Regnskabsfirmaer i Australien - Oversigt over de bedste regnskabsfirmaer

Ifølge generel markedsundersøgelse blev regnskabsfirmaer i Australien værdiansat til ca. 20 mia. $ I 2016 målt på indtægter. Den australske regnskabsbranche havde en gennemsnitlig årlig vækst på ca. 2,6% mellem 2012 og 2017, og beskæftigelsestallene nåede op på ca. 115.000. Den lokale branche inden for regnskabstjenester omfatter regnskab, revision Reviderede regnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres regnskaber revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede årsregnskaber hjælper beslutningstagere, bogføring, rådgivning og skatteservice. Af regnskabsfirmaerne i Australien Top australske banker Denne guide beskriver de 10 bedste banker i Australien.Det australske banksystem spiller en vigtig rolle i landets finansielle system. Bortset fra traditionelle banktjenester leverer banker også forretningsbank, handel på finansielle markeder, børsmægling, forsikring og kapitalforvaltning. , de fire store har en betydelig andel af markedet.

Top regnskabsfirmaer i Australien

Revisionsfirmaer i Australien

PwC Australien

PwC Australia administrerer adskillige kontorer i Adelaide, Brisbane, Canberra, Gold Coast, Melbourne, Perth, Newcastle og Greater Western Sydney. Med cirka 500 partnere og 5.800 medarbejdere er PwC et af de største regnskabsfirmaer i Australien. I 2016 rapporterede PwC Australia en omsætning på næsten 1,92 milliarder dollars. Det fokuserer på det faktum, at i nutidens hurtige samfund er det vigtigt at forblive relevant og betyder at udfordre sig selv til at være et skridt foran konkurrencen. Ved at forblive forbundet, lytte og snakke forsøger firmaet at løse morgendagens udfordringer ved hjælp af tre enkle principper:

  • Vær god
  • Vær modig
  • Vær en del af det

KPMG Australien

Under ledelse af Duncan McLennan, national administrerende partner for KPMG Australia, rapporterede virksomheden en omsætning på 1,37 mia. $ I regnskabsåret 2016. KPMG Australia understreger vigtigheden af ​​revisionskvalitet og forestillingen om, at det ikke kun handler om at nå den rigtige mening, men hvordan den opfattelse er nået. KPMG Australia fokuserer på processerne og integriteten bag den formelle revisionsrapport. Virksomheden bestræber sig bedst på at gøre det klart, at kvaliteten er både bydende og ikke-omsættelig for virksomheden.

Ernst & Young Australia

Hos EY er virksomheden forpligtet til at opbygge en bedre arbejdsverden med øget tillid og tillid til forretning, bæredygtig vækst, udvikling af talent og større samarbejde. I henhold til EY's gennemsigtighedsrapport rapporterede virksomheden en omsætning på 1,48 mia. $ I regnskabsåret 2016, højere end det foregående års 1,28 mia. $. EYs ry som et af de største regnskabsfirmaer i Australien er baseret på at tilbyde førsteklasses professionelle revisionstjenester objektivt og etisk til alle klienter.

Deloitte Australien

Deloitte Australia er under ledelse af administrerende direktør Cindy Hook. Firmaet er forpligtet til vækst, kundeservice og dets medarbejdere, der inkluderer 700 partnere og mere end 7.000 medarbejdere i hele landet, Papua Ny Guinea og Østtimor. I regnskabsåret 2017 rapporterede Deloitte Australia en rekordomsætning på 1,76 mia. $, En stigning på 15% fra året før. For at forblive konkurrencedygtig og opretholde sit momentum fortsætter virksomheden med at investere i innovation, teknologi og dygtigt personale, mens den udvides gennem opkøb, alliancer og vækst. Deloittes formål er at få en indflydelse, der betyder noget og skaber en varig forskel.

Regnskabsvirksomheder i Australien - rangliste forklaret

Størstedelen af ​​placeringen af ​​revisionsfirmaer er baseret på omsætningstal og selskabernes generelle størrelse inklusive antallet af ledende medarbejdere og personale og kontorlokaler. Placeringen fortæller dog ikke hele historien. Selvom de store fire generelt har en tendens til at betjene de største kunder, der består af de største virksomheder, påtager virksomheder, der ikke er de fire store, også meget vigtige projekter, der involverer vigtige virksomheder, SMV'er og endda mindre organisationer.

Finansielle revisioner, skattetjenester og rådgivningstjenester drejer sig ikke kun om de fire store. Faktisk bør andre faktorer overvejes, når der søges professionel rådgivning, såsom hvilket professionelt servicefirma der er bedst egnet til virksomheden, omkostninger, hvad virksomheden ønsker at opnå og potentialet for langsigtede relationer. Det er ofte tilfældet, at tjenester, der leveres af mindre firmaer, er mere personaliserede og skræddersyet til en virksomheds specifikke behov. Afslutningsvis er placeringer ikke nødvendigvis et endeligt mål for kvalitet og giver muligvis ikke et komplet billede.

Andre ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til regnskabsfirmaer i Australien. For at lære mere, se følgende ressourcer:

  • Big Four regnskabsfirmaer Big Four regnskabsfirmaer De fire store regnskabsfirmaer henviser til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service.
  • Regnskabsselskaber i Hong Kong Regnskabsfirmaer i Hong Kong Regnskabsfirmaer i Hong Kong henvender sig til et stort antal finansielle institutioner. Med over 71 af de 100 største internationale banker i Hong Kong er byen kendt som et globalt finansielt knudepunkt. I 2016 var Hong Kong et af verdens førende valutamarkeder og tegnede sig for 19% af den samlede kapital, der blev rejst globalt.
  • Regnskabsvirksomheder i Canada Regnskabsvirksomheder i Canada Forventningerne til regnskabsfirmaer i Canada er meget positive, da landets regnskabsbranche forventes at registrere en stærk vækst i de kommende år. En voksende canadisk økonomi og stigende kompleksitet i dens regulerings- og skattestrukturer. Denne liste over revisionsfirmaer i Canada hjælper dig med at planlægge din
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bag regnskab - årsagerne til, at transaktioner rapporteres på bestemte måder. Denne guide hjælper dig med at forstå de vigtigste principper bag Financial Accounting Theory