdsomkostninger og direkte fabriksomkostninger og er direkte proportional med omsætningen. Når indtægterne stiger, kræves der flere ressourcer til at producere varerne eller tjenesten. COGS er ofte. Det kan hjælpe dig med at vide, hvor stor en del af deres kapital et firma bruger på sådanne udgifter i forhold til deres andre omkostninger såvel som til deres relative likviditetsposition.

Det er vigtigt at bedre forstå og kvalificere en potentiel investering og fastslå, om en virksomheds drift er bæredygtig eller på vej mod økonomisk nød. ROI er kritisk for enhver investor, og det at vide, hvordan en virksomhed fordeler deres administrative udgifter, er en afgørende facet ved at være en succesrig og klog investor.

Roll i revision

Hvis din virksomhed med succes har anvendt et regnskabsinformationssystem Accounting Information System (AIS) Et regnskabsinformationssystem (AIS) henviser til værktøjer og systemer designet til indsamling og visning af regnskabsoplysninger, så regnskabsførere og og i øjeblikket gennemgår en revision, er det muligt, at revisorerne kan bruge de administrative udgifter til at spore tildelingen af ​​kapital og betalinger til ledelse og ledelse. Det kan gøres af et utal af grunde, herunder blot en rutinemæssig randomiseret revision.

At sætte det i en kontekst: Building Compliance

En vellykket implementering af et regnskabsinformationssystem kan give en virksomhed bedre mulighed for at spore, undersøge og give gennemsigtighed over for sine administrative udgifter. Det giver mulighed for større tillid og overholdelse og vil øge investorers og offentlighedens tillid.

En velkategoriseret resultatopgørelse, der inkluderer administrationsomkostninger, er en central facet for enhver virksomhed at opbygge en kultur af overholdelse, der afspejler indad og for den investerende offentlighed som helhed.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

 • Faste og variable omkostninger Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige
 • Forensic Audit Guide Forensic Audit Guide En Forensic Audit er en detaljeret revision af en virksomheds optegnelser, der skal bruges i en domstol i en retssag. Revisorer, advokater og økonomiprofessionelle er alle involveret. I en sådan revision vil de lede efter korruption, interessekonflikter, bestikkelse, afpresning, misbrug af aktiver, økonomisk svindel
 • Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter Vi diskuterer de forskellige metoder til fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter. Fremskrivning af resultatopgørelseslinjeposter begynder med salgsindtægter og derefter omkostninger
 • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.