Justering af poster - Vejledning til justering af journalindgange, eksempler

Justering af poster er påkrævet ved udgangen af ​​hver regnskabsperiode for at tilpasse indtægter og udgifter til den “rigtige” periode i overensstemmelse med matchingsprincippet Matchingsprincip Matchingsprincippet er et regnskabskoncept, der dikterer, at virksomheder rapporterer omkostninger på samme tid som de indtægter, de er relateret til. Indtægter og omkostninger matches i resultatopgørelsen i en periode (f.eks. Et år, et kvartal eller en måned). Eksempel på matchningsprincippet i regnskab. Generelt er der to typer justering af journalposter: periodiseringer og udsættelser. Justering af poster forekommer normalt før årsregnskaber Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudsagn frigives kompliceret.

De to hovedkategorier, hvor der opstår justeringer, er:

  • Periodeafgrænsning : Indtægter eller afholdte udgifter, der ikke tidligere er registreret
  • Udskud : Modtagelse af aktiver Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer kortfristede, langfristede, fysiske, immaterielle, driftsmæssige og ikke-operationelle. Korrekt identifikation og eller betaling af kontanter forud for indtægter eller omkostningsindregning

Et eksempel på justering af poster

Forestil dig, at der er et selskab ved navn XYZ Company, der optog et lån fra en bank den 1. december 2017. Den første rentebetaling skal foretages den 30. juni 2018, og virksomheden forbereder sine årsregnskaber for året, der slutter den 31. december , 2017.

Selvom rentebetalingen skal foretages den 30. juni det følgende år, skal virksomheden for at kunne rapportere virksomhedens økonomiske status korrekt påløbe renteomkostningerne Renteomkostninger Renteomkostninger stammer fra et selskab, der finansierer gennem gæld eller kapitalforpagtning. Renter findes i resultatopgørelsen, men kan også beregnes gennem gældsplanen. Tidsplanen skal skitsere alle de større gældsforhold, som et selskab har på sin balance, og beregne renter ved at gange dem for december måned og inkludere denne værdi, selvom udgiften ikke blev betalt (dvs. en udveksling i kontanter).

Dette er et regnskabssystem kaldet periodiseringsregnskabet. Periodeafgrænsningen for regnskab angiver, at udgifter matches med relaterede indtægter og indberettes, når omkostningen afholdes, ikke når kontanter skifter hånd. Derfor er det nødvendigt at justere poster på grund af matchingsprincippet i regnskabet.

justering af poster, der matcher princippet

Fire typer justering af journalposter

Der er fire specifikke justeringer:

  • Påløbne udgifter
  • Optjente indtægter
  • Udskudte udgifter
  • Udskudt omsætning

Disse justeringsposter er afbildet i de følgende tabeller med specifikke eksempler og journalposter.

Udskudt og periodiseret omsætning

Udskudte indtægterPeriodiserede indtægter
Definition:

Når der modtages kontanter inden indtjening ved levering af varer eller tjenester, registrerer virksomheden en journalpost for at indregne ikke-optjent indtægt.

Definition:

Når indtægter optjenes, men endnu ikke er registreret ved udgangen af ​​regnskabsperioden, fordi kontanter skifter hænder, efter at tjenesten er udført eller varer leveres.

Situationseksempler:
  • Gavekort
  • Flyselskabsmil
  • Abonnementer på aviser og magasiner
Situationseksempler:
  • En kunde erhvervede varer og accepterede at betale den følgende måned.
  • Et selskab tjente renteindtægter fra banken på sin kontrolkonto og havde endnu ikke registreret det.
Justeringsjournalpost:

XYZ Company leverede tjenester i september for en betaling på $ 800, der blev foretaget for tre måneder siden.

DR uindtjente indtægter 800

CR-salgsindtjening 800

Justeringsjournalpost:

XYZ Company leverede tjenester den sidste dag i måneden og sendte en faktura på $ 4.400.

DR-tilgodehavende 4.400

CR-salgsindtægter 4.400

For at lære mere, start vores regnskabskurser nu!

Udskudte og påløbne udgifter

Udskudt udgiftOpløbet udgift
Definition:

Beløb, der er betalt forud for brug af aktiver, der nyder mere end en periode.

Definition:

Processen med at indregne udgifter før kontanter betales.

Situationseksempler:
  • Forudbetaling af reklame, forsikring eller husleje bliver brugt op over tid
Situationseksempler:
  • Forsyningsregning modtaget med posten for den måned, der lige er afsluttet
  • Medarbejdere tjente løn inden den måned, der sluttede, og betales i den følgende måned
Justeringsjournalpost:

En måned af XYZ Company's forsikring udløb i juni. Den oprindelige betaling på $ 800 dækker juni til september.

DR Forsikringsudgift 200

CR forudbetalt forsikring 200

Justeringsjournalpost:

XYZ Company's ansatte tjente $ 550 i løbet af juni og betales i juli.

DR Lønudgift 550

CR-løn betales 550

DR betales 550

CR Cash 550

Yderligere ressourcer

Forhåbentlig har dette været en nyttig guide til justering af poster, og især de obligatoriske journalposter. For at fortsætte med at lære og udvikle din karriere anbefaler vi de ekstra finansressourcer nedenfor:

  • Journalposteringer Guide til journalindgange Journalposteringer er byggestenene i regnskabet, fra rapportering til revision af journalposteringer (som består af debiteringer og kreditter). Uden ordentlige journaloptegnelser ville virksomhedsregnskaber være unøjagtige og et komplet rod.
  • T-konti T-kontovejledning T-konti bruges til regnskab til at spore debiteringer og kreditter og udarbejde regnskaber. Det er en visuel repræsentation af individuelle konti, der ligner et "T", hvilket gør det så, at alle tilføjelser og subtraktioner (debiteringer og kreditter) til kontoen let kan spores og repræsenteres visuelt. Denne guide til T-konti giver dig eksempler på, hvordan de fungerer, og hvordan du bruger dem.
  • Resultatopgørelsesskabelon Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab.
  • Hvordan linkes de tre udsagn Hvordan de 3 årsregnskaber er knyttet sammen Hvordan er de 3 årsregnskaber knyttet sammen? Vi forklarer, hvordan man forbinder de 3 årsregnskaber til økonomisk modellering og værdiansættelse i Excel. Forbindelser mellem nettoindtægt og tilbageholdt indtjening, PP&E, afskrivninger, kapitaludgifter, driftskapital, finansieringsaktiviteter og kontantbalance