Nedre middelmarked - oversigt, kapitalkilder, vigtige takeaways

Lavere middelmarked henviser til den nedre ende af økonomiens midterste markedssegment, der måles i forhold til virksomhedernes årlige indtægter Årsindkomst Årsindtægter er den samlede værdi af indtjeningen i et regnskabsår. Årlig bruttoindkomst henviser til al indtjening, før der foretages fradrag, og nettoårsindkomst henviser til det beløb, der er tilbage, efter at alle fradrag er foretaget. Konceptet gælder både enkeltpersoner og virksomheder. Virksomheder, der er grupperet under kategorien lavere middelmarked, realiserer en årlig omsætning, der spænder fra $ 5 millioner til $ 50 millioner.

Nedre mellemmarked

Virksomheder med lavere mellemmarked er normalt placeret lige over små og mellemstore virksomheder (SMV'er) Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder defineres forskelligt rundt omkring i verden. Det land, en virksomhed opererer i, leverer de, der rapporterer en omsætning på under 5 millioner dollars. Selvom den årlige omsætning er de mest almindelige kriterier, der anvendes til en sådan klassificering, inkluderer andre målinger, der i nogle tilfælde er anvendt, aktiverne og antallet af ansatte.

Det lavere middelmarked er normalt det største segment i de fleste økonomier i verden efter antallet af virksomheder og repræsenterer mere end 90% af alle mellemmarkedsselskaber. Virksomheder på det lavere middelmarked spiller normalt en vigtig rolle i den globale såvel som den nationale økonomi. De yder ofte et væsentligt bidrag til produktion af beskæftigelse og bruttonationalproduktet (BNP) Bruttonationalproduktet (BNP) Bruttonationalproduktet (BNP) er et standardmål for et lands økonomiske sundhed og en indikator for dets levestandard. Også BNP kan bruges til at sammenligne produktivitetsniveauer mellem forskellige lande. i de tilsvarende nationale økonomier.

Investering i og styring af virksomheder i det lavere middelmarked

En række private equity-firmaer og boutique-investeringsbanker Boutique Investment Banks Boutique Investment Banks er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder fuld service-investeringsbank, men som mindst tilbyder en investment banking-finansiel service. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker sætter deres fokus på det nederste mellemmarkedssegment og forbedrer færdigheden i at udføre handler i segmentet. Investorer bruger typisk klassificeringen til at vurdere kategoriens høje vækstpotentiale i forhold til den involverede risiko for at nå frem til forsigtige værdiansættelser. Talrige potentielle købere har tendens til at søge efter erhvervelsesmål i det lavere middelmarked, da værdiansættelsesmultipler på et sådant marked normalt er lavere.

Desuden kan dygtige forretningskøbere lettere opnå operationelle forbedringer for virksomheder i det lavere mellemmarked. Virksomheder med lavere mellemmarked, der har større sandsynlighed for at vokse og blive en del af det højere segment, har typisk en værdiansættelsespræmie. Derfor fører klassificeringen til en sund ekspansion af et frasalgsmarked.

Selvom det ikke altid er tilfældet, er virksomheder i det lavere middelmarked i vid udstrækning familieejede virksomheder, hvor de fleste seniorledelser i ledelsen er besat af familiemedlemmer. For at være en succesrig virksomhedsejer på det lavere middelmarked skal du lære at arbejde godt sammen med andre mennesker.

Din virksomheds succes afhænger af, hvor god du kan gøre det. Ansættelse er generelt afgørende, men det er endnu mere vigtigt i det lavere middelmarked. Da virksomhedsejeren ikke længere kan blive involveret i hver eneste beslutning, vil det afgøre, om virksomheden lykkes eller mislykkes, hvis det sikres, at de rigtige mennesker er de rigtige steder.

Kapitalkilder brugt af virksomheder i det lavere middelmarked

Det nuværende økonomiske miljø tilbyder adskillige kapitalkilder, som mellemmarkedsfirmaer kan bruge til deres vækstmål og arbejdskapitalbehov.

1. Bankgæld

Bankgæld er den mest almindelige kapitalkilde såvel som en pålidelig kreditlinje, der normalt er tilgængelig for virksomheder i lavere mellemmarkeder, der er økonomisk stærke. Banker ser normalt efter en driftshistorie på ikke mindre end fem år, hvor de seneste år er på et rentabelt niveau.

2. Mezzaninegæld

Mezzaninegæld refererer til en gruppe af gæld med aktielignende funktioner. Virksomheder med lavere middelmarked bruger for det meste mezzaninfinansiering som en kapitalkilde til erhvervelser, selvom den også kan bruges til vækstkapital såvel som andre økonomiske behov. Det giver en række fordele, såsom lidt eller ingen fortynding og et relativt højere finansieringsbeløb. Det gør det til en ideel måde at finansiere familieejede virksomheder på.

3. Aktivbaseret udlån

Aktivbaseret udlån er en kapitalkilde, der giver en kreditfinansieringslinje med aktiverne i et selskab, der bruges som sikkerhed. Klassen for aktivudlån er typisk 60% på lagerbeholdning og 85% på tilgodehavender, idet fremskuddet af nogle midler også sker mod kapitalaktiverne.

4. Offentlige eller statsstøttede virksomheder

Offentlige enheder og statsstøttede enheder er et godt sted at lede efter kapitalkilder til rekapitalisering, vækstopkøb, udvidelseskøb osv.

Vigtigste takeaways

Det lavere middelmarked repræsenterer små til mellemstore enheder i økonomien, der typisk handler mindst 5 millioner dollars i salg hvert år. Selvom det kræver meget arbejde at få det, får virksomheder, der er i denne gruppe, normalt flere tilbud fra investorer med interesse i at købe dem. Mange mennesker er ofte ikke klar over, hvor svært det er for en virksomhed at komme til det lavere middelmarked. Det er på det lavere middelmarked, hvor virksomheden stiger i kompleksitet.

Opstrøms bevægelse fra en mikrovirksomhed til at være en middelmarkedsenhed kræver, at du bliver leder og lærer, hvordan du styrer ledere. Derfor er ledelses- og ansættelsesevner meget vigtige på det lavere middelmarked.

Virksomhedsejeren skal lære at styre, indstille standarder og inspicere for at sikre, at de nævnte standarder overholdes. Den brede vifte af alternative kapitalkilder gør det muligt for virksomheder i lavere mellemmarkeder at vælge at sammenligne og vælge den mest passende kapitalstruktur, der er gunstig for deres økonomiske behov.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sådan udføres sammenlignelig virksomhedsanalyse. Denne guide viser dig trin for trin, hvordan du opbygger sammenlignelig virksomhedsanalyse ("Comps"), inkluderer en gratis skabelon og mange eksempler. Comps er en relativ værdiansættelsesmetode, der ser på forholdet mellem lignende offentlige virksomheder og bruger dem til at udlede værdien af ​​en anden virksomhed
  • Markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder
  • Privat virksomhedsværdiansættelse Privat virksomheds værdiansættelse 3 teknikker til værdiansættelse af privat firma - lær hvordan man værdsætter en virksomhed, selvom den er privat og med begrænset information. Denne vejledning giver eksempler, herunder sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret pengestrømsanalyse og den første Chicago-metode. Lær, hvordan fagfolk værdsætter en virksomhed
  • Upper Middle Market Upper Middle Market Det øvre middelmarked er et marked bestående af virksomheder, der tjener indtægter mellem $ 500 millioner og $ 1 mia. De udgør en relativt lille procentdel